İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAston Villa; içlerinde John Carew, Nigel Reo-Coker ve Robert Pires olan 10 oyuncuyu serbest bırakıyor.
Tam zamani baskanim. Carew ve Coker....
Konyaspor'lu Kamil Zayatte, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu.
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUruguay lı Suarez nasıl olur acaba?
düşünülemez mi?
dünya kupasından sonra parladı ama çabuk unutuldu..
Yorum
-
İlk olarak truxteray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSEerdar kesimal fenerdeEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson dakika :
fenerbahçe serdar kesimal için kayserisporla anlaşmaya vardı.
buna göre serdar kesimal yeni sezonda fenerbahçe forması giyecek..
ntvspor
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson dakika :
fenerbahçe serdar kesimal için kayserisporla anlaşmaya vardı.
buna göre serdar kesimal yeni sezonda fenerbahçe forması giyecek..
ntvspor
Yorum
-
İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulut bu takımda olduğu sürece her yıl bir forvet alınacağından ve yöneticilerimiz gereken cukkayı cebe indireceğinden ne gereği var..
Satıldığı gün bir transfer yapmış sayacağım..
valla ben de hüseyin gittiğinde bomba transfer demiştim. ki gitti trabzonun önü açıldı orta sahaya dinamik geldi. şimdi umutu sevmeyen biri değilim ancak bazen bu benzetmeyi düşünüyorum. acaba gitse forvet hattında da bir değişiklik olur mu?
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut Tekdemir'i eğer stoper için düşünüyorsan, Tayfunu ısındırsak Mahmuttan daha iyi performans gösterir.
Mahmut saatli bomba .Bordomavi.net
Yorum
Yorum