İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu arada Sercan Fenerbahçe'ye gidecekmiş alın size duyumTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Sercan Fenerbahçe'ye gidecekmiş alın size duyumPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ayrıca rahat olun, Şenol hoca takımın huzurunu hepimiz kadar düşünür...O yüzden gitti iyi olmasına rağmen Ömer Aysan...Üstelik apar topar....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu topa girmek istemiyordum ama "uzak dur Trabzonspor'dan" mesajını okuyunca hiç değilse kendime saygımdan yazmak zorunda olduğumu düşündüm.
Fatih, profesyonel olarak hangi formayı giyerse giysin Trabzonporludur...Hem Fenerbahçe hem Beşiktaş formasını giyen Ali Kemal abi gibi...Fenerbahçe ile son anda teknik bir nedenden dolayı anlaşamayan Şenol hoca gibi...Beşiktaş formasını giyen Serdar Bali gibi...Galatasaray ı çalışıtıran Özkna hoca gibi...Ya da Beşiktaşlı Fenerbahçeli Galatasaraylı öğrencilere ders anlatan Trabzonsporlu herhangi bir öğretmen gibi...Tersi durumdaki Trabzonsporlu öğrenci gibi...Beşiktaşlıyı Galatasaraylıyı Fenerbahçeliyi muayene eden doktor gibi...
Gelme ihtimali var mı? Bence hayır...Gelmeli mi? Fatih i bu takımda görmeyi çok isteyen biri olarak bu gün evet diyemiyorum... Sorunlu bir adam mı ? Evet tam bir deli...
Ama bütün bunlar başka şeyler...Trabzonsporlu olduğunu başka takıma imza atarken bile söyleyen birine bütün geçmiş yokmuş muamelesi yapmak başka şey....
yada Besiktasa gitti diye bize gelmesin görüsünde olanlarda nadirdir.
besiktasa gidisi herkesi objektif bakmaya zorladi. bugün Fatih Tekke sorunlu, formsuz, yasli, mac ve antreman eksikligi olan, Takima bu durumda zarar verecek herangi bir futbolcu olarak görülüyor.
besiktasa gitmeden "nolursa olsun Fatihin Trabzonsporlulugu yeter" diyen, ve bunu formsuzlugu, yasi, mac ve antreman eksikligi olmasina ragmen diyenler vardi...
o yüzden Fatih Tekkeye hayir!
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca rahat olun, Şenol hoca takımın huzurunu hepimiz kadar düşünür...O yüzden gitti iyi olmasına rağmen Ömer Aysan...Üstelik apar topar...."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_____________Onur______________
Serkan____Ege____Glo________Fathi
_____________Ernst______________
________Selçuk____Colman________
Yattara______________________Jaja
_____________Habibou____________
Ernst yazarken onun gibi bir adam demek istedim
Maça göre iki orta sahaya döneriz.
Yedekler
Alanzinho
Engin
Burak
Umut
Ceyhun
Giray
Mustafa
Barış
TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Sercan Fenerbahçe'ye gidecekmiş alın size duyumEn son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 21:32.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Sercan Fenerbahçe'ye gidecekmiş alın size duyum
Yorum
-
Ha şu endişeyi anlarım...Fatih sesleri yeniden bir gerilime yol açar mı...Ben de o yüzden konunun açılmaması taraftarıyım....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerli emre de gs deyken sol ic falan oynuyordu cok ofansif oynuyordu italya gittti defansi ögrendi simdi o da iki yönlü oynayabiliyor oyunu.....TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Ernst bu şekilde bizim takımın sistemini bozar, Selçuk ve Colmanın önünde de dikine oynayan bir oyuncu muhakkak olmalı... Takıma alınacak bir oyuncu bile bütün takımı bozabilir dikkat etmemiz lazım. Barcelona İbrahimoviç i boşuna göndermedi. Sisteme uyması gerek, Ernst ancak Selçuk veya Colmanın güzel bir yedeği olur.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunu acarmisin,ömer aysan takimda huzursuzluk mu cikariyordu?
bende burda okumustum yanlis hatirlamiyorsam
Yorum
Yorum