Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cleo'yu bu akşam izleme fırsatım oldu..Top tekniği iyi..Sağlam fiziği var hava toplarında etkili olmaya çalışıyor..Arkadaşlarıyla pas alışverişide gayet iyi..Bir gol attı ama son vuruşlardaki becerisini şimdiden söylmek zor..Çünkü genellikle top arsenal'in ayağında kaldı partizan'ın sadece bir iki poziyonu var..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hamite duruma göre yoki 10 defa üzerine gitsin 9 defasinda gecmeyi bile denemez hepsinde geri pas verir bu aksamki gibi

Topu nasil kaybetsin ?? riske girmeyen adam top kaybi yapmazki...Bu sene bana göre son senesi artik yavas yavas iyi bir senelik ücret icin türkiyeye gelme zamani...

Cok sisirildigi icin türkiyede herkes süper saniyor ama almanyadaki cogu insanlar iyi bulmuyor.
      Bunu göremeyen yok bence..

Sadece anlaşılma problemi var..

Hamit en iyi orta sahanın ortasında oynuyor zaten..

Taa Ümit milliden beri..

Kanatta çok verimsiz oluyor...

En iyi oynadığı milli maça bakalım ikinci yarı ortaya geçmiştir üretkenliği artmıştır..

Yoksa kanat olarak üstün bir adam değil..

Ayrıca Hamit'i ben öyle çok üstün, süperstar bir oyuncu olarak görmüyorum.

İyi bir oyuncu sadece..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Cleo'yu bu maçta izleyemedim ama o oyuncunun en önemli sorunu temposu ve enerjisi onun dışında komple bir santrafor benim gözlemlediğim maçlarda bazı pozisyonlarda ciğeri yetmiyordu bırakıyordu mücadeleyi zaten dinlenerek oynuyormuş genelde ama taknik olarak kapasite olarak istediklerimize cevap verecek türde bir oyuncu.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Suda yanlis yas olarak miladini dolmus fatih tekke felan filan...
          Yusuf Simsek geldi BJk yi ernst ile beraber hemen hemen tek basina sampiyon yapti 2.yarida bircok maci yusuf kendi basina aldi aldirdi. Burada bas bas bagriyordum yusuf alinsin alinsin ama bize karsi olan arkadaslar coktu. Yusu 25 yasinda miydi ?

fatih tekke saha icinde cok fayda saglar ama 30 dk ama 90 dk o önemli degil...30.haftadan itibaren ayaklari birbirine dolanmama ihtimali diger oyuncularin hepsine göre yüksek. uyum sorunu olmaz. gelir takir takir oynar hic bir sikinti olmaz faydada saglar. Takimi karistirir mi ?? Simdi karistirir diyen arkadaslar ersun yanal veya hugo broos zamaninda niye demiyorlardi bunlari ?? ozaman karistirmicakda simdi niye karistirsin ? 2.devre sampiyonluga giderken Trabzonsporlu Fatih Tekke neden sorun cikarsin ?? zenit bu oyuncuyla sampiyon olmadi mi, Uefa kupasini almadi mi ?? alala nasil olurda takimi karistiran fatih tekkeye ragmen bu basarilar gelir. 2 sene arka arkaya 2.olduk türkiye kupasini kazandik ozaman bu takimda fatih tekke yokmuydu daha 5-6 sene önceki olaylar ??Hoca ile sorunlar yasiyor olabilir peki senol günes, ziya dogan, ersun yanal (milli takim) v.halilhodzic vb. vb. ile neden sorun yasamadi ?? Su an senol günes hoca degilmi ? onunlada sorun yasamadigina göre ne gibi sikinti olabilir. Sorunlu bir oyuncu, kadromuzdaki sorunlu oyuncular varsa fatih tekkede olabilir eger öyle ise. Sampiyonluk 25 haftada kazanilmaz son 10 haftada kazanilir cünkü ozaman piskolijik konular devreye girer bu konuda fatih tekke bu kadroya dahil olsa en iyi durumda olan kisi olur. Fatih tekke 33 yasinda, yemisim yasini 6 aylik sürecte bana katki saglasinda seneye saglamasada olur önemli olan bu 6 ay.

