İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Onlar da öyle yapmayı denerler herhalde AkınTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar transferi cok seviyor, sampiyon olsak da bu degismez sanirim...
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTorric Jebrin 2-3 yıl içinde çok önemli bir futbolcu olacağı izlenimi yarattı bende.
FAty PApy'de oyuna girdiği Antalya maçının son 20 dakikasında Viera izlenimi verdi ama adam öldümü kaldımı bilen yok. Bizde böyle bi huy var.. Yıldız yetiştiremeyiz ve yıldız adayı buldukmu anında öper atarızBi zamanlar 17Yaş dünya şampiyonasında en iyi oyuncu seçilen Patrick Villars diye birini almıştık Ganalı... sonrası işte aynı Papy hesabı..
Yorum
-
Erdal Abi Bu sene Galatasayla Yarışacaz Gibi
her transferimizde karşımıza çıkyor.
Normal Şartlarda Zokora ile anlaşıldı Yalnız Araya giren Cincon Bonserviste Fiyat Artırdı.
Zokoroda Herşey Tamam gibi... sorun yükselen BonservisBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle96 da ünal sakatlandı ara transfer yapılmamıştı şampiyonluk gitti dedi
Neyse artık olan oldu, yönetim yıllardır yapılan hatalardan ders alıp bu sezon doğruları yapsın bir zahmet !Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Elmanderi Alırdım Bonservis parası vermeden.
Takas ile Mustafayı alırdım takas+ 1.5-2 milyon euro ile
2 Mio + takas verilir Musafaya.Zaten bu transferlen dogrudüzgün Türk Forveti birakmayiz Rakiplerimize.Buda bir strateji olabilir.Bayern bunu hep yapiyor.Ise yaramasa bile ligin en iyi oyuncularini aliyor.Rakip güclenmesin diye.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Jebric Buca'daki oyuncu mu? Valla bizim öve öve bitiremediğimiz orta saha oyuncularımızı görünce çok yararlı olur diyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
please wait..
22may2011....."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
Flaş Selçuk Galatasarayda!
desem inanma ihtimaliniz;
Selçuk bizde kalıyor cümlesine inanma ihtimalinizden çok daha fazla. bir güvensizlik ortamı var.geçen senenin politikalarından bence. ayrıca bugün bir ümitsizlik var.
sanırım real hamiti alınca misillem yapmak istiyor yürekleriniz, bu kadar büyük düşünmek güzel, diğer türlü bir neden varsa,henüz bu karamsarlık için erken.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle96'da kaçan şampiyonlukla Ünal'ın sakatlığının bir ilgisi yok, ayrıca Ünal ne zaman sakatlanmıştı, onu da hatırlamıyorum. Ama o zaman da "ara transfer" sendromu yaşamıştık, gereksiz yere.
Neyse artık olan oldu, yönetim yıllardır yapılan hatalardan ders alıp bu sezon doğruları yapsın bir zahmet !
Yorum
Yorum