arkadaşlar toulouse daki sol beki alamazmıyız.?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTAm aklımdakini yazmışın renkdaşım
Valla yönetime yada izleme komitesine yakın kimsecikler yok mu? En azından kim takip ediliyor bir öğrenebilsek
Ciks bişeyler biliyor gibi ama adamı tefe koydular resmen
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSn.Jester, zaman zaman üstü kapalı ip uçları veriyor ama...
Hazır burda yakalamışken...
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladim takim amma havaya girmis ha elano yu bile begenmiyoruz artik
Bir Burak eder mi
Şaka bir yana Elano'nun aklı yurt dışında ve bizim ona kesinlikle ihtiyacımız yok.Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Ne yazık ki yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Etkileyici ..Emenike gerçekten çok nitelikli bir forvet oyuncusu ama kapalı defanslara karşı bu denli etkili olacağını ben de hiç sanmıyorum, dikine gitmeyi çok seviyor ve çok süratli, güçlü, yani boş alanlar bulduğu sürece gayet ideal .. Ama büyük takım için bir muamma bana göre ..
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAthletico Bilbao'lu Llorente kaç milyondur acaba? O adamı hala daha nasıl Real-Juve-İnter falan almadı şaşıyorum. Eğer bunlar almıyorsa pek dikkat çekmeden alabilme ihtimalimiz vardır mı ki20 milyon eurodan ucuz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, bizi aşar ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAthletico Bilbao'lu Llorente kaç milyondur acaba? O adamı hala daha nasıl Real-Juve-İnter falan almadı şaşıyorum. Eğer bunlar almıyorsa pek dikkat çekmeden alabilme ihtimalimiz vardır mı ki
Iorente iki yıldır çok süt düzey performans gösteriyor.
Bu sene Dünya Kupsı'nda da forma giydi.
Yaşı çok genç ve çok daha büyüyecek.
Şimdilik Bilbao duruşu büyük bir kulübe gitmesine engel gibi gözüksede, en geç bu senenin sonunda top 10 takımlardan bir tanesinde kendisini izlemeye başlarız.
Yorum
Yorum