Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol hoca zafer ve sezer ayrılmak istiyorlar demiş o zaman bu ikili yolcu devre arası.. takasta kullanmalıyız bu oyuncuları, mesela sezer öztürk için sezer b.+ zafer + bir miktar para ile bu işi bitiririz.. yekta da alınabiliriz, ligin en kaliteli yerlileri bizde toplanmış olur hem gereksiz oyunculardan kurtulmuş oluruz, hemde kulübemiz zenginleşir.

aamaa önce EmEniKe reyizi almalıyız !
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu bilen birisi Allah rızası için söyleyebililr mi bizim FATY PAPY nerede, ne yapar, kime oynar??
      A2 takımımızda oynuyor şuan..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kasımpaşa on kişi defans yaparken iş yapmaz mı Jaja'yla da Jaja'sız da
        Yok be hocam. Defans yaparlarsa anca frikikleriye iş yapar bence. Alteratif olabilir ama senin Alanzinho'nun yerine..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          A2 takımımızda oynuyor şuan..
          Nasıl? Seyreden var mı? Durumu nedir? Bize yar olacak mı yoksa hem çocuğa hem kendimize yazık mı edeceğiz?
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ................selçuk....colman........
            burak................jaja.............jovanovic
            .......................cleo.......................

hasret bitiyor alem şampiyon görecek.
            bu takımla "şampiyon" kelimesi gerçek anlamını bulacak...
            Arçil ve Şota transferinden sonra taraftarın yönetime tepkisi:
            Bunlar transferi bilmiyor gittiler aynı oyuncudan iki tane aldılar.

Yorum

• Arkadaşlar daha demin Trt'de güvenç kurtar birini sayıkladı ama ismine yetişemedim Şenol Hoca kesin almayı düşünüyor dedi.. İzleyen var mı?
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nasıl? Seyreden var mı? Durumu nedir? Bize yar olacak mı yoksa hem çocuğa hem kendimize yazık mı edeceğiz?
                ben ilk izlediğimde çok beğenmiştim daha sonra brüls ile birlikte maastrischte oynadığı maçların videolarını izledim,2 sinin üstüne gidilmesi gereken yetenekleri var inşallah bir şekilde yararlanılır..

Yorum

• İlk olarak manyakkral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gokhan la aynı takımdan di natalia da süper olurr tek basına goturuyo udineseyi
                  iyi ama çok pahalı ve yaşlı.. bizde ona para veren olmaz
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kasimpasasporda oynayan Trabzonlu Sahin Aygünes Lazio Roma transfer oldu 750000€
                    Kaynak nedir ?
                    2014 / 2015
                    LOADING....

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar daha demin Trt'de güvenç kurtar birini sayıkladı ama ismine yetişemedim Şenol Hoca kesin almayı düşünüyor dedi.. İzleyen var mı?
                      Ben biraz izledim ama isim duymadım ben tv başında yokken söylemişse olabilir öyle birşey..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Kayseri Emir Kujovic ile anlaşmış 1.94 lük bir adam.. kesin iş yapar biri çıkar..
                        İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

Arkadaşlar daha demin Trt'de güvenç kurtar birini sayıkladı ama ismine yetişemedim Şenol Hoca kesin almayı düşünüyor dedi.. İzleyen var mı?
                          Bir ara Alanzinho'dan bahsetti. Norveç'te maç izliyormuş. Ankaragücü yönetimide oyuncu bakıyormuş. Alanzinho dikkatlerini çekmiş. Taraftar Alan'ın ayağına top geldiğinde ayağa kalkıyordu diyor.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• herkes bir haber bekliyor biri gelse de bir duyum bir isim verse diye ama malesef bu sefer pek ses çıkmayacak anlaşılan..sessizlik umarım bir bomba transferin habericisi olur bari beklediğimize değsin
                            İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

İbrahima Yattara olabilir mi acaba Güvenç Kurtar çok sever.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaynak nedir ?
                                Goal.com da haberini okudum ardindan burdaki kuzenini sordum asli varmi diye hafta sonu saglik kontrolünden gececekmis
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X