Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sakin olun jaja hiç biir yere gitmiyor sadece ortalığı karıştırmak için yapılan yalan bir haber ...
    malzeme çıktı yazacak haber bulamayanlara..
    ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ohaaaaaa yani santos benim gördügüm sol aykali süper yeteneklerden biridir rabbim resmen yagdirmis yetenekleri bence bize gelse 1-2 sene icinde avrupaya en az 6-7 satariz o adam azcik kafasini kullansin ya ispanyada yada premier ligde oynatr...
      Zaten Fenere 6-7 ye geldi bu adam
      Ağasarlı_61

Yorum

• jaja shaktara gitcek haberini tam olarak hangi site çıkarmış?
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          jaja shaktara gitcek haberini tam olarak hangi site çıkarmış?
          Kardeş böyle bir haber yok sadece haber61 de bir taraftarın yorumu kendisi Jaja shaktar a gidecek telegol programına Sadri şener bağlandı orda Abdurrahim Albayrak Lucescu sizin takımdan bir oyuncuyu istiyor gibisinden bişey söylemiş yani ortada öyle bir haber yo ancak eğer Abdürrahim Albayrak bunu söylemişse ki ben bilmiyorum böyle bir şeyden haberim yok doğru olabilir çünkü Lucessuyla A.Albayrak ın arası iyi ve halaa görüştüklerini duymuştum...
          Ağasarlı_61

Yorum

• bu olayı gerçekten nasıl olduğu hakkında bir bilgimiz yok ..

bütün hüsnüzannımla çocuğu gerçekten hasta olabilir diye düşünüyorum.
            bu durumdada kendimizi onun yerine koyalım biz olsak ne yapardık?

jaja sakhtarra gidecek meseleside bir okuyucu yerel medya haberine yorum olarak yazmış.
            ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş böyle bir haber yok sadece haber61 de bir taraftarın yorumu kendisi Jaja shaktar a gidecek telegol programına Sadri şener bağlandı orda Abdurrahim Albayrak Lucescu sizin takımdan bir oyuncuyu istiyor gibisinden bişey söylemiş yani ortada öyle bir haber yo ancak eğer Abdürrahim Albayrak bunu söylemişse ki ben bilmiyorum böyle bir şeyden haberim yok doğru olabilir çünkü Lucessuyla A.Albayrak ın arası iyi ve halaa görüştüklerini duymuştum...
              Dün gece programı izledim.Olay böyle gerçekleşmedi.Şenol Hoca bir futbolcuyu Ukrayna'dan izliyormuşuz sezon başı ve Abdurrahim Albayrak aracı olmuş Lucescu ile hocanın fikir alışverişinde bulunmasında.Bizden istenilen değil yani.Ayrıca Lucescu hazırlık maçı yapalım teklifinde bulunmuş.Ve son olarak Albayrak dün gece bazı hocalar kolaycana futbolcu silerken geçen gün Şenol Güneş ile beraberdik.Yattarayı kazanmam lazım dedi ve bir sponsor bulup ona jeep ayarlamamız lazım bana dedi,dedi.Ayrıca Sadri başkan telefon ile bağlanmadı.Bizzat programda konuk idi.
              En son Bıyıklıoğlu tarafından düzenlendi; 14.12.2010, 23:15.

Yorum

• jaja gidecekse 15 milyonu getirir gider...

Yorum

• hee yani Albayrak,Lucescu izin takımdan biriyle ilgileniyormuş demedi dimi?
                  Entropi İyidir.

Yorum

hee yani Albayrak,Lucescu izin takımdan biriyle ilgileniyormuş demedi dimi?
                    Hayır demedi,aksine Şenol Hoca Lucescu'ya bir futbolcu hakkında bilgi edinmek için görüşmüsler.

Yorum

• derin bir nefes aldım Mesut,hay Allah senden razı olsun renktaşım.

Bizi sahada bitiremediler ama oyunlarla bitirmek istiyorlar yine anlaşılan.

Ben jajaya inanıyorum.çocuğu ağır hasta olduğu için gitmesi doğaldır.kim olsa gider. evlat herşeyden önemli.
                      Entropi İyidir.

Yorum

derin bir nefes aldım Mesut,hay Allah senden razı olsun renktaşım.

Bizi sahada bitiremediler ama oyunlarla bitirmek istiyorlar yine anlaşılan.

Ben jajaya inanıyorum.çocuğu ağır hasta olduğu için gitmesi doğaldır.kim olsa gider. evlat herşeyden önemli.
                        Barış bizi dışardan yıkamazlar.Biz kendimizi içerden yıkmaya çalışıyoruz.

Şu forumda bile ortaya atılıyor bir iddia.Vay efendim biri şöyle demiş,biri sağlam bir kaynaktan duymuş.

Jaja'nın şu anda bir başka takıma transfer olması zaten imkansız.Uefa kuralları buna müsaade etmiyor.

Ayrıca adam seyirciye hayran,yüzünde bir problem olmadığı gözüküyordu.

Taki şu iki maça kadar.Ben çok dikkatli Olimpiyatta'ki maçta maçtan önce ısınma hareketlerini izlemedim ama arkadaşlarım çok net izledi,ve o anlarda Jaja'da birşeyler olduğunu dile getirmeye başlamışlardı.

Şurayı karıştırmak bir dakikalık iş.Şu an öyle bir haber yazıpta bir haber sitesine koyarım ki millet hemen oltaya atlar.Şu bazı sitelerin yaptıklarına inandıkları gibi.

Yorum

• Aynen Mesut,bizde baktık olimpiyatta, her zamanki ısınan jaja yoktu.Allah yardımcısı olsun.Allah evladına acil şifalar versin.ne diyelim.
                          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün gece programı izledim.Olay böyle gerçekleşmedi.Şenol Hoca bir futbolcuyu Ukrayna'dan izliyormuşuz sezon başı ve Aldurrahim Albayrak aracı olmuş Lucescu ile hocanın fikir alışverişinde bulunmasında.Bizden istenilen değil yani.Ayrıca Lucescu hazırlık maçı yapalım teklifinde bulunmuş.Ve son olarak Albayrak dün gece bazı hocalar kolaycana futbolcu silerken geçen gün Şenol Güneş ile beraberdik.Yattarayı kazanmam lazım dedi ve bir sponsor bulup ona jeep ayarlamamız lazım bana dedi,dedi.Ayrıca Sadri başkan telefon ile bağlanmadı.Bizzat programda konuk idi.
                            Kardeş bunu duymamız iyi oldu kanaltürkdeki spor programlarını izlemem pek ama birilerinin izlemesi gercekden işe yarıyor sağol bizi aydınlattığın için...
                            Ağasarlı_61

Yorum

• dün gece jaja ızınlı dıyordu her haberde ama bugun nıye krız cıkardılar anlayamadım bence ne kadar profesyonel olsada 19 aylık bebegımymıs galıba rahatsız olan keske senol hoca ızın verseydı zaten o kafalan ne kadar oynayabılırdıkı zaten 2 mactır cok kötu oynuyor...
                              ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Ya arkadaslar büyütülecek bir olay yok...Noel tatili icin izin istedi mazeret olarakda cocugunu gösterdi alaminca kafasina göre cekip gitti...bukadar basit nekadar abartiyoruz ya...

Mesut arkadasimizin dedigi gibi oldu bende izledim programi...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X