Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Annan'ın futbol hayatı boyunca sadece 1 golü varmış oda Gana milli takımında
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Annan'ın futbol hayatı boyunca sadece 1 golü varmış oda Gana milli takımında
      Golcü diye almıyoruz ki zaten ?
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Annan'ın futbol hayatı boyunca sadece 1 golü varmış oda Gana milli takımında
        Annan daha cok defansin önünde oynayan birisi yani rakip ceza alanin civarlarina pek girmez dolasmaz.
        Ceza alanin önünde pas alisverislerine girer top kapma konusunda cok iyi en cok begendigim yönü top rakipdeyken defansin önünü iyi kapatiyor ön sezgileri cok iyi.

En azindan 2010 Dünya Sampiyonasinda benim cok dikkatimi cekmisti iyi hatirliyorum yani

Sampiyonlar ligini hesaplarsak colman-selcuk bize yetmez oraya kaliteli bir oyuncu lazim Annan ise böyle bir oyuncu o seviyede oynayabilir yani fakat santrafor kesin lazim 2.isim sol acik mi yoksa annan gibi ortada oynayan mi lazim bu tartisilir.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Spardada oynayan Wilried 1 ay kadar önce Gs için yazılmıştı.Haberi aynen yazıp Gs ve Ts isimlerini değişmiş gibiler...
          En son İsa tarafından düzenlendi; 06.12.2010, 18:58.

Yorum

• Partizan'ın Brezilya'lı golcüsü Cleo'yu çok beğendim. Transfer görüşmelerinde ilk tercih olmalıdır.

Sol bek'e İstanbul belediye'den Gökhan Süzen veya Konya'dan Hakan Arslantaş takviye edilebilir.

Orta alanı çekip çevirecek, yönetebilecek ve organize edecek oyun kurucu almalıyız.( Emre, Guti, Ernst vs)

Uzun vadeli , Bursa'dan Muhammed, Eren Albayrak ile Borussia Mönchendgladbagh'tan Taşkın Çalış transferi gerçekleştirilebilir.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Annan daha cok defansin önünde oynayan birisi yani rakip ceza alanin civarlarina pek girmez dolasmaz.
              Ceza alanin önünde pas alisverislerine girer top kapma konusunda cok iyi en cok begendigim yönü top rakipdeyken defansin önünü iyi kapatiyor ön sezgileri cok iyi.

En azindan 2010 Dünya Sampiyonasinda benim cok dikkatimi cekmisti iyi hatirliyorum yani

Sampiyonlar ligini hesaplarsak colman-selcuk bize yetmez oraya kaliteli bir oyuncu lazim Annan ise böyle bir oyuncu o seviyede oynayabilir yani fakat santrafor kesin lazim 2.isim sol acik mi yoksa annan gibi ortada oynayan mi lazim bu tartisilir.
              annan yorumuna aynen katılıyorum hocam ama ben alınacağını çıkan habere rağmen düşünmüyorum..eğer 2. transfer olursa forvet dışında bence de sol açığa olmalı sola olmaz da ortaya annan alınırsa ona da razıyım ama ben 2. transferi yapacaklarını da düşünmüyorum ))

Yorum

• Annan'ı çok seviyorum ben ya. Süper transfer olur. Adamın ismi bile süper.
                Més Que Un Club

Yorum

• Bony Wilfried Uefa Kupasında gol krallığının 2. sırasında şuan Necid ve Milesky'yle beraber. Yedi gollü Falcao'nun iki gol gerisinde.

Hızlı koşuları olan, hava toplarında etkili, fizik gücü yüksek, son vuruşu iyi ve teknik bir oyuncu (komple bir santrafor yânî ). Bir kaç yıl önce Liverpool'da deneme antrenmanı vardı, beğenilmemiş.

Çek Milli Takımına davet edildiğinde ''Benim için büyük bir onur olurdu Çek Cumhuriyeti için oynamak ama idolüm olan Drogba'nın partneri olarak Fildişisahili'nde forma giyme hayâlim var.'' demişti. Zaten oyun stili de Drogba'nınkine benzetiliyormuş.

2014 yılına kadar uzattığı halde istediği bir teklif geldiğinde veya takımı Uefa'da grubu geçemesse, gidebilirmiş. Bir de Young Boys bu adamı Doumbia'nın boşluğuna transfer etmek istiyormuş.
                  YOU'LL NEVER WALK ALONE
                  OKlahoma City Thunder

Yorum

• Bir ara Deniz Yılmaz ismi anılıyordu bizimle. ScoutGS'ye bakayım dedim kimleri yazmışlar diye. Deniz Yılmaz duruyor ana sayfada. Alternatif olarak alınmaz mı sizce ? İzlemişliğim yok ama hakkında iyi şeyler yazmışlar..

Özellikleri:
                    Deniz son 2 yılda kale önünde soğukkanlı olmayı öğrendi, çok klas gollere ve asistlere imza atmaya başladı. Eskiden çok acemice davranan Deniz, şimdi aklı ile hamleler yaparak çok daha etkili oynuyor. Deniz 1,80 boyu ve güçlü fiziği ile ön plana çıkıyor. Bunun yanı sıra tekniği ve sürati ile de rakip defansı yıpratan bir yapısı var. Stil olarak mevcut futbolcumuz Milan Baros’a çok benziyor. Sağa sola kaçıyor, pres yapıyor, ceza sahası çevresi ve içinde sağ veya sol ayak ayırmadan kaleyi düşünüyor. Tabi yanında daha uygun birini görürse asist yapmasını da biliyor.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      annan yorumuna aynen katılıyorum hocam ama ben alınacağını çıkan habere rağmen düşünmüyorum..eğer 2. transfer olursa forvet dışında bence de sol açığa olmalı sola olmaz da ortaya annan alınırsa ona da razıyım ama ben 2. transferi yapacaklarını da düşünmüyorum ))
                      Santrafor kesinde 2.transfer olur mu belli olmaz ama hoca hangi mevkiye lazim diyorsa oraya almak lazim. Bende santrafor-sol acik derim ama bakalim.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yerinde durmayan enerjik bir oyuncuya benziyor bu annan,fizik olarak da biraz zayıf gözüküyor,norveç liginde alanzinhonun oynadığı gibi sırıtmaya bilir ama türkiye ligi sert bir lige alışmakta zorlanabilir,allahtan bizimkiler avrupa ligi maçında izlemişler,daha iyi bir ölçü olur...
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bu Annan Eski BM Genel Sekreteri Kofi Annanın nesi oluyormuş
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Gurbetçi yetenekli oyuncularımızı derleyip ele alan site açmışlar.

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Annan Eski BM Genel Sekreteri Kofi Annanın nesi oluyormuş
                              yeğeni )))

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Santrafor kesinde 2.transfer olur mu belli olmaz ama hoca hangi mevkiye lazim diyorsa oraya almak lazim. Bende santrafor-sol acik derim ama bakalim.
                                sezon başında hocanın istediği adamların hiç birini almadılar..şenol hoca 2 kenara bek forvet arkası oynayacak bir adam ve forvet istedi adama 1 hafta kala jaja yı aldılar..onun için bu yönetime benim hiç güvenim yok inşallah ellerine geçen bu tarihi fırsatı kullanırlar hocanın istedikleri transferi yaparlar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X