Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    güney amerika liglerinde sezon bittiginden dolayı bence yönetim brezilya veya arjantin ligine yönelecek...avrupadan bi transfer çok zor gibime geliyo,öyle rast gelirse düşerse belki olabilir...çok büyük bir süpriz olmazsa 2.yarı arjantin veya brezilyadan bir forvet izleyecegiz takımda
    Brezilya pazarına girerseler ancak önümüzdeki sezon çıkarlar .
    .

Yorum

• Moussa Sow nasıl tanıyan anlatabilecek birileri varmı?
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Jovanojic işi yattı demek çok üzüldüm.
        FIRTINA

Yorum

• Milan'ın gelmemesi kötü oldu gerçekten .
          Arjantin gelecek golcünün yapacağı katkı da belirsiz .
          İnşallah elimizde patlamaz .

Yorum

• Makukula lazım.

Yorum

• Moussa Sow hakkında bilgi verecek yokmu?
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Yeni yönetim işbölümünü hızlı ve organize yapmalı ki vakit kaybetmeyelim
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncuların durumuna genel sekreter Hasan Yener açıklık getirdi. Radyospor'da yayınlanan "Özgür Sancar'la Haber Özel" programına konuşan Yener, "Selçuk'la sözleşmemizi Antalya kampında yenileyeceğiz. Herhangi bir sorun yaşamayacağız. Selçuk zaten yola Trabzonspor'da devam etmek istediğini söyledi. Görüşmelerimiz son derece olumlu. Egemen ve Ceyhun ile de sözleşme yeniliyoruz" ifadesini kullandı.

Haftaya sonuçlanacak
                  Yattara'nın da kalmasını istediklerini vurgulayan Yener, "Yattara'yla görüşüyoruz. Onunla da sözleşme yenileyeceğiz" diye konuştu. Forvet transferinde son aşamaya geldiklerini kaydeden Yener, "Çalışmalarımızı önümüzdeki hafta sonuçlandıracağız. Şenol Güneş, ekibine bu konudaki araştırmalarını yaptırdı. Şimdi tespit ettiğimiz futbolcuyu sonuçlandırma asamasindayiz
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Siyahi Alacaklar Ahanda Buraya Yazıyorum.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Umut'a yedek değil Umut'u yedek bırakabilecek birini lazım.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sadri Şener : Jovanovic gelmek istemedi o kalitede bir oyuncu almak istiyoruz.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yıldız istemiyorum takıma..aldanmayalim arkadaslar rakiplerin transferlerine...bize mevcut adamlardan daha hırslı basarıya ac ve yetenekli topçular lazım..sağlam bir forvet emenike tarzı güç anlamında..ve iyi bir orta saha lazım..muhtemelen tek forvet alıp devam edeceğiz yolumuza...

Yorum

• Jovanonic ile ilgilendik diye sevinmesin kimse .
                            Ericcson ile resim çektirip Broos'u aldığımızı hatırlatırım .

Yorum

• Birmingham ve everton JOvanovic in peşinde o da ingilterede kalacağını söylemiş... Bizim için ara transferde verim sağlayabilecek 3 isim var Fatih Tekke, Herve Thum veya Teo Filo.... Yeni birini alırsak nerde olduğunu anlayana kadar sezon bitecek

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birmingham ve everton JOvanovic in peşinde o da ingilterede kalacağını söylemiş... Bizim için ara transferde verim sağlayabilecek 3 isim var Fatih Tekke, Herve Thum veya Teo Filo.... Yeni birini alırsak nerde olduğunu anlayana kadar sezon bitecek
                                Yazdığın üç isim de çok gülünç isimler

Yorum

Çalışıyor...
                                X