Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teo’yu ver, Bacca’yı al!
    Atletico Junior Kulübü, eski golcüsü Teofilo Gutierrez’i geri almak için Trabzonspor’a ilginç bir öneride bulunmaya hazırlanıyor. Kolombiya ekibinin, Teo’nun kalan bonservis bedeline karşılık Bacca’yı teklif edeceği ileri sürüldü

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Ankaragübü iyi kötü yıllardır bu ligde mücadele ediyor ve bu denli sıkıntıya düşmüyordu.Gökçekler A.Belediye den sonra A.Gücünü de yok etmek üzere,inşallah düştükleri bu durumdan bir önce kurtulurlar,taraftarı olan takımları severim ben.
      Ordan alınacak oyunculara gelince,benim hep güvendiğim Gabric geri gelsin,geleceğe yatırım T.Doğan Şahin gelsin,yabancıları beri dursun,biz çok daha kaliteli bir yabancı golcü alacağız
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ozgur cek ve turgut sahin bence alınabilecek oyuncular.

Bu arada jovanovic gelirse

burak----jaja----jovanovic
        ------umut--------------

fazlamı hucumcu olur?

yada jaja nın olmadıgı maclarda mesela tam 4-3-3 e doneriz.

selcuk---ceyhun----colman
        burak----umut-----jovanovic

ama ben traoreyi istiyorum.Hem sol forvet hem de santrafor oynayabilir.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Nadir Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teo’yu ver, Bacca’yı al!
          Atletico Junior Kulübü, eski golcüsü Teofilo Gutierrez’i geri almak için Trabzonspor’a ilginç bir öneride bulunmaya hazırlanıyor. Kolombiya ekibinin, Teo’nun kalan bonservis bedeline karşılık Bacca’yı teklif edeceği ileri sürüldü

http://spor.milliyet.com.tr/teo-yu-v...43/default.htm
          Haberde genç oyuncu diye bahsediyor Bacca'dan ama adam 84 doğumlu. Yani Teo'dan bile büyük..

Jovanovic konusunda ise gerek olmayan bi transfer olduğunu düşünüyorum. Ya da şu an ilk planımız o olmamalı. Colman, Selçuk ve Umut'un mevkisinde oynayamayacağına göre, bizde onun oynayabileceği bölgelerde; Jaja, Burak, Engin, Yattara, Alanzinho var zaten. Ve bu oyunculardan en fazla 3 tanesi sahada oluyor. Şu an itibariyle çok gereksiz bir transfer olur Jovanovic (ki benim düşüncem öyle ahım şahım bir oyuncu olmadığı)..
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Servet peşinde!

Devre arası transferde gizliliği elden bırakmayan Trabzon'un önemli hamlelerinden biri su yüzüne çıktı. Stoper arayışındaki Bordo-Mavililer'in listesinde Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Servet'in ilk sırada bulunduğu öğrenildi.

Süper Lig’in lideri Trabzonspor’un da tıpkı diğer rakipleri gibi devre arasında kadrosuna takviye yapması beklenirken, çalışmaların önemli bir bölümü Güney Amerika kıtasında sürdürülüyor. Bu konuda teknik direktör Şenol Güneş, yardımcıları Ünal Karaman ve Turgut Kural’dan detaylı rapor beklerken, hücum bölgesine alınacak oyuncunun bu temaslar sonrasında netleşeceği öğrenildi. Ancak Trabzonspor’un arayışları bununla sınırlı değil. Zira şampiyonluk yolunda yakaladığı avantajı kaybetmemekte kararlı Bordo-Mavililer’in savunmaya da bir takviye planladığı edinilen bilgiler arasında. Sakatlığı bir türlü düzelmeyen ve kampa kadar ülkesine gönderilen Glowacki’nin durumu bu hamleyi kaçınılmaz kılan etkenlerin başında geliyor.

Daha önce de anılmıştı
            Sakatlık ve ceza gibi olası tehlikelerin farkında olan teknik heyetin, savunmanın göbeğine istediği deneyimli oyuncu ise kamuoyunun yakından tanıdığı, adı da daha önce Trabzonspor ile anılan Servet Çetin’den başkası değil. Galatasaray’daki kaderi belirsiz olan ve huzursuzluğu bilinen Servet için bizzat Başkan Sadri Şener’in devreye gireceği ve Sarı-Kırmızılılar’ın patronu Adnan Polat’tan satılması halinde öncelik isteyeceği bildirildi. Servet’in de şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzonspor’da oynama fikrine sıcak baktığı ve yönetim bazlı gelişmeleri beklediği vurgulandı.

Fanatik
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yok kalsn teşekkürler

Yorum

• Bence Egemenle uyumlu olurlar

Yorum

• Bence de yararlı olur ama zannetmiyorum bize geleceğini.

Yorum

• Servet Gs nin bu durumlara düşmesinde sahadaki sorumlulardan.. Her maç hata yapıyor.. Bizim maçta yaptığı hatayı da hatırlarsınız.. Ben istanbul eskisi istemiyorum takımımda..
                    Stoper glowacki nin durumu belli olmadığından transferi düşünülebilir. ama bizim birinci önceliğimiz forvet.. Umut iyi de alternatifi yok. Bence ikinci önceliğimiz sol bek. Cale nin formu yükselse de içim rahat değil..
                    Ancak bu transferlerden sonr düşünülebilir stoper.. ama bu da servet olmamalı bence..
                    20+10+20+11 = 61
                    2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Egemen ve Servet...Mükemmel olur. Bir iki hata yaptı diye beğenmiyorlar ama gelip de takımla beraber havaya girerse (ki karakterli ve kendini takıma veren bir futbolcu) Egemenle beraber Çanakkale geçilmezi oynarlar. Çok beğensem de Glowacki den pek faydalanabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası

Yorum

• Kötü bir takımda herkes göze batar, bence Servet bizle beraber yükselişe geçebilir.

Yorum

• Egemen'in Servet'le uyumlu olacağını sanmıyorum. Hatta hiç uyumlu olmaz. Servet ağır vasıta. Hızlı futbola alışık değil. Gereksiz olur bence Glowacki'yi geçtim; Giray'ı bile yeğlerim Servet'e

Yorum

• Servet diyene kadar Giray veya Mustafa da ısrar etmek çok daha şık olur,düzelirse Glo düzelmezse yabancı bir stoper alınmalı diye düşünüyorum,Servet itici geliyor niye ise.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Servet oynadıkça forma giren bir futbolcu. Bize gelirse sürekli oynaması lazım gelir
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor'a Servet gibi kazmaları yakıştırmanız ilginç.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X