Yabanci aldik katki saglayacagi ne malum ?? haa yok katki saglamasin nasil olsa seneye saglar diyorsaniz o ayri mesele ama benim istedigim adam 2.devre katki saglamali. 3-5 milion euro ver ama 2.yari katki sagliyip saglamayacani hic bilme ozaman bana göre ucuza alinabilecek ve insan uyumu olarak sorun yasanmicak fatih tekkeyi tercih ederim.

---------

Sezon basina kadar fatih tekke geri gelmesin diyenlerden ender insanlardan birisi bendim burayada hep yazardim ozamanlar herkes bana karsiydi ama su an sanki fatih tekkenin geri dönme zamani.

Yazmiyim bukadar dedim ama dayanamadim.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunu göremeyen yok bence..

Sadece anlaşılma problemi var..

Hamit en iyi orta sahanın ortasında oynuyor zaten..

Taa Ümit milliden beri..

Kanatta çok verimsiz oluyor...

En iyi oynadığı milli maça bakalım ikinci yarı ortaya geçmiştir üretkenliği artmıştır..

Yoksa kanat olarak üstün bir adam değil..

Ayrıca Hamit'i ben öyle çok üstün, süperstar bir oyuncu olarak görmüyorum.

İyi bir oyuncu sadece..
            Mesela bana sorsalar selcuk-colman-hamit

2 kisi sec deseler orta sahanin merkezi icin. Hamiti sececegimi sanmiyorum acikcasi. Selcuk zaten kesinde colmanda mesela oyun zekasi olarak oyunu kurma olarak cevre kontrolü olarak felan filan daha iyi.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Suda yanlis yas olarak miladini dolmus fatih tekke felan filan...
              Yusuf Simsek geldi BJk yi ernst ile beraber hemen hemen tek basina sampiyon yapti 2.yarida bircok maci yusuf kendi basina aldi aldirdi. Burada bas bas bagriyordum yusuf alinsin alinsin ama bize karsi olan arkadaslar coktu. Yusu 25 yasinda miydi ?

fatih tekke saha icinde cok fayda saglar ama 30 dk ama 90 dk o önemli degil...30.haftadan itibaren ayaklari birbirine dolanmama ihtimali diger oyuncularin hepsine göre yüksek. uyum sorunu olmaz. gelir takir takir oynar hic bir sikinti olmaz faydada saglar. Takimi karistirir mi ?? Simdi karistirir diyen arkadaslar ersun yanal veya hugo broos zamaninda niye demiyorlardi bunlari ?? ozaman karistirmicakda simdi niye karistirsin ? 2.devre sampiyonluga giderken Trabzonsporlu Fatih Tekke neden sorun cikarsin ?? zenit bu oyuncuyla sampiyon olmadi mi, Uefa kupasini almadi mi ?? alala nasil olurda takimi karistiran fatih tekkeye ragmen bu basarilar gelir. 2 sene arka arkaya 2.olduk türkiye kupasini kazandik ozaman bu takimda fatih tekke yokmuydu daha 5-6 sene önceki olaylar ??Hoca ile sorunlar yasiyor olabilir peki senol günes, ziya dogan, ersun yanal (milli takim) v.halilhodzic vb. vb. ile neden sorun yasamadi ?? Su an senol günes hoca degilmi ? onunlada sorun yasamadigina göre ne gibi sikinti olabilir. Sorunlu bir oyuncu, kadromuzdaki sorunlu oyuncular varsa fatih tekkede olabilir eger öyle ise. Sampiyonluk 25 haftada kazanilmaz son 10 haftada kazanilir cünkü ozaman piskolijik konular devreye girer bu konuda fatih tekke bu kadroya dahil olsa en iyi durumda olan kisi olur. Fatih tekke 33 yasinda, yemisim yasini 6 aylik sürecte bana katki saglasinda seneye saglamasada olur önemli olan bu 6 ay.

