bende bu aralar hakan balta'ya takmış durumdayım...gs nin bu durumundan faydalanmamız gerekir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
almanyadan gelen teklifler ülkemizde bulunan yabancu teknik direktörlerin aklını çeliyor mu?
shuster gitti sıra hiddink te mi
almanayada sezon sonunda bayağı boşluk olacak takımlardaBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan sana alternatif bir kadro da ben kurayım
Onur
Burak-Mirkan-Sercan
Bir de Eren var tabi unutmamak gerek . Çok önemli bir yetenek , onunla birlikte uzun zamandır mahrum olduğumuz klasik 4-4-2 dizilişi de mümkün olabilir .
Serkan-Selçuk-xx-Eren
Burak-xx
*
Mirkan ve Sercan'ı tanımıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama sen yazıyorsan mutlaka gelecekleri parlak çocuklardır.
**
Abi sana Burak Kaplan'ı sorsam, ne dersin? Ne düşünüyorsun Burak hakkında?
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bu aralar hakan balta'ya takmış durumdayım...gs nin bu durumundan faydalanmamız gerekir...
Sezon sonu ne getirir bilinmez ancak görünen o ki iki yabancı bekimizden en az 1'i takımda kalacak .
Bu iki futbolcunun yanında Ferhat var , ayrıca sol ayaklı stoper Egemen'i de unutmamak gerek .
Oraya yılda 1,5-2 milyon lira civarında oynayan bir oyuncu alabilmek için ( bir anlamda kadrodaki önemini ifade ediyor ) öncelikle bazı oyuncularla yolların ayrılması gerek .
Benim naçizane önerim ; önce sol öndeki problemin çözülmesidir . Engin Baytar çok yetenekli bir futbolcumuz ancak sol dışta 34 maçın tamamında bir standartla oynama hususunda problemleri var . Ayrıca sol taraftansa kendisini ortada kullanmak takım ve futbolcu adına daha verimli olabiliyor .
Eren Albayrak , dilerim uyum problemi yaşamadan ve iyi bir hazırlık süreci ile takıma kısa sürede adapte edilir . Eğer o bölgedeki sorunu çözersek , inanıyorum kanat savunmacılarının performansı da katlanarak artacak .
Savunmanın soluna mutlaka bir oyuncu alınacaksa Fransa ikinci ligindeki genç milli oyuncumuz , büyük yetenek Atilla bana göre en doğru tercih . Hakan Balta sizin için önemli bir oyuncu ise Atilla muazzam bir yetenek olacaktır .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkif , sol tarafta iki yabancı var .
Sezon sonu ne getirir bilinmez ancak görünen o ki iki yabancı bekimizden en az 1'i takımda kalacak .
Bu iki futbolcunun yanında Ferhat var , ayrıca sol ayaklı stoper Egemen'i de unutmamak gerek .
Oraya yılda 1,5-2 milyon lira civarında oynayan bir oyuncu alabilmek için ( bir anlamda kadrodaki önemini ifade ediyor ) öncelikle bazı oyuncularla yolların ayrılması gerek .
Benim naçizane önerim ; önce sol öndeki problemin çözülmesidir . Engin Baytar çok yetenekli bir futbolcumuz ancak sol dışta 34 maçın tamamında bir standartla oynama hususunda problemleri var . Ayrıca sol taraftansa kendisini ortada kullanmak takım ve futbolcu adına daha verimli olabiliyor .
Eren Albayrak , dilerim uyum problemi yaşamadan ve iyi bir hazırlık süreci ile takıma kısa sürede adapte edilir . Eğer o bölgedeki sorunu çözersek , inanıyorum kanat savunmacılarının performansı da katlanarak artacak .
Savunmanın soluna mutlaka bir oyuncu alınacaksa Fransa ikinci ligindeki genç milli oyuncumuz , büyük yetenek Atilla bana göre en doğru tercih . Hakan Balta sizin için önemli bir oyuncu ise Atilla muazzam bir yetenek olacaktır .
atilla hakkında yada birkaç gurbetçi oyuncu hariç diğer oyuncular hakkında bilgi sahibi değilim...sizin önerilerinizi her zaman dikkatle takip etmişimdir...umarım kulübümüz en doğrusunu bu sefer yapar..
