Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben şuanda Türkiye de genç bir futbolcu olsam kendi gelişimim için Şenol Hoca ile çalışmaya can atardım. Her akıllı futbolcunun böyle düşünmesi gerekir. Zaten bizim ülkemizde ki en büyük sorunda yetenekli ama zeki ve akıllı futbolcu yetişmemesidir. Gerçi akıllı olanlar futbolu değil de eğitimi seçiyor bu farklı ve çok geniş bir konu.

Şuan Bursa ile sözleşme imzalamayan Muhammet ve Eren hangi takıma gidecekler çok merak ediyorum.
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezon sonu bu takıma 6-7 tane genç oyuncu takviyesi yapmalıyız. Şenol Hoca oyuncu kazanmada çok iyi olduğu tartışılmaz ve bizlere bu konuda çok iyi eserler bırakabilir. Şuanda hangi oyunculara neler yaptığı ortada tek tek yazmaya gerek yok. Bu 6-7 tane oyuncudan Göksu, Hasan, Papy benim saydıklarım hatta bunlara Yumluyu bile ekleyebiliriz. Birtanesi yabancı olmak üzere 3 tane de oyuncu transferi etmeliyiz.

Geçmişte bunun sıkıntısını yaşadık, şimdi ligi birinci ya da ikinci bitiririz sonra Selçuk, Colman, Umut, Jaja, Serkan vs Avrupaya gider, daha sonra yeni takım kuralım derken 2-3 yıl tekrar ligin orta sıralarına, bu işler öyle fm gibi oyuncuları alıp yerine koymakla olmuyor. Bakın gs uefayı aldı gerisi gelmedi, biz tekke-gökdeniz-yattara-szimkoviak vs gitti kendimize gelemedik, daha önceleri de şotalı hamili dönemden sonrasının devamı gelmedi. Hala aynı yanlışlara mı düşecez. Kesinlikle biryandan şuan ki rejenerasyonun devamının da çalışmasını yapmalıyız. Yoksa her yeni rejenerasyondan sonra 3-5 yıl beklenmez. Vizyonu geniş yönetim diyoruz inşallah aynı zamanda da ileri görüşlü ve de tarihten ders alan bir yönetimdir. Bu konu gerçekten çok önemli!

Adem abi cok dogru bir yazi aynen katiliyorum. Gecmiste hersey ortada
      TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezon sonu bu takıma 6-7 tane genç oyuncu takviyesi yapmalıyız. Şenol Hoca oyuncu kazanmada çok iyi olduğu tartışılmaz ve bizlere bu konuda çok iyi eserler bırakabilir. Şuanda hangi oyunculara neler yaptığı ortada tek tek yazmaya gerek yok. Bu 6-7 tane oyuncudan Göksu, Hasan, Papy benim saydıklarım hatta bunlara Yumluyu bile ekleyebiliriz. Birtanesi yabancı olmak üzere 3 tane de oyuncu transferi etmeliyiz.

Geçmişte bunun sıkıntısını yaşadık, şimdi ligi birinci ya da ikinci bitiririz sonra Selçuk, Colman, Umut, Jaja, Serkan vs Avrupaya gider, daha sonra yeni takım kuralım derken 2-3 yıl tekrar ligin orta sıralarına, bu işler öyle fm gibi oyuncuları alıp yerine koymakla olmuyor. Bakın gs uefayı aldı gerisi gelmedi, biz tekke-gökdeniz-yattara-szimkoviak vs gitti kendimize gelemedik, daha önceleri de şotalı hamili dönemden sonrasının devamı gelmedi. Hala aynı yanlışlara mı düşecez. Kesinlikle biryandan şuan ki rejenerasyonun devamının da çalışmasını yapmalıyız. Yoksa her yeni rejenerasyondan sonra 3-5 yıl beklenmez. Vizyonu geniş yönetim diyoruz inşallah aynı zamanda da ileri görüşlü ve de tarihten ders alan bir yönetimdir. Bu konu gerçekten çok önemli!
        farklı bir bakış açısı vede gayet mantıklı.bu bahsettiğiniz konu başlı başına bir profesyonellik.iyi incelenmesi lazım

Yorum

• Takımın yaş ortalamasına bakarsak bir-iki isim dışında hiç bozulmadan 4-5 sene rahatlıkla yan yana oynayabilecek oyunculardan kurulu olduğunu görüyoruz .

Sık sık tekrarlasaksa diğer çok önemli husus ; takım olmayı başardık . Takımda sivrilen bir oyuncu yok , herkes bir diğeri sayesinde iyi futbolcu görüntüsünde .

