bu medyatrabzon bildigin bmnden haber cikariyor burada yazilan isimlerden haber yapiyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben Jovanovic'in biraz abartıldığını düşünüyorum. Solak olması iyi de, kariyerine göre hayli fazla gündemde. Liverpool'daki hayalkırıklığından da Trabzonspor'a alışması vakit alacaktır. Ben olsam Jovanovic yerine daha derin araştırmalara girerdimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Nedir bu yahuu Fatih de Fatih yeryüzünde yokmu başka futbolcu Fatih şunu yamış bunu yapmş bizim şuanki takımımız Fatih in oynadığı zmanındaki takım değil o zaman takımın lideri Fatih di ama şuan liderlik yok ben bu takımın lideriyim diyen yok takı var takım oyunu var ve ben Fatihi takımımda İS-TE-Mİ-YO-RUM !!!Ağasarlı_61
Yorum
-
Acikcasi ben halen Liverpool un Teofiloylan ilgilendigin inanmiyom, ama Jovanovic e yol verebilirler tabi ama bizi seciceginede pek ümit vermiyorum...
Jovanovic aradiigmiz forvet degil bence tamam sola yakin oyniyaraka 4-3-3 oynamamizi saglar verimlide olabilir ama asil ihtiyaicmiz giderecek en uc noktadaki eksigimizi ilkin dolurmamiz lazim...
Aynisi Cleo icin oda cok hareketli ve daha cok geriden gelen bi "forvet", en azindan attigi gollerin hepsi öyle ceza sahasinda durup efektif olmayi sevmiyor anladigim kadariylan...
Yorum
-
Şenol Hocanın bizzat beğenip olur diyeceği 2 tane ilk 11 oyuncusu alınmazsa 2. devre işimiz şansa kalır.Camia ve takım bu havadayken gerekli takviyeler yapılmalı,paradan puldan kaçınılmamalı diye düşünüyorum,verim alabileceğimizi düşündüğümüz oyuncularda para 2.planda olmalı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Jovanovic'in biraz abartıldığını düşünüyorum. Solak olması iyi de, kariyerine göre hayli fazla gündemde. Liverpool'daki hayalkırıklığından da Trabzonspor'a alışması vakit alacaktır. Ben olsam Jovanovic yerine daha derin araştırmalara girerdim"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Trabzon zagrizao, priča se o ponudi od oko 3.5 miliona evra.
Ovaj turski tim je često zainteresovan za igrače sa ovih prostora, tačnije iz srpskog šampionata, ali se ti transferi uvek izjalove.
Pričalo se o Mrđi i Panteliću, zatim pominjao Stepanov koji je završio u Bursi, pa onda Lazevski, sada je navodno meta Kleo.
Turski mediji pišu da trener Guneš vidi Brazilca iz Partizana kao idealno pojačanje u špicu i pokušaće da ga dovede u zimskom prelaznom roku.
Treba očekivati da se Trabzon oslobodi par stranaca, i otvori mesto u rosteru za Klea, koji po njima vredi 3.5 miliona evra.
Videćemo hoće li Partizan prihvatiti ponudu, predsednik Đurić kaže da bi prodali najboljeg strelca ako dovedu boljeg od njega. Na drugoj strani, Kleo bi otišao, ukoliko ponuda zadovolji i njega i klub.
slike: partizan.rsOSCAR CARDOZO
Yorum
-
Gözüken bir forvet eksikliğinin bulunduğunu anlatan Yıldırım Demirören, ''Bobo, Nihat sakat. Fatih Tekke iyi futbolcu ancak tutmadı. Fatih'e izin vereceğiz, kulüp arayacak, bakacak. Böyle bir değeri yok edecek değiliz. Bir kulüple anlaşırsa yardımcı olacağız'' dedi.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Sezgin'den tam isabet!
Bu sezon yapılan transferler nedeniyle hem camianın, hem de taraftarların eleştiri oklarının hedefi olan Adnan Sezgin'in, Trabzonspor'da harikalar yaratan Jaja'yı sezon başında Bordo-Mavililer'e önerdiği iddia edildi!
‘Jaja’yı kaçırmayın’
İddialara göre sezon başında forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da başkan Sadri Şener, Jaja konusunda yakın arkadaşı Adnan Sezgin’e danışıyor. Sezgin’in cevabı, “Çok iyi bir oyuncu. Kesinlikle kaçırmayın, transfer ederseniz pişman olmazsınız” oluyor. Bu görüşmenin ardından, daha önce Galatasaray’ın yabancı transferlerinde etkili olan menacer Ersin Akan, Brezilyalı oyuncuyu Türkiye’ye getiriyor. Yapılan pazarlıkların ardından taraflar anlaşma sağlıyor ve Jaja, Bordo-Mavili takıma imza atıyor.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon zagrizao, priča se o ponudi od oko 3.5 miliona evra.
Ovaj turski tim je često zainteresovan za igrače sa ovih prostora, tačnije iz srpskog šampionata, ali se ti transferi uvek izjalove.
Pričalo se o Mrđi i Panteliću, zatim pominjao Stepanov koji je završio u Bursi, pa onda Lazevski, sada je navodno meta Kleo.
Turski mediji pišu da trener Guneš vidi Brazilca iz Partizana kao idealno pojačanje u špicu i pokušaće da ga dovede u zimskom prelaznom roku.
Treba očekivati da se Trabzon oslobodi par stranaca, i otvori mesto u rosteru za Klea, koji po njima vredi 3.5 miliona evra.
Videćemo hoće li Partizan prihvatiti ponudu, predsednik Đurić kaže da bi prodali najboljeg strelca ako dovedu boljeg od njega. Na drugoj strani, Kleo bi otišao, ukoliko ponuda zadovolji i njega i klub.
slike: partizan.rs
Bu haberde sadece Trabzonsporun Sirp liginde bi cok oyuncuylan ilgilendigini ama cogundan verim alamadigini yaziyor, ve simdi son olarak türk basinina göre teklifde bulunmak istedigmizi ve 3,5 milyonluk bi deger bicdigimizi söyliyorlar...
Ama Partizan baskanin oyuncuyu birakmiyacagini düsündüdklerini söyliyorlar...
Yorum
-
Jovanovic sol açık olduğunu söyleyenler yanılıyor.
Tamamen forvet arkası oynayabilen bir oyuncu.
Gerek Liverpol gerek Standart Liege'de sol açık mevkisinde iyi oynayamadı.
Kaldı ki Liverpol'da kadroya girememesinin sebebide ısrarla sol açık oynatılıp verim alınamaması.
Jovanovic Jaja ve Alanzinho gibi forvet arkası oynayan bir oyuncu olup ihtiyacamız yok.
Biz öz ve öz sol açık lazım .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum