Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar toulouse daki sol beki alamazmıyız.?

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TAm aklımdakini yazmışın renkdaşım

Valla yönetime yada izleme komitesine yakın kimsecikler yok mu? En azından kim takip ediliyor bir öğrenebilsek

Ciks bişeyler biliyor gibi ama adamı tefe koydular resmen

Yorum

• Her maçtan sonra bu Cale idare ediyor başka mevkilere bakalım diyorum, ama ne zaman Cale topiğine girsem fikrim değişiyor

Mutlak bir sol bek birde forvet ikiside yıldız olsun.

Yorum

• Sn.Jester, zaman zaman üstü kapalı ip uçları veriyor ama...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sn.Jester, zaman zaman üstü kapalı ip uçları veriyor ama...

Hazır burda yakalamışken...

Yorum

• Ver 12 13 milyon. Fuchs, Brandao ve Scocco'yu tut kolundan getir. Gir Şampiyonlar Ligine. Gelsin 25 30 milyon. Budur.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bence en iyisi brandao, oscar wendt, ernst.....ohhh yemede yaninda yat
                Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Dedikodu olmadığına göre kesin Jaja tarzı bir bomba patlatır Sadri Başkan.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• anladim takim amma havaya girmis ha elano yu bile begenmiyoruz artik

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      anladim takim amma havaya girmis ha elano yu bile begenmiyoruz artik

Bir Burak eder mi

Şaka bir yana Elano'nun aklı yurt dışında ve bizim ona kesinlikle ihtiyacımız yok.
                      Dallas Mavericks
                      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Athletico Bilbao'lu Llorente kaç milyondur acaba? O adamı hala daha nasıl Real-Juve-İnter falan almadı şaşıyorum. Eğer bunlar almıyorsa pek dikkat çekmeden alabilme ihtimalimiz vardır mı ki
                        #7 King of Kings

Yorum

• Ne yazık ki yok
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Etkileyici .. Emenike gerçekten çok nitelikli bir forvet oyuncusu ama kapalı defanslara karşı bu denli etkili olacağını ben de hiç sanmıyorum, dikine gitmeyi çok seviyor ve çok süratli, güçlü, yani boş alanlar bulduğu sürece gayet ideal .. Ama büyük takım için bir muamma bana göre ..

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Athletico Bilbao'lu Llorente kaç milyondur acaba? O adamı hala daha nasıl Real-Juve-İnter falan almadı şaşıyorum. Eğer bunlar almıyorsa pek dikkat çekmeden alabilme ihtimalimiz vardır mı ki
                            Llorente .. 20 milyon eurodan ucuz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, bizi aşar ..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Athletico Bilbao'lu Llorente kaç milyondur acaba? O adamı hala daha nasıl Real-Juve-İnter falan almadı şaşıyorum. Eğer bunlar almıyorsa pek dikkat çekmeden alabilme ihtimalimiz vardır mı ki
                              Şaka yapıyor olmalısın ...

Iorente iki yıldır çok süt düzey performans gösteriyor.
                              Bu sene Dünya Kupsı'nda da forma giydi.
                              Yaşı çok genç ve çok daha büyüyecek.

Şimdilik Bilbao duruşu büyük bir kulübe gitmesine engel gibi gözüksede, en geç bu senenin sonunda top 10 takımlardan bir tanesinde kendisini izlemeye başlarız.

Yorum

• Devre arası Llorente'yi Real Madrid de görebilirsiniz..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Çalışıyor...
                                X