Sezer Badur, Barış Ataş veya Ceyhun'dan bir patlama yapıp ilk yarı verdiklerinin iki katını vermezlerse çok ciddi sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. O bölgeye transfer yapılmalıydı, hâlâ yapılmıyor inanılır gibi değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezer Badur, Barış Ataş veya Ceyhun'dan bir patlama yapıp ilk yarı verdiklerinin iki katını vermezlerse çok ciddi sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. O bölgeye transfer yapılmalıydı, hâlâ yapılmıyor inanılır gibi değil.
Yorum
-
Bunlar 15 sene önce neyse simdi de aynen o...daha hala gecmisten ders alamamis insanlar tarafindan yönetiliyoruz ya
Ne olacak "2. olacagimiza 3. olalim, stada para harcamaktan kurtuluruz" diyen zihniyetin degisecegini umarak hayal kuran bizler sucluyuz!!!
Biri bunlara "42 puan toplayip ligte ki en yakin rakibine 5 puan atacaksaniz" dese, hadeee ordan diyen bir Yönetim...ehhh olan yine Senol Günes´e
Takim kötü gitsin...gidin Hoca´ya sorun diyecekler, haaa sampiyon olursa Senol Hoca´yi da sollar. kanal kanal gezip böbürlenirler...bir Agabeyimiz yazmisti.."Bu takimin sampiyonlugunu ancak ve ancak böyle capsiz Yönetimler engelleyebilir" diye
Hadi transfer isini yüzünüze gözünüze bulastiriyorsunuz, bari gidin takimi ince ince dograyan Cüneyt ve Bünyamin gibilere engel olun... ya da Trabzon´da ki taraftari bütünlestirin ama olur mu, biri yuhlanacaksa onlar futbolcular olacak ya da eninde sonunda Hoca...“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şimdi öylemi oldu , ilk yarı nerdeydiniz .
- Hep bir suçlu arama çabası ...
Eğer Trabzonspor adına layık futbolcuları alsaydı ne takımda disiplinsizlik yaşanacak, ne de camia bu kadar sus pus kalmayacaktı. Yönetim değil ben sorumluyum doğru ya. Senelerdir hak etmeyen futbolculara para dökülüyor. Bu da benim sorumluluğumda. Tutturmuşsunuz bir feybe maçı, bir Muhammed olayı...En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.02.2011, 19:04.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ben muhammet olayında yönetimin hatası olduğunu düşünmüyorum.sonuçta bonservisi bursa'daydı ve bursa bize satmak istemedi.siz bursa yöneticisi olsaydınız;
şampiyonluktaki rakibine gelecek vaad eden oyuncunu hem de sözleşme yenilememe sürecinde oyuncunun aklını karıştırdığını düşündüğün takıma satarmıydınız?
o yüzden de bursa,zorluk çıkararak oyuncuyu bize satmadı.burada oyuncu inat etseydi(Eren Albayrak gibi)başka takıma gitmiyeceğim,Trabzonla anlaştım diye bursa ya satmak zorunda kalacaktı ya da sezon sonu yetiştirme bedeliyle bize gelecekti.
zaten yanılmıyorsam bu Muhammet olayı ilk çıktığında,babası oğlunun Trabzon'dan daha çok geleceği için oynayacağı bir takıma gitmesini istediği şeklinde basında haberler çıkmıştı.https://twitter.com/serturkmen61
Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok pişman olacak bu yönetim çok, göreceksiniz..........
Allah INSALLAH beni yaniltir, INSALLAH sampiyonluk bizim olur.
Her sezon sampiyonluga oynadigimiz zaman ara transferde yapilan vurdum duymazlik beni resmen cildirtiyor.
Bazen soruyorum kendi kendime, bu sampiyonluk surecinde oldugumuz yillardaki ara transfer doneminde neden her gelen bir yeminli gibi dogru duzgun hali hazirda bir futbolcu alamiyor ya da bir usta ayak alamiyor?
Neden hazir olmayan oyuncu aliyoruz veya neden hazir olan ama adi sani duyulmamis ve beceriksiz topcu aliyoruz?
Yorum
-
arkadailar artık ara transfer dönemi bitti. uzatılsa bile bizimkilerde birşey yokki transfer olsun.
bundan sonra bu takımın mevcut kadroyla iyi oynamasını bekleyeceğiz ve duaları daha sıkı tutacağız.TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.
Yorum
-
şu lüzumsuz karamsarlığı bırakalım da artık mevcut oyunculara sahip çıkalım.gören de takımın kökten değişikliğe ihtiyacı var sanır,sanki devreyi 10.sırada tamamladık.az sakin yahu.alınan adamlar oynasın bi görelim neymiş,sonra dersin ki hatalıdır burada yönetim.bir de tutturulmuş vay muhammed vay eren,niye alınmamış.yorum yapanların %90'ının hayatında izlemedğiğ adamlar için ne hoca bırakıldı ne yönetim.bu nasıl bir gerginliktir,takıma nasıl bir güvensizlik vardır anlamadım."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBobo sözleşme yenilemiyormuş düşünülmeli.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum