İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Yahu illaki Ertem Şener Tunç bilmem ne den mi olması gerekiyor haber kaynağının? Olcay abi kaynaklı bir haber işte İspanya da bir görüşme olacakTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece adı geçer.
Geçen sene bi panteliçi bile alamadık zira fred,miller,altıdore felan onları saymıyorum bile.
işte işin özeti bu ..
bu senede el hamdaoui dediler o onuda panteliç gibi yapıp yok sorunlu bilmem ne almayacaklar yine gidip ucuz bi oyuncuyla başlarız lige ..
Yorum
-
Jaja ile başladık lige..Colman la...Alanzinho ile...Glowacki ile...Bu kadar kötü adamlar aldıysak nasıl 2. oldu bu takım? Yoksa Caner haklı mı? Şansa mı burdayız?...Etmeyin Allah aşkına....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İspanya'da adı geçen adam Emana ise uuu beybi
yok zokora ise ehhhh yani!
ben 30 yaş üstü afrikalı oyuncu alınmasına karşıyım en az +3 yaş farkı var fizik-kimlik arasındabazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu illaki Ertem Şener Tunç bilmem ne den mi olması gerekiyor haber kaynağının? Olcay abi kaynaklı bir haber işte İspanya da bir görüşme olacak
Oyunu iyi okur pozisyonu takip eder.Zaten geçmişide bunu gösteriyor: Sırasıyla
Racing Genk
Saint-Étienne
Tottenham Hotspur
Sevilla FC
Sürekli üstüne koyan bi adam.Ama sevilla'da pek aradığını bulamadı sanırım çoğu zaman ilk 11 de başlamadı galiba küstü bişeyler oldu.
Sevilla kolay paraya bırakmaz bıraksa dahi zokora bizi tercih eder mi hadi diyelim etti.Bu adamın bize maliyeti 2 Selçuk eder diyorum ben.En son Ali YİĞİT tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 15:56.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir fikrim yok. Hem Selçuk'un yerini tutsa ne olacak?“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Jester izninle cevabını paylaşıyorum biraz emirvaki oldu ama uşakların tabiri uyuşmaya ihtiyacımız var ksusura bakma :
İspanya dan kim var gündemimizde?
Hem Zokora hem Romaric için girişim var bildiğim. Bence geçen sene konuşulan Kalu Uche de gündeme gelebilir. Kanoute olabilir. Başka isimler de olabilir.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Zokora Selçuk'un yerini tutmaz onun tarzı biraz daha değişik Zokora tarzında da bir oyuncuya ihtiyacımız var fakat Selçuk gidecekse daha yaratcı bir oyuncu almak lazım.En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 16:00.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada isyan eden bazı arkadaşlara serzenişler oluyor...vallahi benim burnum da sürtülmekten dümdüz oldu...isyan var da niye var ? daha 3-5 sene önce şampiyon olduk da bu sene olamadık diye şımarıklık mı yapıyoruz ? 27 sene ulan ! söylemesi kolay, çeyrek asır geçmiş...Trabzonsporluluğumuzun ne mükafatını görmüşüz ? 27 senedir sportif başarısı olmayan takıma gönül vermiş biz cefakarlara, bir de utanmadan "iyi gün taraftarısınız" diye çemkiriliyor...pardon ama hangi iyi günden bahsediyorsunuz ?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora Selçuk'un yerini tutmaz onun tarzı biraz daha değişik Zokora tarzında da bir oyuncuya ihtiyacımız var fakat Selçuk gidecekse daha yaratcı bir oyuncu almak lazım.
Yorum
Yorum