Yorum
-
Yerli stoper piyasası anormal yüksek . Bu açıdan elimizde Giray ve Egemen'in olması önemli bir şans . Ayrıca Msutafa da yetişmekte , bazı çeviklik problemleri var umarım kısa sürede çözer .
Gelecek yıl şampiyonlar ligi de olacağı için ekstra bir savunmacıya ihtiyaç olabilir . Şu koşulda süper ligden bir stoper alabilmekte hayli zor .
Benim önerim A2 milli takımda da görev yapan ve şu Bank Asya'nın en iyi savunma kurgusuna sahip takımı Samsunspor'un belkemiği oyuncularından Kemal Tokak . Bana göre tüm ligde gösterilebilecek en iyi savunmacılarıdan biri ve 1989 doğumlu . Ersan Gülüm'ü Adanaspor da iken yakınen hatırlayan ve beşiktaştaki katksını görmüş biri olarak rahatlıkla Kemal'in A milli takıma kadar yolu olduğunu söyleyebilirim .
Hem süratli hem de güçlü bir oyuncu ve oynadığı ligde şu an neredeyse geçilemez bir stoper olmayı başarmış durumda . Hazır maliyeti uygun iken kaçırmamak gerek .
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle(Benim yaptığım kadroda sağda değil solda)
İleri ucun her iki kanadı, santrfor ve forvet arkası olarak oynayabiliyor Gameiro.
Peki bu transfer neden imkansız peki sence? Bonservisi mi sorun olur yoksa menzilimiz ötesi bir oyuncu olduğunu mu düşünüyorsun?
adam tüm dikkatleri üzerine çekti bu sezon, yaşıda güzel. sence fransızlar 5m € altında bir fiyata satarlar mı bize Gameiro yu ?
şampiyon olursak belki, bunun dışında hayal bence. şampiyon olursak aslında uzaklara gitmeye gerek yok, sat umut u fransızlara al emenike yi. çok mu zor ? 50m € girecek kasaya CL den gelecek para hariç ! umut u 3m € satsak 3m € biz eklesek 6m € paraya karabük yönetimi sırtında taşıyarak getirir emenike yi trabzon a. adam niang ın genç versiyonu ilerde satarkende zarar etmezsin bir g.ünal değil yani."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Sol bek te ekstradan bir yabancımız var,bu bence lüks.
Cale-Ferhat yollanıp Gökhan Süzen alınacak,Sol defansımız Piotr yedeği Gökhan şeklini alacak.
Selçuk tahminimce gidecek(inşallah gitmez) yerine çift yönlü kaliteli bir yabancı alınacak,
yerli alternatif olarak ta ben Murat Ceylan'ı görmek isterim takımımda orta sahada.
Alan sol açık değil forvet arkası oynuyor o da kadro da lüks çünkü forvet arkasında Jaja var,
Alan yollanıp yerine çekirdekten yetişme bir sol açık alınacak.
Yattara yollanıp,Burak a rakip bir sağ açık alınacak.
Umut'un yerine veya yanına bitirici bir santrafor alınacak.
Bunlar şampiyon olursak yapılacak olanlar,Allah ögstermesin aksi durumda transfer felan bizi ayağa kaldırmaz komple camiaya beyin nakli lazım,tekrar havaya girebilmek için.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Gökhan Süzen treni umarım kaçmamıştır.Keşke devre arasında alabilseydik.Eğer sene sonunda Gökhan'ı alabilirsek Cale ile yollar ayrılabilir.Gökhan-Piotr ve Eren Albayrak (çok beğendiğim ve güvendiğim bir oyuncu) sol kanadı götürebilirizTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam tüm dikkatleri üzerine çekti bu sezon, yaşıda güzel. sence fransızlar 5m € altında bir fiyata satarlar mı bize Gameiro yu ?
