Bencede es-ese gideceğine doğru dürüst bi hedefi olan Bursa ya gitmeli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İşte Fatih Tekke'nin yeni takımı
Beşiktaş'ta istenmeyen adam haline gelen Fatih Tekke devre arasında gidiyor
Tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil-beyazlı yöneticilerle izledi.
Milli oyuncu Fatih Tekke sezon başında Rusya'nın Rubin Kazan kulübünden Beşiktaş'a transfer olmuştu. Büyük ümitlerle siyah-beyazlı kulübe gelen yıldız oyuncu, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamadı.
NtvSpor'un haberine göre devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fatih, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştı. Tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil-beyazlı yöneticilerle izledi.
Bu konuda açıklamalarda bulunan Bursasporlu yöneticiler ise Fatih ile büyük ölçüde anlaştıklarını ve ikinci yarıda golcü oyuncunun yeşil-beyazlı formayı giymeye çok yakın olduğunu söylediler.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bugün yaptığı açıklamada Fatih Tekke'ye bir başka takıma transfer olması için yardımcı olacaklarını söylemişti.
Sezon başında transfer ettikleri Nunez'in formundan memnun olmayan Ertuğrul Sağlam da devre arasında kadrolarını bir forvet oyuncusuyla takviye edeceklerini açıklamıştı. Uyum sürecini çabuk atlatamıyacağı düşüncesiyle yabancı trasnfer sıcak bakmayan Sağlam'ın Fatih transferine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugünki gündem milan jovanoviç olmalı,tekke değil
Yorum
-
ünal hoca da arjantine mi gitmiş acaba gerçekmidir bu haber
///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Jovanovic en uçta oynamazmış,bizim Burak ve Jaja gibi galiba onun içindir ki her ne kadar 2 gündür videolarından tanısamda Cleo olsa daha yahşi olur.Annan çok ufak tefek dedim ama forum da çok övüyorlar.Cleo-Annan bu sene şampiyonluğumuz için yeterli gibi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İzinsiz olarak ülkesine giden ve durumu belirsizliğini koruyan Kolombiyalı golcüsü Teofilo’nun yerini doldurmak için 4 koldan arayışlarını sürdüren, Çek Roman Bednar ve Norveç’in Modlde takımında kiralık oynayan Senegalli Djiby Fall gibi
isimlerle de ilgilenen Trabzonspor’da Avusturya’nın Strum Graz takımında oynayan 1.90 metrelik dev golcüsü Roman Keinast liste başı oldu.
Daha önce ilk sıraya aldığı Sırbistan’ın Partizan takımında oynayan Brezilyalı golcü Cleo’nun transferinde 3.5 milyon Euro’luk bonservisi nedeniyle frene basan Bordo-Mavili yönetim bonservisi 750 bin Euro olan Avusturyalı golcü üzerinde
yoğunlaşmaya başladı. Sözleşmesi 2012 yılında bitecek 26 yaşındaki futbolcu için geniş çaplı bir araştırma başlatan ve dosya hazırlatan yönetim son kararı teknik direktör Şenol Güneş’e bıraktı. Bordo-Mavili teknik adamın “Olur” vermesi halinde dev golcünün ara transfer döneminde alınacağı ifade edildi.
ŞENOL GÜNEŞ 2 KİŞİ İSTEDİ
Trabzonspor’da başkan Sadri Şener ile teknik direktör Şenol Güneş arasında İstanbul’da yapılan zirvede transfer masaya yatırıldı. Buca maçından sonra İstanbul’a geçerek Şener ile buluşan Güneş’in, “Yedek kulübesine adam almam” diyen başkana aynı fikirde olmadığını ifade ettiği öğrenildi. Güneş’in, “Lig uzun bir maraton her mevkinin en az 2-3 alternatifinin olması gerekiyor. Aksi durumda oyunculardan biri sakatlanır diğeri de formsuz olursa bu yüzden yaşayacağımız kayıplar bütün emeklerimizin boşa gitmesine neden olur. Bu nedenle geniş bir kadromuzun olması şart” diyerek forvet öncelikli 2 oyuncunun alınmasını istediği öğrenildi.
Yorum
-
beyler daily mirror değil ben araştırıp haberi buldum.Haberi The Sun gazetesi yapmış.İşte linki.Eğer doğruysa gerçekten önemli transfer olur.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...abzonspor.htmlDelikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi
Yorum
-
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay basliktakiler benden hizli cikti,sabah sabah gorunce yazayim dedim.Masallahiniz var =)“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
Yorum