ilerisi için Cafercan'ı alırsak ilerliyen zamanlarda inanıyorum bize çok katkısı olacaktır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden? ne hayırımıza ki Sezer vasat Futboluyla bize zarar vermekten başka bir şey yapmadı.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezer Öztürk Eskisehirin futbolcusu Kardes.bizim Sezer badur ile karistirdinSezer öztürk'ü ben çok istiyorum
.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezer Badur,Barış Ataş ve Zafer Yelen gönderilmeli yerine Kahlenberg alınmalı.
Tabi bana göre.
Yorum
-
Şu gariban renktaşınıza birisi yardım eli uzatsın, CV yazmam gerekiyorÖzelden ulaşırsanız, iyi olur
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRosenborg'un resmi sitesinde Alan ile ilgili bir haber var .
Alıntıda olabilir .
Anlayamadığım için birşey söylemiyorum .
Ciddi ciddi ilgileniyor adamlar Alan ile herhalde .Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ceyhun'un kendisine gelmesi lazım hiç iyiye giden bir çizgisi yok. Barış ise her daim yedek kulübesinde bulunması gereken bir oyuncu. Skor üstünlüğü ele geçirdiğimiz riskli maçlarda Hasan Üçüncü vari sağa sola deliler gibi presleriyle yorulan takıma önemli katkı sağlayabilir. Ama dahasını beklemek fazla iyimserlik olur. Şu da bir gerçek ki takımın tam toparlanmasından sonra yeni transferlerle birlikte artık Mustafa, Tayfun, Ferhat, Barış ve Sezer gibi oyuncularımızın 18'e girme şansları çok daha az olacak. Bana göre yedek kulübemiz genelde Tolga, Giray, Ceyhun, Piotr, Engin, Alanzinho ve Pawel yedilisinden oluşacaktır. Üstüne bir de Mehmet Çakır gerçeği var ki görelim bakalım o kimi kesecek...
Rosenborg sitesinde çıkan haberde sanırım şundan bahsediliyor. Taraftarlara anket yaptırmışlar ve en çok Alanzinho'nun transfer edilmesi istenmiş...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 20:54.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sebepten haber yapılır; ya aldıklarını bildirirler ya da ilgilenmiyoruz diye yalanlama yaparlar...
Yalanlama olduğunu sanmıyorum abi .
Teknik Direktörleri sürekli Alan'ı istediği belirtiyor .
---
Anladığım kadarıyla haberde Alan' dan övgü ile bahsediliyor .
Hızından ve tekniğinden v.s .
Ancak transfer ücreti fazla geliyor sanırım .
Anladığım bu .
Tamamen yanlışta olabilir .En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 20:52.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalanlama olduğunu sanmıyorum abi .
Teknik Direktörleri sürekli Alan'ı istediği belirtiyor .
---
Anladığım kadarıyla haberde Alan' dan övgü ile bahsediliyor .
Hızından ve tekniğinden v.s .
Ancak transfer ücreti fazla geliyor sanırım .
Anladığım bu .
Tamamen yanlışta olabilir .Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet de Alana takmış forumdafb de yıldız diye tabir edilen ve Alandan daha fazla süre almış olan dia-stoch ikilisi Alandan çok mu daha fazla katkı yaptı takımlarına da kurtulmak istiyorsunuz bu adamdan...
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman google amcanın translate diye bir yeğeni var ona sor bakalım. Sonra burada paylaş çıkarım yapalım. Telefondan giriyorum şimdi brn yapamam onu.
Trabzonspor'da Alanzinho işareti
- Ben bir gerçekten öncesinde orta sahada hız alır, böylece Alanzinho karşı atış içine koymuştu. O, biraz dışarı Türkiye'de yer gibi görünüyor zaten Avrupa, vb ile ilgili daha fazla RBK yeterlilik için faydalı olacaktır örneğin bir fiyat değil, sırasıyla 15 milyon öneririz. (Al C)
- O Stabaek oynadığı zaman Norveç futbol perişan Alanzinho, al. Güçlü salya ve gol. RBK CL veya edecekse Animals oyuncu, ama o fark yaratabilir! (EvigRosenborgfan)
Birçok noktası olarak sadece, ama bu geçiş durdurmak değildir ücret ve transfer ücreti meselesi dışında kesinlikle iyi alınmıştı.
Yorum
Yorum