Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sırpların mezhebi farklı diye biliyorum. Ortodoks mu oluyordu onlar?
    evt galiba

Yorum

• cleo-jaja
      iki brezilyali cok iyi anlasirlar

Yorum

• evet ortodox.Bulgar,Sirplar,ruslar,Yunanlilra,Misir da Kopten ortodox.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzon has not given up on Klee.
          Lider turskog prvenstva traži dvojicu novih napadača, a šef struke, nekadašnjiselektor SenjolGuneš, pravi novi plan kako da od Partizana dobiju ubojitog Brazilca.
          Turkish Championship leader seeking two new strikers, and the head of the profession, nekadašnjiselektor SenjolGuneš, creating a new plan to get the killer of Partizan's Brazilian.
          Za osvajanjetitule potreban je špic proverenih kvaliteta, a deset golova na međunarodnoj sceni ove jeseni najboljaje preporuka za Kleversona Kordovu, crno-belu “devetku”.
          Osvajanjetitule required for peak proven quality, and the ten goals on the international scene this fall najboljaje recommendations for Kleversona Cordoba, black and white "nine".

In addition to Klee, the list is Stanislav Sestak željaTrabzona from Ankaragucu, with whom they obavljeniprvi talks, and waiting for the answers and the two attackers from Argentina - written by Turkish media

Paylaşılan çevirinin ilk paragrafında iki forvet oyuncusu alacağımız, bunun sadece birisinin Cleo olduğu yazıyor. Bu sanki bizim bilmediğimiz bir durum gibi geldi bana.
          Fakat ikinci paragrafa ise Sestak için Ankaragücü ile temasta olduğumuz ve Arjantin'den iki hücum oyuncusuna teklif yaptığımız yazılmış. Gerçi bu haberide bizim medyaya dayanarak yaptıklarına göre pekte kaale alınması gerekmiyor sanırım...

Sağ gösterip sol vururlarmı dersiniz? Belki de sola 2 yumruk birden vuracak bizim başkan herhalde.

Yorum

• hahaha partizan ucmus

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sırbistan medyası Bordo-mavili kulübün, Partizan'nın golcü oyuncusu Cleo transferi için direttiğini yazarken, İtalyan kulübü Napoli'nin d

fiyat artirmaya yönelik oyunlar

cleo bizde

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merhabalar Herkeze..

Öne çıkan gelişmeleri özetleyebilecek birisi var mı ?
              cleo anlaşmaya yakın diye duyumlar var
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğurtan,

Cleo'nun son vuruşları konusunda , ileride top tutma özelliğine söyleyeyecek sözüm yok.

Fakat hantal olması , dripling özelliğinin olmaması , dönüşlerde ağır olması beni düşündürüyor.

Ayrıca 4 Milyon Euro edecek kapasitede bir oyuncu değil.

hocam zaten se3n bu ara transfer döneminde komple bir santrafor alamazsin 4 milyon euroya kaliteli bir adam cok zor...

bize laim olan ileride top tutan arkadaslarina servis yapabilen son vurusu süper olmasada iyi olan biri olsun en azindan lig icin yeterli diye düsnüyorum benim kistas fizik gücü kondüsyonu devamliligi ve son vurusu... böyle adamlar bizim ligde her zaman is yapmistir....

Yorum

• Cleo ve Annan transferleri ile başlarsak ligin 2. yarısına harika olur.

Yorum

• Olursa hayırlı olsun demek lazım. Sağlam, güçlü iyi bir oyuncu ama pek istikrarlı değil. Bursa'nın en iyi adamı olacak kapasitesi mevcut, fakat fos bir transfer olma kapasitesi de yok değil...

Yorum

• Jovanovic'i acaba sezon sonuna kadar kiralayabilirmiyiz..Bence sol kanat için iyi bir transfer olur..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merhabalar Herkeze..

Öne çıkan gelişmeleri özetleyebilecek birisi var mı ?

cleo var hocam 4 milyon euro civaribnda o belcikadan yeni yetme biri var ama laf aramizda benim gönlüm onda jelle vossen olmasi lazim... orta sahaya her zamanki annan muhabbeti birde sola riise o bence daha bir önemli+... bu kadar

Yorum

• İMZA AN MESELESİ
                          Fanatik gazetesinden Raşit Altun'un haberine göre; 23 yaşındaki golcü oyuncuyla da yapılan görüşmelerde olumlu sonuç alındığı belirtilirken, Arjantinli’nin imzayı atmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Alman temsilcisinde fazla şans bulamayan 1.80’lik forvet, bu sezon 8’i 11’de başladığı 14 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırdı. 2009’dan bu yana Almanya’da olan Bobadilla, toplamda ise 30 maçta, 4 kez gol sevinci yaşadı.

RİVER'DA FUTBOLA BAŞLADI
                          Ülkesi River Plate’de futbola başlayan Tangocu, profesyonelliğe İsviçre’nin Concordia takımında geçti. 2007-09 sezonları arasında Grasshopper’ta oynayan Arjantinli oyuncu, 2008’de Hakan Yakın’ın yılın futbolcusu seçildiği İsviçre’de ilk 4’e girmeyi başardı.
                          '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• Gelişmeleri aktaranlara teşekkür ediyorum.

Yorum

• - Yönetim kı paraya ve getir Annan ile Cleo'yu ondan sonra bakalım önümüze , yapın bunu , yapmazsanız sonra çok pişman olabiliriz .
                              - Zaten bu taraftar bu jesti karşılıksız bırakmaz.
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Cleo'yu istiyoruz
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Çalışıyor...
                                X