İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Cafer, açmayalım...Arkadaşları ile uyumlu olmadı ve gitti...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_____________Onur______________
Serkan____Ege____Glo________Fathi
____Selçuk___AnnaN____Colman____
BuRaK_______Jaja_______Habibou
Buna benzer bir sistemin aynısını Barcelona Real Madrid maçını izlerken bende düşündüm, Pedro ve David Villa sağdan soldan içeri kat ediyorlardı, hem sağ ve sol açık gibi hemde çift forvet gibiydiler, sürekli sağdan ve soldan içeri katettiler, bu yüzden hem ortasahaları da haddinden fazla kalabalık görünüyordü hem de hücum hattı. Birde Messi var tabi ki gerçi bizde de Jaja varTRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
- Tekke'nin takımın havasını bozmayacağını bilsem gidip ayaklarına kapanıcam ama , insan ister istemez gelirse ne olur diye sormadan edemiyor...
- Eminimki şuan Trabzona gelmeyi herşeyden çok istiyordur , kendi dilinden anlayan insanların yanına...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer, açmayalım...Arkadaşları ile uyumlu olmadı ve gitti...
Duyumlarina göre kac transfer planliyor senol hoca?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Mahmut Aksu ne demiş? Ne zaman demiş? Nerde demiş?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaya toure sizce kötü topcumuyduda kötü mü oynuyordu hayir cünkü artik modern futbolda önlibero ( cakili önlibero ) diye bir tabir kalmayacak artik senol hocada o yüzden ceyhunu mecbur olmadikca oynatmiyor cünkü ceyhun ve baris atas ve sezer badur bizim sistemin oyunculari falan degil ama illaki skor üstünlügü elindeyken bu oyunculara da ihtiyaimiz olacak zamanlaTRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna benzer bir sistemin aynısını Barcelona Real Madrid maçını izlerken bende düşündüm, Pedro ve David Villa sağdan soldan içeri kat ediyorlardı, hem sağ ve sol açık gibi hemde çift forvet gibiydiler, sürekli sağdan ve soldan içeri katettiler, bu yüzden hem ortasahaları da haddinden fazla kalabalık görünüyordü hem de hücum hattı. Birde Messi var tabi ki gerçi bizde de Jaja vardedigimiz olayda takim halinde savunma takim halinde hucüm falan genel anlamiyla maci kazanmak istiyorsan beklerin cok iyi olacak hem ileride hhem geride seni tasiyacak bakin gökhan gönüle sag tarafi nasil isletiyor o yüzden bu sistemde bekler cok önemli rolü var daha öncesinde takim kalitesi icin su alanzinho yattara dan kurtulmak lazim bence bu adamlar takim savunmasi adina birsey yapmiyorlar top ayagindayken futbol oynama devri bitti burak o yüzden senol hoca nin gözdesi her ne kadar cok pas hatasida yapsa golde kacirsa her zaman dikkat edin hareketli rakip defansi rahatsiz eden pres yapan bir yapisi var keza enginde öyle o yüzden diyorum oyuncu alirken sisteme uygun ileriyi düsünmek lazim yoksa her kaliteli futbolcu her takimin sistemine uymuyor bir örnek vereyim desemki forudaki arkadaslara mehemet topal mi ayhan akman mi desem herkes mehemet topla der ama amehmet toplavizim takimda olsa su an cin bu sistemde ceyhungibi yedek bekler ama ayhan daha creativ defans yapmayida biliyor ofansive de oynayabiliyor ama tabi bu sadece bir örnek hemen tasa tutmayin arkadalar
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut Aksu ne demiş? Ne zaman demiş? Nerde demiş?
Konuşmanın_tamamı
Yorum
-
Benden isim çıkmaz...Çünkü bana isim gelmez....Sağlıklı bir transfer dönemi geçireceğimize eminim sadece...Ha her alınan cuk oturur mu? İbrahimoviç'den tutun bizim Gökhan Ünal a kadar yüzlerce aksi örnek var dünyada...Bu ihtimal hep var ve olacak....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bende Ceyhun u bu şekilde düşünüyorum ama hiç dile getirmemiştim, bence şuanda piyasası hala varken çok iyi birşekilde takasla kullanabiliriz. Sezer Öztürk - Ceyhun takası mesela. Ben Sezer in çok iyi bir futbolcu olabileceğine inananlardanım. Yalnız Bülent Uygun un elinde hiç gelişemeyecektir. Ceyhun tam kendisine göre Sezerde tam bize göre
Yorum
Yorum