Fatih Tekke gelsin, solbek de oynasın. Böylece herkes mutlu olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer öyle görünüyor ki kongreden sonra olacak. Yani 11-12 Aralık, toplanamazlarsa 18-19 Aralık. Bu tarihlerden önce netlik beklememek lazım. Bir de şu var: Muhtemelen dış transferler önce yapılacak, transfer sezonu biterken de iç transferler halledilecekEs gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
arkadaş ligin en az gol yiyen takımıyız biz hala cale gitsin daha iyisi gelsin diyoruz.golü cale mi atacak arkadaş 3 senedir aynı muhabbet gökhan ünal 2 sene önce o golleri atsaydı cale ile şampiyon olacaktık bu sene de aynı muhabbet pozisyona girmekte aman aman sıkınıtı çekmiyoruz ki adam gibi bir golcü ve sol açık alınsın Allahın izniyle şampiyon olalım sezon bittiğinde cale gitsin daha iyisi gelsin ben de bazı pozisyonlarda ileri çıkmıyo diye kızıyorum ama bırakalım da yarım sezon daha oynasın .
Yorum
-
İlk olarak Milis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSHAQİRİ 18 yaşında basel'de sol açıkta oynuyor gerçekten çok yetenekli,dün akşam basel yenilmesine ragmen shaqiri göze batan isimlerdendi.Forumda ismi devamli gündeme gelen lacina traore akşam bir gol attı,gol atana kadar kaçırdıgı her pozisyon sonrası tribünler tarafından protesto edildi oda golü attıktan sonra tribünlere çok saglam bir hareket çekti.Traore'in cluj da mutlu olmadığı her halinden belli bence devre arası transferi düşünülebilir.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke gelsin, solbek de oynasın. Böylece herkes mutlu olur.
adamin golculugune , katkisina deil kendisine karsi bir tavir bu
gun gibi acik
sizi gidi siziiiceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Bırakın artık Fatih Tekke'yi tartışmayı...
Fatih benim en sevdiğim Futbolcuydu,gelmesini en çok da ben istedim,Fatih'in Bize gelmemesinde Fatih'in en ufak suçu olduğuna da inanmıyorum Ama artık tartışmanın anlamı yok...
Şenol Hoca da Yönetim de Fatih Tekke diye bir futbolcudan haberdar,Yönetimde Fatih'in alınmasına karşı çıkan kişi de yok...
Şenol Hoca isterse aldırır bizim karışmamıza gerek yok Boş yere tartışmıyalım...
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke dusmanliginin ne kadar anlamsiz oldugunu iyi bir ornek
adamin golculugune , katkisina deil kendisine karsi bir tavir bu
gun gibi acik
sizi gidi siziii
fatihe bundan sonra oynayacagi takimda basarilar..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelacina traore birkaç defa izledim.Güven vermiyor.Çok uygun pozisyondaki arkadaşına top vermeyip kendi vurabiliyor.Bize biraz daha aklı başında futbolcu lazım.
Dün akşam maçta kendi seyircileri yuhaladı Traore'yi.Saçma sapan goller kaçırdı maç boyunca.Sonra güzel bir gol attı ve kendi seyrcilerine kol hareketi yaptı.Hakem sarı kart vardi kendisineİlginç bir adam.
Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
bu arada fatih gelirse takimin huzuru bozulur ve tepetaklak olur diye düsünenlerin sayisi epeyce fazla..bu durumda fatih gelirsede bi kac basarisiz sonuc alirsak gercekten ipin ucu kacar..bu sefer de fatih alindi takimda düzen bozuldu ve sampiyonluk gitti denilecek..
almazsin bir dert alirsin bir dert..nedir bu yahu..
her ne olursa olsun alinirsa kesinlikle takimin yumusak karni olacaktir..zaten sanirim medyada bunu istiyor..umarim ellerine malzeme vermezler..
lanet olsunKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam maçta kendi seyircileri yuhaladı Traore'yi.Saçma sapan goller kaçırdı maç boyunca.Sonra güzel bir gol attı ve kendi seyrcilerine kol hareketi yaptı.Hakem sarı kart vardi kendisineİlginç bir adam.
Nasıl olsa Trabzonspor Uluslararası çalışan bir rehebitilasyon Merkezi,Şenol Hoca da bu işin Üstadı...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın artık Fatih Tekke'yi tartışmayı...
Fatih benim en sevdiğim Futbolcuydu,gelmesini en çok da ben istedim,Fatih'in Bize gelmemesinde Fatih'in en ufak suçu olduğuna da inanmıyorum Ama artık tartışmanın anlamı yok...
Şenol Hoca da Yönetim de Fatih Tekke diye bir futbolcudan haberdar,Yönetimde Fatih'in alınmasına karşı çıkan kişi de yok...
Şenol Hoca isterse aldırır bizim karışmamıza gerek yok Boş yere tartışmıyalım...Güzel özetlemişsin durumu.
Yorum
-
"JOVANOVİC GÜNDEMİMİZDE YOK"
Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi başka bir şeye odaklanmak istemediklerini de belirterek, "Jovanovic gündemimizde yok. Yazılan çizilen transferleri de bilmiyorum. Biz sadece maça odaklandık. Maçın ve kongrenin ardından hocamızla oturup konuşacağız. Onun istekleri doğrultusunda transfer yaparız. Selçuk İnan'la da görüştük. Devre arası kampında ona imza attıracağız" diye konuştu.
dha...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardeşim diline dolamışsın birşeyi devamlı aynı şeyi söylüyosun..2 senedir oynamadıysa ne olcak zaten fatih fizik gücüyle oynayan her topa koşan basan bir adam değil ki 20 yaşında da böyleydi..ayrıca kimse fatih gelsin 90 dk oynasın falan da demiyor 2 senedir devre arasında yapılan transferlerin ancak sezon sonuna doğru işe yaradığını görmüyo musun gözün nereye bakıyo kardeşim senin..şu saatten sonra şampiyonluğu gerçekten istiyorsak adam gibi bir forvet alsınlar yanına da ne olur ne olmaz hazır kıta uyum problemi yaşamayacak fatihi alsınlar.yok ünal falan da derseniz ünal önce tolunayı örnek alsın o kadar milli takımlarda hocalık yaptı insan bir tane geleceği olan genç kazandırmaz mı şu takıma ancak tatile gitsin..mesela kim fatih tekke......
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz sonra birisi Şenol Hoca adam eder yazıcak
Nasıl olsa Trabzonspor Uluslararası çalışan bir rehebitilasyon Merkezi,Şenol Hoca da bu işin Üstadı...
Yorum
Yorum