Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kahlenberg alinirsa baska transfere gerek kalmaz.

Sadece sezer ve zaferin satilmasi-kiralanmasi yeterli olur.
    Ne olursa olsun Muhammet Demir gibi bir genç yetenek kaçmamalı...
    Hele ki şartlar bu kadar elverişliyken.

Sonra şimdi Sezer Öztürk'e, Ömer Şişmanoğlu'na, Aykut Demir'e yandığımız gibi çok yanarız...

Yorum

• jaja ile ilgili yönetimin aldığı farklı bilgiler oldugunu düşünüyorum.
      bence 1 hafta içinde bir transfer daha olacak.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        jaja ile ilgili yönetimin aldığı farklı bilgiler oldugunu düşünüyorum.
        bence 1 hafta içinde bir transfer daha olacak.
        jaja alanla birlikte salı günü döner
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          jaja alanla birlikte salı günü döner
          duygusal totemler içindeyim karıştırmayın

Yorum

• İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim sisteme uyar mı peki??
            onu bilemicem ama orta sahayı kalabalık tutmak istediğimizde çok çok işe yarar colman-selçuk Allah göstermesin sakatlanırsa yine yarar

üstelik şenol hoca istiyormuş die okuduk,o yüzdende rahatım
            Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu devre arasi en iyi transfer Yattara goreceksiniz !!
              Pek sanmiyorum Kardes ama umarim Yattara utandirir bizi. Gerci simdiye dek oynadigi Futbolla da bizi yillardir utandirmadimi
              saygilar selamlar
              ARSLAN_P_61

Yorum

• Papy'i Kayseriye kiralayabilsek çok güzel olur aslında. Sakatlıklardan ötürü kadro derinliği sıkıntısı yaşıyorlar ve Şota da genç oyunculara şans veriyor. Bence Papy kiralık olarak gönderilecekse bu takım ya Kayseri ya da İBB olmalı.
                2014 / 2015
                LOADING....

Yorum

• genel olarak maclara cikacagimiz onbirde

------------selcuk-----------colman-------------

burak--------------jaja----------------engin----

------------------umut--------------------------

icerdiki maclarda kapanan takimlara karsi tipik 4-4-2:

burak----------jaja--------selcuk---------colman(engin)

-----------------umut-------------pawel---------------

disarida oynayacagimiz ozelliklede istanbul takimlarina karsi:

serkan--------------egemen-------------glowacki-------------cale

burak--------------selcuk ----------------colman--------------piotr

------------------------------jaja(pawel)---------------------------

-----------------------------umut-----------------------------------

butun kadrolarda alanzinho yattara ve engini bir sekilde sag ve sola veya forvet arkasina monte edebilirz..

fakat rotasyon yapamayacagiz tek mevkii ortanin ortasi yani selcuk ve colmanin olacagi bolge..

buraya alternatif bir futbolcu sart... ayrica kalede onur iyi guzel ama sakatlanirsa bizi cok zor gunler bekler..

kaleyede alternatif bir adam bulmamiz lazim bana kalirsa...
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne olursa olsun Muhammet Demir gibi bir genç yetenek kaçmamalı...
                    Hele ki şartlar bu kadar elverişliyken.

Sonra şimdi Sezer Öztürk'e, Ömer Şişmanoğlu'na, Aykut Demir'e yandığımız gibi çok yanarız...
                    Ileriye dönük transferler her zaman olabilir,olmalidir da.

G.birliginden soner icin de teklif yapmisiz ama kabul edilmemis.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Alman bir futbol adamı,3 istanbul takımı Almanya'da ilk üçe giremez,4-5-6. olur demişti..bizim yorumcularda burda da durum aynı diye espri yapmıştı..

Arada çok fark olduğunu zannetmiyorum..H.Berlin'den buraya gelen Marcelinho'nun performansını gördükten sonra bir ara maçlara dahi gitmedim..orda ki ortalama bir adamın burda yıldız olarak görüleceğini hiç zannetmiyorum..görülse bile ortaya öyle bir oyun koyması imkansız..yıllardır Almanya'dan ne topçular geldi gitti..yıldız olanını hiç hatırlamıyorum..Ernst vasat bir oyun oynuyor bence..2 yıl önce ki bjk şampiyonluğunun bir hediye olduğunu unutmayın..hak etmeden aldıkları sönük bir şampiyonluktu..
                      Kısacası yıldız yıldızdır,vasat adam vasattır..bundesliga yaldızıyla parlatılıp,bizim gibi ülkelere postalanan adamlara yıldız dersek tabii ortalık yıldız kaynar..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Muhammet Demir transferinde halen somut gelismeler yok. Böyle Futbolculari bünyemize katmamiz gerekiyor, gelecek acisindan önemli.

Kahlenberg 2.5 Milyon Euro'ya olacaksa ben hayir demem acikcasi, yillik 1 Milyon Euro'da veririz olur biter.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alman bir futbol adamı,3 istanbul takımı Almanya'da ilk üçe giremez,4-5-6. olur demişti..bizim yorumcularda burda da durum aynı diye espri yapmıştı..

Arada çok fark olduğunu zannetmiyorum..H.Berlin'den buraya gelen Marcelinho'nun performansını gördükten sonra bir ara maçlara dahi gitmedim..orda ki ortalama bir adamın burda yıldız olarak görüleceğini hiç zannetmiyorum..görülse bile ortaya öyle bir oyun koyması imkansız..yıllardır Almanya'dan ne topçular geldi gitti..yıldız olanını hiç hatırlamıyorum..Ernst vasat bir oyun oynuyor bence..2 yıl önce ki bjk şampiyonluğunun bir hediye olduğunu unutmayın..hak etmeden aldıkları sönük bir şampiyonluktu..
                          Kısacası yıldız yıldızdır,vasat adam vasattır..bundesliga yaldızıyla parlatılıp,bizim gibi ülkelere postalanan adamlara yıldız dersek tabii ortalık yıldız kaynar..

abi şenol hoca istediyse, benim içim rahattır
                          Entropi İyidir.

Yorum

• Neden Annan konusu bu kadar erken kapandi?
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Teofilo konusunda son durum nedir? Hangi surecteyiz , bir dosya veya UEFA karari mi bekliyoruz? Ne kadar daha bekleyecegiz? Konu hakkinda aydinlatabilecek renkdas var ise tesekkurler..

Yorum

• Sabah girdim Klose'ye güldüm.

Az önce girdim Fatih ve Messi muhabbetlerine yarıldım.

Neşeme katkıda bulunanlara sonsuz teşekkürler...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X