Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesele Fatih degil Endüstriyel futbolun bir numaralı düsmanı Trabzonspor taraftarı yeni bir efsaneye inanmak istedi..Fatih ondan bukadar degerliydi....

Ama olmadı....

Endüstriyel Futbol 1----Amatör Ruh 0

ya da Maddi duygular 1--------manevi duygular 0

ne derseniz artık..
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mutluysan yönetiminle diyecek lafım yok

yönetimi eleştirmeye gerek yok şuanda...bize hainlik yapan tekke gözümde bitmiştir o kadar....yönetim iyi değilse genel kurulda oylanır gider veya kalır...benim için trabzonspor ismini taşıyan herkez bnm gözümde değerlidir..

Yorum

• yönetimi elşetirecektik yine yapamadık araya başka şeyler girdi...hani sağbek hani orta sahaya takviye 1 saatimiz bile kalmadı...

yanlış ve geçmiş şeyden eleştireceğimize şimdiki durumu eleştirelim...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Fatih Tekke bu ülkenin yetiştirdiği en gölcülerin başında geliyor bjk ye gitmesine üzüldüm ama inşallah başarılı olur.UEFA kupa maçlarında daha çok başarlı olsun Ligte biz başarılı oluruz.Fatih Trabzonsporun kaptanı ve lideriydi onun başarısızlığını istemek yakışıksız olur.Yönetimle arasında paradan başka şeyler var ama aiki tarafta doğruyu açıklamıyor.Hayırlısı olsun artık.
          Ama herşeye rağmen Fatihin trabzonsporun başında lider olarak görmrk isterdim.Fatih konusu artık tamamen kapanmıştır.Asıl önemliolan artık milli takıma alacaklar mı onu merak ediyorum?

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mesele Fatih degil Endüstriyel futbolun bir numaralı düsmanı Trabzonspor taraftarı yeni bir efsaneye inanmak istedi..Fatih ondan bukadar degerliydi....

Ama olmadı....

ne derseniz artık..
            Olay budur tebrikler asilhamsi .
            DOZER CEMİL

Yorum

• haramilerin yeni dalkavuğu fatih tekke...inşallah 61 numarayı giymeye kalkmaz. Rusya, fatih'i ruhsuz yapmış...
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Gabric gitti mi şimdi kesin ?

Ne dedi tam olarak Can Karyağdı ?

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mesele Fatih degil Endüstriyel futbolun bir numaralı düsmanı Trabzonspor taraftarı yeni bir efsaneye inanmak istedi..Fatih ondan bukadar degerliydi....

Ama olmadı....

ne derseniz artık..
                  Abi, para için gitti manası varsa(ben yanlış anlamadıysam) iki takımda da alacağı ücreti yazabilir miyiz?

Kazan?
                  Bjk?

Yorum

• Ünal Karaman'dan...

"Eskiye dönersek, Türkiye’nin en flaş oyuncusu iken sizi Trabzon’a sürükleyen hangi duyguydu? Para olmadığını söylemenize gerek yok, bu biliniyor.

Karakter olarak zoru başarmayı seven bir yapım var. Yel değirmenleriyle savaşan Don Kişot’a hep sempatiyle baktım ve kendimde hep bir parça buldum O’ndan. Hayatımın hiçbir döneminde işin kolayına kaçmadım. Tabi Trabzon’a karşı Anadoluluktan beslenen bir sempatim de vardı. Sayın Mehmet Ali Yılmaz başta olmak üzere, 4 büyük kulübümüzün yönetimi de benimle özel olarak ilgileniyordu. Ama dediğim gibi beni Trabzon’a sürükleyen görüştüğüm kişilerin karakterleri ya da sundukları şartlar değil; kendi karakterimde var olan “zoru başarma” duygusu ve duruşudur. Ben Anadolu insanında saklı olan güzelliklere aşığım. Zaman zaman sorunlar yaşasam da, Trabzonsporlu Ünal olmaktan ve o şehirde yaşamaktan dolayı en küçük pişmanlığım olmamıştır. Daha 10 gün önce gizli gizli Trabzon’a gidip eski dostlarla buluşup balık yedik ve eğlendik. Hayat; dostlarla paylaşılan zaman ise ve ben İzmir’den Trabzon’a “uçuyorsam” bir balık keyfi için, başka söze , gerçekten, gerek var mı? Benim Trabzonsporluluğumu sorgulamaya kalkanlar kendi Trabzonsporluluklarıyla benimkini tartma cesareti gösterebilir mi? Bir şehre duyulan aidiyetin referansı nüfus cüzdanıysa, kabul ben bazıları kadar Trabzonlu değilim. Ama yaşadığı ve yaptıkları ortada olan Ünal Karaman’ın kente duyduğu sevgiyi ölçmek kimsenin haddi değildir. Bir anımı anlatmak isterim şimdi; Trabzon’daki 5. yılımın sonunda, dedikodulardan da bunalmış bir halde şehirden ayrılmaya karar vermiş bir ruh hali içindeydim, kafamda bitirmişim yani. Akçaabat’ta Nihat Usta’nın orada köfte yemişiz..

Güzel miydi hocam?,

Kötü soru sordun. Neyse kalktık gidiyoruz tam, 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu geldi yapıştı bacaklarıma. “Ünal abi sakın bizi bırakıp gitme” diye ağlıyor sızlıyor..Ertesi sabah uçağa binip gideceğim ve bir daha dönmeyecektim güya, o sevimli kız bana el sallayarak dedesiyle içeri doğru giderken, ben yakındaki bir telefon kulübesinden kulübü arayıp “sözleşmeyi hazırlayın imza atacağım” dedim ve yine Trabzon’da kaldım. O an anlamıştım ki, bu şehirde beni tutan, beni çeken bir şey var ve ben bu şehri ölene dek terk edemeyeceğim.."

Efsane olmak böyle bir şey...
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ben fatih tekke nin türkiyeye dönmesini istemezdim.
                      bizde misyonunu tamamlayarak giden birinin bize geri dönmesi de abes kaçardı çünkü.
                      bu işin yönetimle falan alakası yok arkadaş.
                      dünyada forvet mi kalmadı da bir tekke ye takıldık kaldık taraftar olarak.
                      dünyada klüp mü kalmadı da o da bjk ye geldi.
                      fatih tekke nin benim için herhangi bir anadolu klübünde oynayan 61 sırt numaralı oyuncudan farkı kalmamıştır.
                      ama taraftar için saplantı olmaya devam edecek gibi...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eyvallah, ben de iyi ki gitti, helal olsun felan demiyorum ama birine saldıracaksak bu Tekke olamaz. Daha önce yaşananlar malum.

ona saldırmıyorum sadece öfkemi dile getiriyorum bn..bana göre haklıyımda.ama tekkenin hangi şartlarda gittiğini veya sorunlarını bilemem..gittimi gitti...bjk formasını giyicek mi artık giyicek..
                        o zmn bnm için sultan tekke defteri kapanmıştır.....

Yorum

• Yav arkadaşlar idmanmı varda makukula idmanda olacak sallama haber işte.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• bejeke nin içine saatli bombayı koymuş bulunuyoruz hayırlısıyla ...
                            İbrahim Üzülmez le Tekke'nin yada Toraman'ın olmadı Q7 nin kavgasını yakın zamanda duyarız...
                            Mümkünse bizimle olan maçtan önce olursa dadundan yinmez
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• hadi be yönetim, jaja olayında olduğu gibi son dakika bombası patlatıver. patlatıver de camia fatih tekke şokunu atlatıversin.

Yorum

• tekkeyi tekke yapan trabzonspordur hic bir zaman önüne gecemez ama ekmegi yedi yere tükürmek böyle olsa gerek kimin hoşuna gitcek eski kaptanımızın bjk formasını giymesi ben hoşuma gitmio tam tersi sinirime gidiyor fatih tekke ayıp eddi yönetime sallayıp ört pas edmeyin fatihin ayıbını kendine basırılar dilyoruma ama artık tsnin lafını yapmasın ama bizim öle şeylerimiz vardır geri tekrardan alırız bjkden zamanında bize sallayan fatih akyeli almamız gibi ...gabricin ankaragcune gitmesinde de pürüz oldgunu okumuşdum

Yorum

Yükleniyor...
                                X