Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emana'nın menajerleri Türkiyede .

Belli mi olur

( aman ciddiye almayın )
    Hoş geldin
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• yarin ceyhun ve giray basin toplantisi yapacaklar, selcuk imza atcak, kahlenberg ismi geciyor trabzonspor cephesinde. Can Karyagdindan notlar.
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anthony: Annan gelse bence daha güzel olur gibi geliyor hem daha genç...
        BU ne demek şimdi
        Not Important..

Yorum

• Şu Lig Tv haberlerinde ne dedi?
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• - Yerel Medya'ya inan arkadaşlar varmı hala burda

- Mehmet Çakrr'ı bedavaya nasıl aldık pardon , açıklayabilecek olan varmı...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla Kardeş bir kaç gündür içimde bir his Anthony Annan gelecek diyor. Hayırlısı olsun ne diyelim artık bu sene şampiyon olalımda kim gelirse gelsin.
              Annan - Selçuk - Colman ' lı ortasaha 3lüsü bana göre şampiyonlar ligini bile kaldırır. o yüzden aradığımız ortasaha adamı bu tarz olmalı diye düşünüyorum. umarım bu tarz bir isim alınır.

Yorum

• Nokta transfer yapacaktık, torba transfer yaptık.

İnşallah takımın uyumu bozulmaz.

Hayırlısı artık...

Yorum

• üzüldüm faty papye kiralık verilebilirdi bank asyaya
                  Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                  -ismail-

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BU ne demek şimdi
                    Abi gece gece güldürdün beni gözlerim kapanıyor uykusuzluktan zaten yapma şoyle şeyler
                    Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                    "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                    Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Yerel Medya'ya inan arkadaşlar varmı hala burda

- Mehmet Çakrr'ı bedavaya nasıl aldık pardon , açıklayabilecek olan varmı...
                      Kendisi bir kac hafta once sozlemesini karsilikli olarak fesh etmisti.

Ayni zamanda Muhammet Hanifi Yoldas, Hurriyet, Murat Duruer'di yanilmiyorsam.
                      1

Yorum

• fener formundan bir alıntı

"Bunlar iyi giden takimi bozacaklar ama bizden de hayir yok. Tekrar bursa sampiyon olursa kimse sasirmasin.

!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu Lig Tv haberlerinde ne dedi?
                          Bildiğimiz şeyler.. Mehmet'le 2,5 yıllık anlaşmışız. Bonservis ödemiyoruz. Yarın Antalya'ya gidiyor, yöneticimizle birlikte.. İkizlerde yarın akşam Antalya'da olacakmış. Papy'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nokta transfer yapacaktık, torba transfer yaptık.

Hayırlısı artık...
                            Emin ol, şu ana kadar alınanların hiçbirisi huzur bozacak adamlar değildir...
                            Aksine uyumlu insanlar. Ankara'da iken az çok tanırdım Çakır'ı.
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nokta transfer yapacaktık, torba transfer yaptık.

Hayırlısı artık...
                              Aynen katılıyorum. İnşallah dönen tekere çomak sokmuyoruzdur.

Keşke bunlarla uğraşacaklarına Muhammet Demir'i alsalardı.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• antuda aynı anda 6 başlık açılmış mehmet çakır trabzon da diye
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X