şampiyon olursak belki, bunun dışında hayal bence. şampiyon olursak aslında uzaklara gitmeye gerek yok, sat umut u fransızlara al emenike yi. çok mu zor ? 50m € girecek kasaya CL den gelecek para hariç ! umut u 3m € satsak 3m € biz eklesek 6m € paraya karabük yönetimi sırtında taşıyarak getirir emenike yi trabzon a. adam niang ın genç versiyonu ilerde satarkende zarar etmezsin bir g.ünal değil yani.
Şampiyonlar Ligi'nde o kadar para gelecek.
Adam gelmek isterse bir zahmet 6-7 Milyon € vereceksin.
Yorum
-
Gökhan genelimizin beğenisini kazanmış ligin en iyi solak futbolcularından biri . Ligde 18 takımın kadrosunda oynayabilecek düzeyde . Ancak , Gökhan daha yeni sözleşme imzaladı . İbb satmaya yanaşır mı birinci soru diğer soru ederinin kaç katı bedele ikna olacakları .
Bence bu transfer işi , para üretme sanatıdır . Para harcama değil . Para üretmekten kastım , yatırım yapılan her futbolcunun her koşulda maliyetinin üzerinde piyasaya sahip olmasıdır .
Yorum
-
Farabi hocam doğru der.Gökhan yeni sözleşme imzaladıysa dünya para isterler,Emenike dahil öyle ederinin 2-3 katı paraların verilmesine ben de karşıyım,o işi kargalar yapsın,gs yapsın,bi ara febe çok yapıyordu onlar yapsın.Serdarım vaz geçtim,yeni birini bulamazsam Ferhat kalsın diyorumyada sen sol bek e alternatif yerli kimi önerirsin.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Abi estağfurullah , kişisel fikrimdir , geneli bağlamaz .
Taş gibi bir iskelet kadroya sahibiz , parçalara tek tek bakalım:
Onur , 1 milyonun altında bedelle alındı .
Serkan , bedelsiz.
Giray , 2 milyonun altında bedelle alındı
Egemen , bedelsiz .
Burak , takas ile alındı , takas içindeki takribi değeri iki milyon civarında .
Selçuk , 3 milyon civarında bir maliyetle alındı .
Umut , iki milyonun altında bir bedelle alınmıştı .
Engin Baytar'ı anımsayamadım kesinlikle bedvaya yakın bir maliyeti var .
Ceyhun , tam bir milyon .
Aracı ücretlerini de içine koyun , küsüratları da yukarı yuvarlayın , toplam maliyeti 10 milyonun belki biraz üzerinde .
Fener'in sadece Dia'ya ödediği ücret 7 milyon , gsnin misimovice yaklaşık 9 milyon .
Tabi yukarıdaki oyuncuları bir araya getirirken , başarısız transfer yatırımları dolayısı ile by maliyete yaklaşık bir bedelde kayıp hanemize yazıldı .
İşte bizim yoğunlaşmamız gereken nokta işin kayıp boyutu .
Eğer rakiplerimizin (gs-fb-bjk) 10 milyona yaptığını biz üç dört beş milyona yapmayı başarırsak o zaman bir daha asla geri gitmeyecek şekilde yeni Trabzonspor efsanesini yaratırız .
Şu ligin en iyi yerli kadrosu olan Trabzonspor , üstelik maliyetleri de ortada . Bunu iyice irdeleyelim .
Bununla karşılaştırabilecek 96 Trabzonspor kadrosu var . Ligin gelmiş geçmiş en iyi takımlarından biriyidi . Öte yandan maliyeti mücadele ettiği takımların çeyreği kadardı ve 4-5 tane altyapı futbolcusu vardı .
Ha bir de efsane Trabzonspor var . Köyden gelip şampiyon olanlar .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.03.2011, 14:49.
Yorum
-
- Tek zaafımız fener kadar yabancılardan faydalanamıyoruz , buna rağmen yerlilerle bu açığı kapatmak benim için daha değerli.
- Ferhat Kiraz'a gelince , en azından bonservisi alınmalı , öyle çok Bank Asya izleyen biri değilimdir ama Bolu'nun iki maçını izledim ve tüm sahada bu çocuk gözüme battı , sol açık olmasına rağmen 11 gol atmış ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum