Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.transfermarkt.de/de/jelle...ler_42748.html

BU ADAMI KESİN ALMAMIZ GEREKİYOR MUTLAKA BAYILDIM BU ADAMA
    Biraz pahalı olur ama katılıyorum Vossen gibi son vuruş ustalarına ihtiyacımız var.

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valter Birsa
    Birsa Cenova'yla anlaştı Uğur abi, sezon sonunda kesin gidecek oraya.
    YOU'LL NEVER WALK ALONE
    OKlahoma City Thunder

Yorum

• Andriy Yarmolenko sol tarafımıza iyi gider diye düşünüyorum.sözleşmeside bitiyor.

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Andriy Yarmolenko sol tarafımıza iyi gider diye düşünüyorum.sözleşmeside bitiyor.
        Erken davranmamız lazım.Çünkü başka büyük takımlarında dikkatini çekmiştir
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Mainz'in menejeri bakin ne diyor:

deniz yilmaz'i uzun zamandir takip ediyorduk, ona güvendigimiz icin imza attik.

bizim Scout'larimiz ne yapar ???

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• arkadaşlar yukarıda yazdıklarım yanlış anlaşıldı galiba o oyuncuların hepsi başka takıma imza attı.

bonservisleri elinde idi demek istediğim böyle durursak daha çok bonservisi elinde oyuncu gidecek

deniz de gitti. bedavaya hem de türk

o yukarıda yazdıklarım gibi örnek tunay toruna bizim çoktan imza attırmamız lazım dı.

metin tekinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Pardon abi yanlış anlamışız. Olur böyle şeyler.

Daha sözleşmesi sona ermediği halde yeni takımı belli olanlara bir topçu da ben ekleyeyim;
              Miranda (Atlético Madrid).
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• Tulio De Melo düsünülmeli. 2012de sözlesmesi bitiyor.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Gercek kalitede Almanya'da oynayan Turk futbolculari almaliyiz. Buraya gelip degerlerini katliyorlar takimlarina da faydali oluyorlar. Buraya gozumuzu kaparsak cok dezavantajli duruma duseriz. Ama Mesut Ozil tarzinda ve potansiyelinde futbolculari ikna etmekten bahsediyorum
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.03.2011, 23:24.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bugün bir Mac izlemeye gitmistim 17 yasinda bir Oyuncu müthis oynuyordu 2 Gol 1 assist yapti Mactan sonra sordum ona nerelisin diye,oda Trabzonluyum dedi Sonrada kayserispora gidecegim büyük ihtimalle dedi. Kayserispor bu Oyunculari bulabiliyor da biz niye bulamiyoruz
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ajax'ta ki Aras Özbiliz de çok yetenekli bir genç. Ajax taraftarı boşuna Messi lakabı takmamış kendisine, bu hafta Willem maçında çok etkili bir oyun ortaya koydu sol kanattaki performansını beğenmemiştim ama sağ kanada geçince çok etkili oluyor. Teknik kapasitesi yüksek, süratli ve bire birde çok etkili bir oyuncu temposunu artırırsa biraz da güçlenirse Ajax'ta banko oynar.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Fernando Gago'yu transfer edemezmiyiz orta sahaya Real Madrid'de hiç forma şansı bulamıyor.5-6 milyon euro en fazla bonservisi olur diye tahmin ediyorum.
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fernando Gago'yu transfer edemezmiyiz orta sahaya Real Madrid'de hiç forma şansı bulamıyor.5-6 milyon euro en fazla bonservisi olur diye tahmin ediyorum.
                          yok brozekleri ederiz

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yok brozekleri ederiz
                            Şampiyonluk durumunda böyle oyuncular düşüneceğiz belki komik geliyor ama bir Bursa örneği varken önümüzde Avrupa Arenasına sağlam çıkmalıyız ki Şmapiyonluk durumunda gelecek 50 milyon eurodan bahsediliyor.

Ben elimizdeki yabancılardan en fazla 4 tanesi kalır diyorum 4 tane sağlam adam almalıyız Stoper,Sol açık,Orta saha ve forvet olmak üzere.

Avrupanın Elit Liglerinde küme düşme potasındaki takımları bile iyi analiz etsek işe yarar oyuncular mevcut.

Almeria: Modeste M'Bami(orta saha),Pablo Piatti(forvet)
                            Santander: Marcus Rosenberg(forvet)
                            Brescia: Alessandro Diamanti(orta saha)
                            West Ham: Thomas Hitzlsperger(orta saha)
                            Wolverhampton: Cristophe Berra(stoper)
                            Westbromwich: Peter Odemwinge(forvet & orta saha)
                            Mönchengladbach: Thorben Marx(orta saha)
                            Axuerre: Walter Birsa(sol açık)
                            Monaco: Chu Young Park(orta saha)
                            En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 16.03.2011, 00:56.
                            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Deniz Yilmazi burda defalarca yazdim, 3 sene önce isteyen biz ondan sonra bu oyuncunun kapisini calmadik..yazik oldu
                              türkiyede ilk 5. olan her takima giderim diyordu veya 1. bundesliga ilk 10
                              nitekim dedigini yapti..bize bakmak düser..cenk tosundan daha komple bir santrafor deniz
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tulio De Melo düsünülmeli. 2012de sözlesmesi bitiyor.
                                bende çok beğeniyordum ancak lille de hep yedek ayrıca , aradığımız bir tarz oyuncumu pek emin değilim , ama bu ligde çok gol atar...
                                poetricus

Yorum

Çalışıyor...
                                X