Yabanci aldik katki saglayacagi ne malum ?? haa yok katki saglamasin nasil olsa seneye saglar diyorsaniz o ayri mesele ama benim istedigim adam 2.devre katki saglamali. 3-5 milion euro ver ama 2.yari katki sagliyip saglamayacani hic bilme ozaman bana göre ucuza alinabilecek ve insan uyumu olarak sorun yasanmicak fatih tekkeyi tercih ederim.

---------

Sezon basina kadar fatih tekke geri gelmesin diyenlerden ender insanlardan birisi bendim burayada hep yazardim ozamanlar herkes bana karsiydi ama su an sanki fatih tekkenin geri dönme zamani.

bilinen bir oyuncu tekke digeri emenike
              biri takimi karistirir yasi filan diyorlar
              digeri kucuk takimda oynuyor ya olmazsa diyorlar
              sanki real madridden veya milandan adam lacagiz
              gelen oyuncular derden geldi
              selcuk jaja colman engin burak nerden geldi
              daha buyuk takimdanmi

cok super oyuncu avrupadan geliyorsa sorunlu gelir
              afrika veya rus ulkelerinden olabilir

para isine gelince
              samp luga bu kadar yakinken uc bes hesabi yapip bunu kacirirlarsa yazik olur
              eger emenikenin fiyati ucmamissa biraz paraya kiyilabilir

birde bedavaya tekke

super olur
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

Suda yanlis yas olarak miladini dolmus fatih tekke felan filan...

---------

bazilari kacan ve bize en buyuk kotulugu eden sahtekar teo yu bile affedelim kazanalim demislerdi burda

ama fatihi iclerine sindiremiyorlar

mesela yasi veya parasi degil
                baska bir dusmanlik var

siyasi mi , hayat tarzi mi , etkili oluyor bilmiyorum
                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

• Biz Liverpool maçı arefesinde Transfer görüşmesi yapanlarıda affettik çok yakın zamanda. Hatta bu onun suçu değil dedik bal gibide onun da diğerleri kadar suçu vardı. Ama hata yapmak insanlara mahsustu ve affettik taraftar olarak. Ama söz konusu Tekke olunca vurun abalıya Fatih satmıştır Tuttuğu takımı!!!!!
                  En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 09.12.2010, 02:08.

Yorum

• hamit altıntopu burakla karsılastırmak tabelacı olmak demektır.
                    Hamit burakdan cok daha kaliteli ve futbol oyun görüşü çok daha ileri seviyededir.Hala daha burak için şenol hoca yetersiz derken hamitin daha kötü oyuncu oldugunu söylemek şaşkınlıktır.
                    fatih tekke'yi zenitin uefayı aldıgı sezon dısında oynadıgını görüp de inançlı konusan insanlar akılları ile değil geçmiş tabanlı duygularıyla konusuyorlardır.
                    yusuf beşiktaşa gelmeden daimi süper lig topçusuydu.
                    fatih tekkenin son 1 sene de kaç ilk 11 maçı olmus kac kez 90 dk da sahada kalmıs,bunlara cevap aramak lazım.

Fatihin yeteneklerini sorgulamak ayıptır ama bugünkü fatihin 2.yarı katkısının şampiyonluk getirebileceğini söylemek akıl almaz bir durumdur.Yahu hazır olana kadar 30.haftaya geliriz zaten.

Skandal yorumlar var...

Yorum

• Yusufu Fatihle kiyaslamamak lazim
                      Yusuf Bursanin en iyi en formda oyuncusuydu (gsyi tek basina yenmisdi) zaten o sezon hayatinin futbolunu oynadi ve bitti

Ama Fatih.?

