Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    glowacki düzelsin yeter.servete gerek yok.glowacki düzeldimi demir adam geri dönmüş demektir.
    tabi şuanda stoper ihtiyacımız yok kadromuzdaki stoperler yeter bize.stoper aranacaksa servet olabilir diye söylenmiştir.ki bencede olur servet-egemen müthiş olur benım görüşüm.

takıma acil olarak bir forvet gerek diğerleri sezon sonuna bırakılabilir

Yorum

• Carlos Bacca'ya Chievo da talipmiş.

El club italiano ya ha hecho un ofrecimiento a la escuadra barranquillera, sin embargo la operación aún no se concreta. Blas Pérez es el 9 deseado. También se busca arquero.

Milliyet'in haberini doğru kabul edip yorumlarsak; sütten ağzı DEFALARCA yanmış kulübümüz bu sefer daha temkinli olmalı, riski azaltmalı, bu işi nakit olarak minimum zararla kapatmalı. Dün Teo, bugün Bacca, yarın bir başkası... Olmuyor işte, uymuyor! O kadar Brezilyalı'dan bir Marco ( o da 3-4 maçtan sonra Ahmet Ağaoğlu'nu az yormamıştı) bir Jaja... Perulu Salazar'ı da unutmamak lazım.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ankaragücünde kaliteli oyuncular var forvet için vittek sakatlığı ne durumda bilmıyorum ama vittek iyi olur

Yorum

• Ankaragücü'nden kendi rızaları dışında oyuncu almaya sıcak bakmıyorum. Hani Orhan Gencebay'ın şarkısı geliyor aklıma. Bereketli olmaz diye düşünüyorum
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ankaragücü'nden kendi rızaları dışında oyuncu almaya sıcak bakmıyorum. Hani Orhan Gencebay'ın şarkısı geliyor aklıma. Bereketli olmaz diye düşünüyorum
            düşene vurmak yakışmaz bize zaten.
            Entropi İyidir.

Yorum

• Acaba Sezer Öztürk hakkında çalışmalar yapıyor muyuz? Böyle bir ortamda ve Şenol Hocanın elinde Milli takım seviyesine kadar yükselir diye düşünüyorum.
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• sestak olur bence ankaragücünden.zaten cok iyi bir oyuncu.vitekde olabilir veya sapara.ama sestak bize lazım.ankaragücünün iyi yabancıları var.
                7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Bence Adem Koçak'ı da alalım, ikinci olduğumuz senelerde oynuyordu ilk 11 de.Hani birileri isteniyor ya, Ademin de gelmeye hakkı olsun.
                  Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                  Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=tSZmR...eature=related valla bacca buysa bacca kalmayalım derim ben
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Servet son senelerde formdan düstü.1 1/2 iyidi ondan sonra düsüse gecti.Is yapmaz bizde.

Ankaragücünden 1-2 oyuncu alinir.Biz almasak baskalari zaten alacak.Gabric 100% geri dönecek tabi maasini AG biz ödemiyorsak.

Mesela Ugur Ucar Serkana iyi bi yedek olabilir.Gelisime acik cok genc var takimda.Biz almasak bence GB ve GS cogu oyuncuyu alirlar.Burda düsene vurulmaz mentalite var ama AG yönetimi adamlarin parasini ödeye bilirler ama bazi eski Yöneticilere karsi inat oyunculari madur duruma düsürüyorlar.Burda daha cok kendi düsen alamaz söylemek düser.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Servet değil de Ferrari alınsa iyi olur aslında..Ama Glovacki geri dönecekse gerek yok..Giray'a kesinlikle güvenmiyorum
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Servet hep oynarsa form kazanır. Ama hep oynaması lazım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Servet değil de Ferrari alınsa iyi olur aslında..Ama Glovacki geri dönecekse gerek yok..Giray'a kesinlikle güvenmiyorum
                            Gökhan konusunda anlaşamasak da Giray konusunda katılıyorum.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan konusunda anlaşamasak da Giray konusunda katılıyorum.
                              Zaten her konuda anlaşılsa idi..Forum açmanın kime ne faydası olurdu..Saygılar
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Bjk'nin Ferrari'yi oynatmak istememe sebebi önde oynamak istemesinden dolayı ve Ferrari savunma öne kurulduğunda çok ağır kalıyor...Bu yüzden bize faydalı olacağını sanmıyorum önde oyun için gerek oyun kurması gerek seken topları alması bakımından biçilmiş kaftan Glowacki umarım ikinci yarı tam performans sergileyebilir zira Glowacki'nin dönüşü ile oyunumuzun şimdikinden 1 üst seviyeye çıkacağını düşünüyorum,bizim için çok kilit bir isim...Önde oynamak isteyen takımlarda Servet de Ferrari de faydalı olmaz düşüncesindeyim..Hatta stoper alınmayacağı düşüncesindeyim...

Yorum

Yükleniyor...
                                X