Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja gibi bir oyuncu bu takima zor gelir.. Futbolu harika ama kendisinde sorun var..
    Demekki Jaja gibi bir oyuncu bu takıma zor gelmez. Neredeyse her yıl en az 1 sorunlu alıyoruz.

İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selim Teber yeni Selcuk Inan'imiz olur, hatta daha fazlasi da olabilir.
    30'undan sonra mı?

İlginç bir yorum...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak truxteray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      selim teberin bize cok yararlı olacagını düşünüyorum..
      Selim degilde Ugur is yapar.. Ama seytana uymak yook

Kayseri'nin düsüsünün bas sebeplerinden Selim.. Her pasi hatali.. Bide kafasina estigi yerden sut cekiyor...

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kesinlikle selim teber alınırsa bize cok faydalı olur..bi kez daha söylüyorum
        BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
        Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• Kayserispor'dan Selim Teber'i alternatif olarak alsak bence de iyi bir transfer gerçekleştirmiş oluruz.Birde Abdullah Durak var o da iyi bir futbolcu genç ve dinamik
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Hakan mesajına katılıyorum ama imzana asla . Türk gazetelerinin işi gücü yalan dolandır .

Yorum

• Patlayıcı bir güçle:
              Kaan Söylemezgiller
              Özgür Çek
              Alper Potuk
              Ozan İpek
              Mustafa Pektemek
              Oktay Delibalta
              Cenk Tosun transferlerini bitirsek sonra sığınaktan çıkıp bir künefe ısmarlasak kendimize ...
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @ Ömer Faruk
                Etmeyeceğiz kardeşim haliyle O'na da cevap hakkı doğmayacak...
                Oynadı parasını kazandı gitti diye bakalım...
                Bu renklere aşık değildi, kan bağı da yoktu...
                Gerçi anneleri münasebetiyle şehirle kanbağı olan yauşakları görünce iyiki de yokmuş diye düşünüyorum o ayrı
                Abi Katılıyorum sadece bunu düşünmesi gerekmez mi diye düşündüm.Ancak ben etmesemde küfür edecekler mevcuttur..
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• ark panik yok. takımımız yapabileceğinden fazlasını yaptı. sorunlu topçular, aklı başka yerde olanlarla bu bile fazla. çok kırılgan bir takımımız vardı. bunun biraz toparlanması lazım. inş öyle de yapılacaktır.
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demekki Jaja gibi bir oyuncu bu takıma zor gelmez. Neredeyse her yıl en az 1 sorunlu alıyoruz.

30'undan sonra mı?

İlginç bir yorum...
                    Yasi hakkinda bisey bilmiyorum, fakat futbolcunun yasi olmaz. Hagi Galatasaraya 30'undan sonra geldi.

&

Duyanda Fatih Tekke 22 yasinda Fatih Tekke oldu sanacak
                    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Hakan Söyler nasil? Istatistikler iyi diyor ama.

Yorum

• Serdar Abi bir ara takımımızla adı geçen Eren Albayrak hakkında bilginiz var mı sizce bizde oynayabilecek kapasitede mi ?
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Patlayıcı bir güçle:
                          Kaan Söylemezgiller
                          Özgür Çek
                          Alper Potuk
                          Ozan İpek
                          Mustafa Pektemek
                          Oktay Delibalta
                          Cenk Tosun transferlerini bitirsek sonra sığınaktan çıkıp bir künefe ısmarlasak kendimize ...
                          Abi bunlardan 2 tanesini alıp, gurbetçi 2-3 türk futbolcu kattık mı tamamdır. Yabancı transferi yerli transferine göre daha kolay olacaktır.

Şu anda önemli olan kaliteli yerli oyuncuların işini bitirmek.
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• ya arkadaşlar bırakın uğur muş selim miş görecekler burada gidip alacaklar bak taraftarda istiyor diye ALLAH aşkına yapmayın biz şampiyonlar ligine katılmak istiyoruz...bu ligten alacağımız topçu bu ligin o mevvkide en iyileri olmalı yedek klübesinde otursa bile tövbe tövbe

Yorum

• Serdar Kesimal/Ersan Gülüm
                              Hasan Ali Kaldırım
                              Orhan Şam
                              Oktay Delibalta
                              Selim Teber
                              Alper Potuk
                              Mehmet Eren Boyraz
                              Ozan İpek
                              Mustafa Pektemek

Türkiye'den alabileceklerimiz.. Unuttuklarım vardır elbet.

Yorum

Yasi hakkinda bisey bilmiyorum, fakat futbolcunun yasi olmaz. Hagi Galatasaraya 30'undan sonra geldi.

&

Duyanda Fatih Tekke 22 yasinda Fatih Tekke oldu sanacak
                                Hatta daha fazlası da olabilir dediğin için söyledim. Ben şahsen beklemem bir futbolcunun 30'undan sonra gelişeceğini...
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Çalışıyor...
                                X