sağ bekte serkanın alternatifi yok..mutlaka transfer edilmeli..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- Ya bu Ceyhun nerde oynayacak zaten , yok yetersiz yok bilmem ne , evet şuan çok formda değil ama Ceyhun geleceği olan bir oyuncudur.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Trabzonspor takımının yıllardır bir türlü tamamlanamayan bu forvet transferi ne zaman olacak. Yıllardır hep bir forvet eksiğimiz var, her mevkiyi halletsek bile her dönem aynı şey. Eğer bu kez bunu başarır ve yararlı bir transfer yaparsak bu sefer 7nin önündeki son engel de aşılmış olacak.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Burada yazılmadığı için paylaşmak istedim.
Akşam saatlerinde Sadri Şener radyoya Ali Ece'ye bağlandı ve hocanın istediklerini almak zorunda olduklarını ve bütçeyi de zorlama kararı aldıklarını söyledi. Bu fırsatı kaçırmanın maliyetinin ne olacağının farkındayız gibilerden konuştu.
Ben bu konuşmanın ardından beklentilerimi yükselttim.
Hala geç kaldığımızı düşünüyorum ama en azından durumun farkındalar ve harıl harıl çalışıyorlar.
İki nokta atış ve bir alternatif isme hazır olalım.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada yazılmadığı için paylaşmak istedim.
Akşam saatlerinde Sadri Şener radyoya Ali Ece'ye bağlandı ve hocanın istediklerini almak zorunda olduklarını ve bütçeyi de zorlama kararı aldıklarını söyledi. Bu fırsatı kaçırmanın maliyetinin ne olacağının farkındayız gibilerden konuştu.
Hala geç kaldığımızı düşünüyorum ama en azından durumun farkındalar ve harıl harıl çalışıyorlar.
İki nokta atış ve bir alternatif isme hazır olalım.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada yazılmadığı için paylaşmak istedim.
İki nokta atış ve bir alternatif isme hazır olalım.
Yorum
-
İki nokta atış ve bir alternatif isme hazır olalım.
Yorum
-
Sadri Şener Jaja nın Menajer leriyle Görüşmüş 29 Aralıkta Kampa Katılacakmış Jaja Da sorun Yok.Teofilo Da Açıklama Yaptı Eğer Şenol Hocam İsterse Kampa Katılabilirim Demiş Buda İyi.Bide Kaliteli 2 veya 3 Transfer Yapıp Bunlarıda Kampa Yetiştirirsek Hiçbir Sorun Kalmaz.Bu sene O 26 Yıllık Hasreti Sona Erdiririz.
Yorum
-
İki nokta atış ve bir alternatif isme hazır olalım.Yönetim Şenol Hoca'nın istediği takviyeleri her türlü fedakarlığı yaparak takıma katmalı ..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan en doğrusunu yapar bu ezikleri sahada yenmemiz şart
zorlasın başkan bütçeyi ya galibiyetlere para veriyolardı 11 12 milyon oldu heraldeYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArjantinli forvet alınacak bence.
Lütfen Agüero de ..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
Yorum