Ünal Hocayida unutmamak lazim
                      Ben bir takimin Sportif Direktör ve antrenöru olucam ve bana laf sokan adami transfer edicem

Fatih gelir suanki arkadaslik ortamini bozar
                      Eger iyilik yapmak istiyorsa Trabzonspora, fenere gitsin
                      En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 09.12.2010, 02:28.
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• o kadar destek olunan umut toulusa gitmek istemedi mi ?
                        yattara katar a gidecegim dieyy sorun cikartmadi mi
                        yattara kac zaman oynadi ?
                        engin hocasina sovdumu biz mi yanlis gorduk . peki tekke sovdu mu ? tabi ki unaldan cok tranzonsporludur trabzonludur . digerleri para icin calisiyor .
                        selcuga biz istedigi parayi vermezsek fenere gider mi gitmez mi ?

sakin iki sene takimda biraz form tuttu diye kimseyi oz trabzonlu ve omur boyu trabzonsporlu olacak delikanli biriyle digerlerini karsilastirmayin

bu yorumlara da sasmayin

form durumunu tartisirsiniz faydali olup olmayacagini da
                        ama adamligini trabzonsporlulugunu tartisamazsiniz

icinizden kacina para verilirse gitmezsiniz ?
                        ozer fenere giderken nerdeydiniz?

fatih kotu beceriksiz yeteneksiz tembel agresif sorunlu bir oyuncudur oyle bilin hocaniza soven oyunculara sahip cikin

Yorum

• Fatih isi bitmistir bizim icin.. Besiktasa gitti bizim gozumuzdende dustu..

Fatihin bilmesi gereken bu yonetimin gelip gecici olmasiydi.. sen Trabzonsporliysan 33 yasindasin be adam kalsana rusyada 2 sene oyna sonra jubileni yaparsin,..

Kimse bana 33 yasindan sonra futbol aski debresti demesin..

Ayni adam bos mukaveleye imza attiktan sonra o mukavelenin ici dolacak diye bi beyenaat vermisti..

Git iste istedigin gibi parani kazan kalan 2 senede.. Ne diye geliyorsun Besikasa??

Bak rusyada kalsa suanda hacisalihogluda gitti, neguzel bize gelicektin belkide..

Simdi eskisehir istesin oraya gider, bursa istesin gider antep istesin gider..

Biz bisi yapmadik ne yaptiysa kendi yapti.. Ama bizim sevgimizide istismar etti arada..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Hamit Altintop ismini bile tartismisiz Vay be adam Bayern Munichte oynuyor ama Trabzonda yedek olur

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Fatih tekke hakkında son yorumum artık trabzonsporda oynayabileceğini sanmıyorum. Bir zamanlar çok süperdi ama artık değil, artık normal bir oyuncu kadar bile değil. Arkadaşlara da fatihten beklentiler konusunda hayal kurmamalarını öneririm. Jovanovic benim bildiğim santrafor değil. Başarılı olmak isteyen bir kulübüz. Transfer politikasını da ona göre belirlememiz gerekir.Bizim ihtiyacımız olan mevkii forvet mevkii. Forvet mevkiine tansfer yapmalıyız umutu yedek bırakabilecek onda eksik olan özelliklere sahip bir oyuncu olmalı ve golcü olmalı.

Diğer transfer de bence orta alana yapılmalı. Orta sahada göbekte kullandığımız 3 oyuncu selçuk, colman ve ceyhun. Bunlardan standardı tek tutturabilen oyuncu selçuk. Diğer ikisi hangi maçta ne yapacakları belli olmayan ama çok kaliteli oyuncular.Allah korusun eğer selçuka bişey olursa orta alanda büyük sıkıntı yaşayabiliriz. Bu anlamda bence orta sahaya çok kaliteli bir oyuncu daha alabiliriz.

Bunların dışında aynı sorunu savunmada da yaşayabiliriz. Egemen cezalı oldugunda sıkıntı yaşayabiliriz ya da allah korusun sakatlandığında filan.

İşi garantiye almak için 2-3 çok kaliteli transfer yeter. Ama devre arası bana göre 1 tane forvet alınacak ve belki bir tane orta saha oyuncusu. Anlaşılan şenol hoca glowackiye güveniyor.

Yorum

• İstanbul medyası başlamış Tekke'yi Trabzon alsın, almalı muhabbetlerine..

Bu gaza gelmemeliyiz bu kez..

Adam gibi santrafor almalıyız..

Duygusal davranmayalım, mantıklı olalım.
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Çalışıyor...
                                X