Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Soner Aydoğdu, Cenk Tosun, Sezer Öztürk, Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım.. Ve dahası...
    yabancılardada
    grosicky,dany,sosa,popov,ambarat,ziani,emenike ,ermın zec,seştak ,sapara aklıma gelenler incelesem tek tek dahada çıkar isim

Yorum

• su levantedeki caicedo tam bizim isimizi görecek adam ucuzada alabiliriz, yönetiminde gönlü olsun. levantenin bir milyona satin alma opsiyonu var. eger küme düserse orda kalacagini düsünmüyorum.
      Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• seneye kadromuzda muhakkak görmek istediğim üç isim: SEZER ÖZTÜRK,CENK TOSUN,HASAN ALİ KALDIRIM

Yorum

• Şu kadro nasıl gözüküyor?

-------------Onur----------------
          Serkan-Egemen-Mustafa-Hasan Ali
          ------------Selçuk---------------
          --------Colman-Sezer------------
          -------------Jaja----------------
          ---------Burak-Cenk-------------

Yorum

Şu kadro nasıl gözüküyor?

Sadece iki Yabanci müthis olur
            Ama Selcuk Bizde kalmasa Kimi alabilir onun yerine ?

Yorum

Şu kadro nasıl gözüküyor?

süper ligi çok rahat forse edebilecek bir kadro..tabiki yedek kulübeyede kaiteli olmalı..

Yorum

• Trabzonspor ligin en iyi TÜRK oyuncularından oluşan kadrosu.

Ancak yabancılarda bu yok.Yabancı oyuncularımızın kalite seviyesi çok yüksek olmalı.

Ben şuan glowacki,colman ve jaja dışında bu takımdaki hiçbir yabancının seneye bu takımda olabileceğini düşünmüyorum.

yattara,cale,alanzinho,piotr,pawel kardeşler gider yerine avrupa kupası deneyimi olan 4 yabancı gelir.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor ligin en iyi TÜRK oyuncularından oluşan kadrosu.

Ancak yabancılarda bu yok.Yabancı oyuncularımızın kalite seviyesi çok yüksek olmalı.

Ben şuan glowacki,colman ve jaja dışında bu takımdaki hiçbir yabancının seneye bu takımda olabileceğini düşünmüyorum.

yattara,cale,alanzinho,piotr,pawel kardeşler gider yerine avrupa kupası deneyimi olan 4 yabancı gelir.
                  Piotr ve pawel daha dogru dürüst oynamadi,seneye gitmeleri diye bir sey sözkonusu olmamali.

Yattara,cale ve alanzinho ya ise katiliyorum.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

.
                    bu çok önemli genç ve yerli futbolcular için
                    tercihleri açısından.
                    fenerbahçeye,galatasaraya,beşiktaşa giden gençlerin yıldızı parlayan oyuncuların bu takımlara gitdikden sonraki hallerini iyi bilmeleri gerekir.
                    ilhan parlak fenere gitmeseydi daha iyi düzeyde olurdu kafadan 2 senesi boşa gitdi.karabükde yenıden doğmaya çalışıyor
                    yasin çakmak.rizeden çok istemiştik fenere gitdi şimdi akibeti hakkında bilgim yok.
                    daha nice örnekler sayılır 10larca
                    oyuncular özellikle türk oyuncular kariyerini düşünüyorsa
                    avrupa hayalini kuruyorsa avrupaya futbolcu gönderen takım biziz avrupanın yolu bizden geçiyor.
                    fenere,gsye veya bjkye gidip tekrar anadolu külüplerine gitmek istiyorsalar kendileri bilir.aslında bu oyuncuların bizim kapımızda yatması gerek biiz alın diye

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Piotr ve pawel daha dogru dürüst oynamadi,seneye gitmeleri diye bir sey sözkonusu olmamali.

Yattara,cale ve alanzinho ya ise katiliyorum.
                      doğru dürüst oynamadılar ama neden ? geldikleri ligin türkiyeye göre yumuşak kalmasından olabilirmi? tabi burada bunu o adamları alırken göz ardı edenleri saatlerce tartışmaya gerek yok.

Alınan forvet 2 ay boyunca oynamıyorsa Umutun üst üste 5 hafta formsuz olmasına rağmen onu kesemiyorsa kusura bakılmasın ama o oyuncuların bu takıma bu satten sonra vereceği pek birşey yok.

Gabriç gibi (bana göre gabriçde trabzonsporun oyuncusu asla değildi.) kiralanırlar ve yok olur giderler.

Bu takıma bu saatten sonra alınacak oyuncuların mutlak suretle avrupa ligi görmüş almanya,ingiltere gibi liglerden oyuncular görmek istiyorum artık ben.

Hırvatistandan polonyadan oyuncu alıp getirmesinler.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Mehmed Alispahic

Vedad Ibisevic

Sejad Salihovic

Emir Spahic

Haris Medunjanin

Sanel Jahic

böyle bir bosna-hersek paketi de düşünlebilir.
                        En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 20.02.2011, 00:49.
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

doğru dürüst oynamadılar ama neden ? geldikleri ligin türkiyeye göre yumuşak kalmasından olabilirmi? tabi burada bunu o adamları alırken göz ardı edenleri saatlerce tartışmaya gerek yok.

Alınan forvet 2 ay boyunca oynamıyorsa Umutun üst üste 5 hafta formsuz olmasına rağmen onu kesemiyorsa kusura bakılmasın ama o oyuncuların bu takıma bu satten sonra vereceği pek birşey yok.

Gabriç gibi (bana göre gabriçde trabzonsporun oyuncusu asla değildi.) kiralanırlar ve yok olur giderler.

Bu takıma bu saatten sonra alınacak oyuncuların mutlak suretle avrupa ligi görmüş almanya,ingiltere gibi liglerden oyuncular görmek istiyorum artık ben.

Hırvatistandan polonyadan oyuncu alıp getirmesinler.
                          Ben pawel in yetersiz oldugunu düsünmüyorum, adaptasyon sorunu yasiyor olabilir.

Bizde basarili olan szykowiak,vugrinecde bahsettigin ülkelerden geldiler,o ülkelerin oyunculari yetersiz denilemez.

Pawel in umuttdan daha kötü oynayacagina inanmiyorum,senol hocanin sadece biraz daha cesaretli olmasi gerek.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

bu yoruma katiliyorum ve sampiyolugu getiren en önemli etkenlerden birisiin iyi türk futbolculara sahip olmaktan gectigini düsünüyorum.bütü sampiyonluklara bakarsak ve bu sezon sampiyoluga oynayanlara bakarsak elinde hep kaliteli türk oyunculara sahip olanlar basarili oluyor. bursa bile gece sezon ligin vasat üstü 4-5 türk oyucu ile sampiyoluga gitti.Yabanci ise sinif atlatacak oyucular olmali sampiyolar liginde ileriye gidebilmek icin.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmed Alispahic

Vedad Ibisevic

Sejad Salihovic

Emir Spahic

Haris Medunjanin

Sanel Jahic

böyle bir bosna-hersek paketi de düşünlebilir.
                              Trabzonsporun mevcut koşullarda almanya ingiltere ve ispanya ligi gibi yerlerden oyuncu alma lüksü yokmu ?

Şampiyonluk halinde direk şampiyonlar liginde oynama kozumuzu kullanarak iyi oyuncular getiremezmiyiz?

Bu arada Türkiyeden alınabilecek 2 yabancı kesinlikle değerlendirilmeli.

Simpson ve Emenike.
                              En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 20.02.2011, 02:50.

Yorum

• Maxi Lopez,Emenike veya Felipe Caicedo
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X