Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrıca bana sorarsan Colmanı da aynı şekilde eğitiyor hocamız ve birsüre daha formsuzluğunu görebiliriz ama hem biz hem de kendisi sabrederse çok iyi bir oyuncu olabilir. Bu bölgede dikine pas yapabilmesi çok önemli...
    bir futbolcuyu ön libero yaparsin hatta bir ara modaydi bizim ligde defansin önüne bir defans oyuncusu daha koyorlardi ibrahim toraman mehmet polat falan defansin önünde cok oynadi ama artik o devir kapandi ama artik orta sahada oynayan her adamdan da oyunu cift yönlü oynayamaz bir kere dikine pas atmayi bilen oyunu okumasini bilen biri olacak kafasii futbola calisacak mesela colmanda benim en cok hosuma giden cok sogukkanli topu ayagina aldigi zaman cok sogukkanli davraniyor acele etmiyor pas hatasi yapyor ama ondaki gördügüm eskiklik sanki kafasi tam futbolda degilmis gibi....

Yorum

• Cafer, açmayalım...Arkadaşları ile uyumlu olmadı ve gitti...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        _____________Onur______________

Serkan____Ege____Glo________Fathi

____Selçuk___AnnaN____Colman____

BuRaK_______Jaja_______Habibou

Buna benzer bir sistemin aynısını Barcelona Real Madrid maçını izlerken bende düşündüm, Pedro ve David Villa sağdan soldan içeri kat ediyorlardı, hem sağ ve sol açık gibi hemde çift forvet gibiydiler, sürekli sağdan ve soldan içeri katettiler, bu yüzden hem ortasahaları da haddinden fazla kalabalık görünüyordü hem de hücum hattı. Birde Messi var tabi ki gerçi bizde de Jaja var
        TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• aslinda gs deki lorik cana kendi türünün en iyi dünyadaki en iyi futbolculaindandir yaya toure gattuso falan ama gs bu adamin degerini bilmiyor iste

Yorum

• - Tekke'nin takımın havasını bozmayacağını bilsem gidip ayaklarına kapanıcam ama , insan ister istemez gelirse ne olur diye sormadan edemiyor...

- Eminimki şuan Trabzona gelmeyi herşeyden çok istiyordur , kendi dilinden anlayan insanların yanına...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cafer, açmayalım...Arkadaşları ile uyumlu olmadı ve gitti...
              Tamam acmayalim ama transfer konusunu acalim.

Duyumlarina göre kac transfer planliyor senol hoca?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mahmut Aksu ne demiş? Ne zaman demiş? Nerde demiş?
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hala açıklanmadı mı transfer? Hadi ama! Bekliyoruz, açıklayın artık... (Özellikle de Mahmut Aksu, açıklasın artık...)

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaya toure sizce kötü topcumuyduda kötü mü oynuyordu hayir cünkü artik modern futbolda önlibero ( cakili önlibero ) diye bir tabir kalmayacak artik senol hocada o yüzden ceyhunu mecbur olmadikca oynatmiyor cünkü ceyhun ve baris atas ve sezer badur bizim sistemin oyunculari falan degil ama illaki skor üstünlügü elindeyken bu oyunculara da ihtiyaimiz olacak zamanla
                    Aynen bende Ceyhun u bu şekilde düşünüyorum ama hiç dile getirmemiştim, bence şuanda piyasası hala varken çok iyi birşekilde takasla kullanabiliriz. Sezer Öztürk - Ceyhun takası mesela. Ben Sezer in çok iyi bir futbolcu olabileceğine inananlardanım. Yalnız Bülent Uygun un elinde hiç gelişemeyecektir. Ceyhun tam kendisine göre Sezerde tam bize göre
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Ben bir transfer haberini lig bitmeden evvel aciklayacaklarina inanmiyorum.

23.12.2010 dan önce transfer yapilmis olsa bile aciklanmaz,buraya yaziyorum.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Buna benzer bir sistemin aynısını Barcelona Real Madrid maçını izlerken bende düşündüm, Pedro ve David Villa sağdan soldan içeri kat ediyorlardı, hem sağ ve sol açık gibi hemde çift forvet gibiydiler, sürekli sağdan ve soldan içeri katettiler, bu yüzden hem ortasahaları da haddinden fazla kalabalık görünüyordü hem de hücum hattı. Birde Messi var tabi ki gerçi bizde de Jaja var
                        aslinda total futbol dedigimiz olayda takim halinde savunma takim halinde hucüm falan genel anlamiyla maci kazanmak istiyorsan beklerin cok iyi olacak hem ileride hhem geride seni tasiyacak bakin gökhan gönüle sag tarafi nasil isletiyor o yüzden bu sistemde bekler cok önemli rolü var daha öncesinde takim kalitesi icin su alanzinho yattara dan kurtulmak lazim bence bu adamlar takim savunmasi adina birsey yapmiyorlar top ayagindayken futbol oynama devri bitti burak o yüzden senol hoca nin gözdesi her ne kadar cok pas hatasida yapsa golde kacirsa her zaman dikkat edin hareketli rakip defansi rahatsiz eden pres yapan bir yapisi var keza enginde öyle o yüzden diyorum oyuncu alirken sisteme uygun ileriyi düsünmek lazim yoksa her kaliteli futbolcu her takimin sistemine uymuyor bir örnek vereyim desemki forudaki arkadaslara mehemet topal mi ayhan akman mi desem herkes mehemet topla der ama amehmet toplavizim takimda olsa su an cin bu sistemde ceyhungibi yedek bekler ama ayhan daha creativ defans yapmayida biliyor ofansive de oynayabiliyor ama tabi bu sadece bir örnek hemen tasa tutmayin arkadalar

Yorum

• Yahu bide devamlı Selçuk-Colman yazıp yanlarına bir merkez ortasaha daha ekleyip durmayalım.Şenol Hoca 4-4-1-1 oynatıyor.Bir ortasaha elemanı alınırsa ve Colman'dan daha iyi olursa Colman yedek olur.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mahmut Aksu ne demiş? Ne zaman demiş? Nerde demiş?
                            "Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Aksu, her an yabancı bir futbolcuyu transfere ettiklerini açıklayabileceklerini söyledi."

Konuşmanın_tamamı

Yorum

• Benden isim çıkmaz...Çünkü bana isim gelmez ....Sağlıklı bir transfer dönemi geçireceğimize eminim sadece...Ha her alınan cuk oturur mu? İbrahimoviç'den tutun bizim Gökhan Ünal a kadar yüzlerce aksi örnek var dünyada...Bu ihtimal hep var ve olacak....

Yorum

Aynen bende Ceyhun u bu şekilde düşünüyorum ama hiç dile getirmemiştim, bence şuanda piyasası hala varken çok iyi birşekilde takasla kullanabiliriz. Sezer Öztürk - Ceyhun takası mesela. Ben Sezer in çok iyi bir futbolcu olabileceğine inananlardanım. Yalnız Bülent Uygun un elinde hiç gelişemeyecektir. Ceyhun tam kendisine göre Sezerde tam bize göre
                                ayne öyle renkdas hatta bu takasda üsütne para bile alabiliriz diye düsünüyorum cünkü ceyhun bizim sistemin olamsada su ligdeki 3 ezikler dahil her takimda 11 oynar önlibero olarak bence 3 eziklerden birine parayla satsak daha iyi kar ederiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X