Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gerek şenol hoca'nın gerekse sadri şener'in konuşmalarından çıkarımlarım ve hislerimi birleştirerek vardığım sonuç;
    1)teo'nun hala takıma katılma ihtimali - beklentisi var
    2)teo gelmezse bir santrafor alınacak
    3)serkan'ı yedekleyecek bir sağbek alınacak
    3)bir sol açık alınacak
    4)zafer ama özellikle sezer'in durumuna göre bir ortasaha alternatifi alınacak

özetle beklediğimizin asine hareketli bir transfer gündemi bizi bekliyor, hadi hayırlısı...

Yorum

• selcuk-colman olmadıgında yerıne koycagımız adam ceyhun olmamalı bence engını ceksek oraya solda altenatıfımız yok o yuzden bence selcuk-colman kadar sırıtmıayacak bı adam var SEZER ÖZTÜRK bence napıp nedıp alınmalı..
      ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Riise,Kallstrom ve Doumbia...

Çok hayal kuruyorum bu aralar.
        Olmaz. Arjantine boauna gitmsiler demek olur bu

Cristialdo mu ne onda anlassak olur nu?

2 yildiz alinacak diyen sizmiydiniz?

Yorum

• orta sahaya ünalı,forvete şotayı alalım bence
          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            selcuk-colman olmadıgında yerıne koycagımız adam ceyhun olmamalı bence engını ceksek oraya solda altenatıfımız yok o yuzden bence selcuk-colman kadar sırıtmıayacak bı adam var SEZER ÖZTÜRK bence napıp nedıp alınmalı..
            Sezer daha çok 10 numara bana göre . Benim için oraya en güzel transfer Antony Annan . Topu biliyor ve agresif yapısı var . Daha 24 yaşında. Tek sorun maliyet . Ama paraya kıyılıp alınsa hem bizi şampiyon yapar hemde şampiyonlar liginde sırtlar .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim için öncelik göbek . Sol tarafı Engin , Burak , Yattara yeri geldiğinde Umut ile yamarız ama göbek öyle değil . Selçuk yada Colman'dan biri olmadığı an afallıyoruz . Ceyhun çok pasif kalıyor . Karabük maçında gördük , çok kaçak oynuyor hiç sorumluluk almıyor . Savunmadan top bile almıyor . Böyle olmaz . Alternatif şart .
              Evet, Ceyhun çok bozdu oyununu o bölgeye takviye şart.Mesela Sezer Öztürk'ü takımda görmek isterim. Sezer+para teklif edilebilir. Sezer'de forma şansı bulabileceği bi takıma gitmiş olur.

Yorum

• sezer öztürk,yekta,serdar kesimal ve yabancı kaliteli bir forvet dualarım bu yönde

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezer daha çok 10 numara bana göre . Benim için oraya en güzel transfer Antony Annan . Topu biliyor ve agresif yapısı var . Daha 24 yaşında . Tek sorun maliyet . Ama paraya kıyılıp alınsa hem bizi şampiyon yapar hemde şampiyonlar liginde sırtlar .
                  kapıstıgımız takımları bı ıncelemk gerek bence zor ama ımkansız bı transfer deıl tabı ama sezer 10 numarada sonucta pas trafıgıne uyup senol hoca onu ayarlar oraya
                  ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olmaz. Arjantine boauna gitmsiler demek olur bu

Cristialdo mu ne onda anlassak olur nu?

2 yildiz alinacak diyen sizmiydiniz?

Bende forumda bir yerde okudum ama nerde okudum,kim yazdı hatarlayamıyorum.
                    Yoksa duyum muyum alacak tanıdığımız yok maalesef

Arjantin ligini hiç takip edemiyorum.Cristaldo felanda forum efsanesi olacak gibi geliyor bana.
                    Benim aklım hep Doumbia'da.
                    Doumbia'yı alabilmek çok çok zor,belkide imkansız ama ah bir alınabilse...
                    Yakın gelecekte Avrupa'nın sayılı golcülerinden biri olacak.

Yorum

• Sezer Öztürk,Hasan Ali kaldirim ve iyi bir Forvet süper olur
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kapıstıgımız takımları bı ıncelemk gerek bence zor ama ımkansız bı transfer deıl tabı ama sezer 10 numarada sonucta pas trafıgıne uyup senol hoca onu ayarlar oraya
                        Yönetim kafayı kullansa kolayca bitirebiliriz transferi aslında . Rosenborg'un yeni hocası Alan'ın eski hocası ve Alan'ı çok istiyormuş . Rosenborg Annan için 4 milyon istemiş . Ver Alan'ı al Annan'ı . Bu kadar basit aslında .

Yorum

• cristaldo orta sha için iyi olur ama alabilirmiyiz belli olmaz
                          Entropi İyidir.

Yorum

• herhalde o iki mevkiden biri sag bektir
                            serka´a yedek ugur ucari cok isterim

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezer Öztürk,Hasan Ali kaldirim ve iyi bir Forvet süper olur
                              - Ceyhun'u yerden yere vuran sen Hasan Ali'nin nesini beğendin acaba ?
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Ceyhun'u yerden yere vuran sen Hasan Ali'nin nesini beğendin acaba ?
                                ceyhun ile ne alakasi var simdi? Ceyhunu ben yerden yere vurmam önemli degil kendisi yetersiz oldugunu sahada gösteriyor zaten.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X