Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelecek sene Kayserili Selim Teber transfer edilse iyi olmaz mı orta sahaya ?
    Ülkemiz içinde , Selçuk'un üstlendiği görevlerin altından kalkabilecek hazır oyuncu kimdir diye sorulsa , cevap Selim Teber'dir . Kendisi Almanya'ya döndüğü yıllarda burada pekçoğumuzca da yazılıp çizilmişti .

Ancak , o bölgedeki asıl futbolcu , geleceğin önemli milli takım oyuncusu maalesef galatasarayın ve kiralık olarak süper ligde pişmekte . Zamanında buralarda az yazmamıştık . Musa'yı kaçırdık , Antep'de bu sezon performansı ile sivrilen Orhan da artık maliyetiyle zor bir hedef haline geldi . Bakalım böyle kaç futbolcu daha önümüzden geçip gidecek .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.01.2011, 16:43.

Yorum

• Camoranesi diyorum.
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Camoranesi diyorum.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devic bir yere Transfer oldu mu arkadaslar ? Mukavelesini uzatti mi ?

Bedavdan alma sansimiz varsa sezon sonu almakda fayda var bence cünkü eger Sampiyon olursak; Lig var, kupa var, avrupa var bide Pawel ile Umut icinde Milli Takim var yani Devici az bir maliyete iyi olur gibime geliyor.
          Devic in mukavelesi bu sezon bitiyor.
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ugur abi sence sezon sonu forvet alinirmi daha ve bu brozek transferine ne diyorsun?
            Eger forvet alinirsa hangi futbolcular düsünülmeli?
            Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Böylece görmüş olduk ki: Tayfun, Sezer çabucak elden çıkarılmalı.. Ceyhun için nötr kaldım..

Yorum

• Alanzinho- Annan takası mıdır nedir, yapın şunu da kurtarın bizi hem Alanzinho'dan hem Sezer'den. Ferhat'ı da gönderin alın yerine A2den birini.
                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• pawel piotr a tam puan gerçekten beni hayrete düşürdüler çok iş yapacak gibi duruyorlar yattara 2. yarı coştu sezerler tayfun dışında herkes çok iyiydi alanzinho kaçırmasaydı süper olacaktı alanzinho istikrarlı biri değil ama genede 2. yarıdaki oyun süperdi
                  İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                  bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Acilen Orta sahaya bir Oyuncu almaliyiz.Sezer cabaliyor ama olmuyor iste.Ceyhun Faul yapmaktan baska bisey yapmiyor.Tamam Selcuk ve Colman cok iyiler ama Annan gelirse Süper olur
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böylece görmüş olduk ki: Tayfun, Sezer çabucak elden çıkarılmalı.. Ceyhun için nötr kaldım..
                      Sezer kalmalı bence. Zaten Hoca'da aynı düşünüyor. Ceyhun'un değeri öne geçip, skora yatmaya çalıştığımız maçlarda ortaya çıkacak. Fakat Tayfun konusuna gelince size katılmamak elde değil. Gönderilmesi taraftarı değilim ama Serkan'ın alternatifi olduğu konusunda ciddi şüphelerim var. Öyle bir sağbek almalıyız ki, Serkan onun alternatifi olsun. Çünki eğer şampiyonlar ligine gitmeye baş koymuş isek, oradaki rakiplerimizin hücum oyuncularının Evra, Ronaldo, Messi, Robben gibi insan üstü yaratıklar olması kaçınılmaz bir gerçektir. Daha Simao, Quaresma gibi eleklerini asmaya yüz tutmuş adamlar karşısında madara olan bir alternatif oyuncumuzu üstte saydığım yaratıklar Hayrabolu zurnası gibi öttürürler valla...
                      Öyle oyuncular almalıyız ki, şuan kadromuzdakilerin yarısından fazlası telaş içinde olsun. Yani uzun lafın kısası, Başkanımızın dediği gibi, CL'ye gidersek transfer politikamızı değiştirmemiz lazım.
                      Ha bu arada BJK bizi yendi diye onları abartmayalım. Biz onlardan daha iyi bir takım görüntüsündeydik, özellikle ikinci yarıda. Farkettinizmi bilmem ama kondüsyon olarak daha iyiydik. Yattara bile 90. dakikada ikili mücadelelere girip, kazanıyordu. Yenildik, ilk yarıdaki oyunumuzla sınıfta kaldık ama hafta sonu için içim rahat, çünki biz oradan gol yemeden galip çıkacağız inşallah.
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Kimse gitmesin gelmesinde.

Bu takım bu haliyle şampiyon olacak!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimse gitmesin gelmesinde.

Bu takım bu haliyle şampiyon olacak!
                          Hemde rahat rahat.
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hasan Ali'ye çok sayıda alternatif olabilecek futbolcu yetişiyor .

Önemli olan bu futbolcunun ilk transferi olabilmek . Hasan Ali'nin şu anda tahmini değeri 3-4 milyon euro civarında iken bir yıl önce bu rakam yarım milyon euro civarındaydı . Bu fark , Trabzonspor gibi kendisinin iki katı bütçeli ekiplerle mücadele eden bir takım için önemlidir .
                            Abi sivasin sol beki zeki erdal sence nasil? ben cok begendim acikcasi
                            daha 18-19 yasinda galiba
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Annan-alanzinho takası bir şekilde gerçkeleşir umarım.Ayrıca Emenike bu takım için çok ideal bir oyuncu olur diye düşünüyorum...

Yorum

• Orta saha merkezi cok acil görümüyorum alsak iyi olur ama almasak nolur ?

Colman veya selcuk eksik olsa bile Senol hoca zaman zaman yaptigi gibi Engini oraya cekebiliriz solada Piotr yi koyariz.

Colman-Selcuk varken oraya adam alsak bile oynamasi baya baya sürer gerek yok artik yani.
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X