Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sarı-Kırmızılı ekip ara transferdeki ilk hamlesini yaptı, Ankaragücü'nün orta saha oyuncusunu renklerine bağladı. hürriyet

gs de oyuncu aldı sıra fenerde sonrada biz alırız gene sona kalırız dola kalırız
    Masallah zaten Turkiyenin en iyi orta saha oyuncusunu aldilar. . Daha resmi transfer donemi bile baslamadi. Sabir
    1

Yorum

• Gs Hürriyet transferini yaparsa hedefinin 10.luk olduğunu göstermiş olur...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Moussa Sow mu??

Lille şampiyonluğa oynuyor,Takımın ve Fransa liginin en golcü ismi Moussa Sow ve Bu oyuncu daha 24 yaşında;

Trabzonspor bu oyuncuyu mu alıcak ya da Lille bu oyuncuyu neden satıcak??

Bazen kendimi Avrupa Devi bir takımın transfer başlığında sanıyorum...
        aynen katılıyorum tabii isteriz ama alamayız mümkün bile deil

Yorum

• ukraynadan devic var sağlam,ukraynada iyi bir orta sahada lazım ,uğur abinin yazdıklarından hareketle.

bi ara sinan engin mi demişti başkana,şenol hoca lucescudan ukraynada bir futbolcu hakkında bilgi aldı falan diye?
          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sarı-Kırmızılı ekip ara transferdeki ilk hamlesini yaptı, Ankaragücü'nün orta saha oyuncusunu renklerine bağladı. hürriyet

gs de oyuncu aldı sıra fenerde sonrada biz alırız gene sona kalırız dola kalırız
            Sence bu sene dona mı kaldık dostum ?
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Bizimkiler adamı verem etmeden transfer yapamaz.

Heyecanlanmayın ve beklentilerinizi düşük tutun.

Yorum

• Sow u yazip durmayin.Adam sezon basi Bonservizi elindeydi.O zaman kesfetmeliydin.Simdi tren kacti.Ne biz Bonservizini ödeye biliriz nede o bize gelmek ister.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu Hürriyet'in soyadını oldum olası merak etmişimdir.
                  I am titanium

Yorum

• Cleo iside yattigina göre baska maceralara yelken acalim...
                    Asbaskanin aciklamari yukarki linkde...

Yorum

• Forvete Carew diyorum.
                      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ukraynadan devic var sağlam,ukraynada iyi bir orta sahada lazım ,uğur abinin yazdıklarından hareketle.

bi ara sinan engin mi demişti başkana,şenol hoca lucescudan ukraynada bir futbolcu hakkında bilgi aldı falan diye?
                        O eski bir durum Büyük ihtimalle Jaja için bilgi almıştır...

Devic için 2 Milyon Euro teklif yapsak bile alırız,Birningham istiyor ama onlar sözleşme sonu için istiyorlar galiba...

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Hürriyet'in soyadını oldum olası merak etmişimdir.
                          Hürriyet GÜCER
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• wagner love ve rusyadan bir orta saha olabilir mi acaba
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O eski bir durum Büyük ihtimalle Jaja için bilgi almıştır...

Devic için 2 Milyon Euro teklif yapsak bile alırız,Birningham istiyor ama onlar sözleşme sonu için istiyorlar galiba...
                              hmmm, o zaman öncedende dediğim gibi,tahminimde

belçika,fransa,almanya,ukrayna ve rusya ligleri.almanya ve fransa liglerinden alma ihtimalimiz düşük diğerlerine göre bence.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                wagner love ve rusyadan bir orta saha olabilir mi acaba
                                Transfermarkt'ta Vágner Love'un fiyatı 16.000.000 € olarak gözüküyor. Sanmıyorum alabileceğimizi ama keşke..

Yorum

Yükleniyor...
                                X