Şimdi bu takım üzerinde büyük değişiliklerden sürekli kaçınmalı , rekabeti arttırıcı ufak hamlelerle takım ambiyansını bozmadan hareket etmek gereklidir .

İnciluzlar der ki ( F.Terim modu ) if it works , dont fix it .

Sistem çalışıyor , üstelik bu ligin en tıkır tıkır çalışan sistemi .

Şimdi sakin ol ve yavaşça elindeki tornavidayı yere bırak !
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 07:48.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takımın yaş ortalamasına bakarsak bir-iki isim dışında hiç bozulmadan 4-5 sene rahatlıkla yan yana oynayabilecek oyunculardan kurulu olduğunu görüyoruz .

Sık sık tekrarlasaksa diğer çok önemli husus ; takım olmayı başardık . Takımda sivrilen bir oyuncu yok , herkes bir diğeri sayesinde iyi futbolcu görüntüsünde .

Şimdi bu takım üzerinde büyük değişiliklerden sürekli kaçınmalı , rekabeti arttırıcı ufak hamlelerle takım ambiyansını bozmadan hareket etmek gereklidir .

Günaydın Serdar ufak bir sol bek hamlesi yeter diyorsun yani ben hala düşük maliyetli olması ve tecrübesi bakımından Ekrem Ekşioğlu diyorum...

Yorum

Takımın yaş ortalamasına bakarsak bir-iki isim dışında hiç bozulmadan 4-5 sene rahatlıkla yan yana oynayabilecek oyunculardan kurulu olduğunu görüyoruz .

Bu konuda tamamen katılıyorum. Bir solbek ve beklediğimiz katkıyı sağlayamayan oyuncuların yerine bir iki takviye yeterli...
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Günaydın Serdar ufak bir sol bek hamlesi yeter diyorsun yani ben hala düşük maliyetli olması ve tecrübesi bakımından Ekrem Ekşioğlu diyorum...
                1 belki 2 oyuncu yeterli . Sezon sonunda 2 ya da 3 yeni futbolcu . Kadroda her hangi bir erozyon yaşanmazsa 1 yıllık görüntüde 3-4 futbolcu yeterli olacaktır .

Bunu söylerken , aynı dönem içinde oluşabilecek fırsatları yok sayıyorum . Örneğin Muhammet gibi bir futbolcu serbest kalıyorsa , böyle bir tasarrufunuz olsun olmasın transfer için girişimde bulunmak gerekir .

Yorum

• Dün akşam fb-Ankaragücü maçını izlerken dikkatimi çekti sahanın nerdeyse 3 te 2 si yabancıydı, bizim gs yi çökerttiğimiz kadro da üstte de görüldüğü gibi 3 tane yabancımız var ve son yıllarda genelde bu durumdayız,yabancıda istikrarı bir türlü tutturamıyoruz.Ha kötümü oluyor ligin tepesindeyiz denebilir ben razıyım ama o zaman sahada 3 yabancı olacaksa kalitesiz yabancılara para verilmesin,10 yabancı alınmasın,10 yabancı alıyorsan 5 tanesini oynatabilmen lazım.Karışık durum.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Farabi'nin dediklerine katılıyorum,güzel de söylemiş ''yavaşça tornavida yı elinden bırak'' tam bu durumdayız,ahenk-denge bozulmadan ufak saplamalar yapmalıyız,ben son yazılanları okumadan dün kafama takılan bi konuyu yazdım son mesajımda
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak GuRBeTCii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sol acik icin FC Utrechtte Dries Mertens diyne bir oyuncu var harika bir oyuncu.
                      Biraz alanzinhoyu animsatiyor aslinda
                      Geçen hafta PSV maçında izlemiştim.Çok iyi oyuncu.Ama şimdiden piyasası var.Uzak bir ihtimal.

Yorum

• Afonso Alves düşünülebilir mi acaba?Sanıırım şu an Katarda.Dönüş yapmak isteyebilir belki.

Yorum

• Devre arası bir sol açık ve forvet.

Sezon sonu bir sağ açık ve sol bek.Glowacki'nin durumuna göre birde stoper.

Yorum

• Takım olma konusunda çok üst seviye olmasakta iyi yoldayız.

Bunun dışında yapacağımız transferler oynayan oyuncularda aynı seviyede veya daha iyi olması gerekmektedir.

Rekabet olması açısından önemli bir nokta bu.

Yoksa Brüls,Papy gibi oyuncularımız var fakat rekabet ortamı yok ne yazık ki.
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

günaydın serdar abi...senin bahsettiğin orta saha tipine micheal bradley uygun mudur acaba?
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                günaydın serdar abi...senin bahsettiğin orta saha tipine micheal bradley uygun mudur acaba?
                                Neden sordun ? İlgileniyor muyuz ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X