Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Hangi futbolcu başlığına baksam Faty-papy gönderildi bu kaldı muhabbeti var , yahu ne Faty-papy'miş be , kim ne kadar seyretti kendisiniş çok merak ediyorum valla...

Buradaki konu Papy konusu değil,bizim kahraman çıkarma sevdamız.

İstiyoruzki kimsenin görmediği bilmediği duymadığı bir adam gelsin ve ağzıyla kuş tutsun,bizde ağzımız açık izleyelim.

Tıpkı masallardaki gibi.

Bugün Papy,dün Göksu,yarın Ahmet Sarı.
    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
    Erdal Hoş

Yorum

• Zafer yelen - Sezer Badur - Barış ataş....bu 3 isme Trabzonspor bol gelir.....bu 3 isme dahil olmayı Ceyhun Gülselam ve Burak Yılmaz kılpayı kaçırıyor...(bence)......

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zafer yelen - Sezer Badur - Barış ataş....bu 3 isme Trabzonspor bol gelir.....bu 3 isme dahil olmayı Ceyhun Gülselam ve Burak Yılmaz kılpayı kaçırıyor...(bence)......

Burak Yılmaz mı ?

Yorum

Zafer yelen - Sezer Badur - Barış ataş....bu 3 isme Trabzonspor bol gelir.....bu 3 isme dahil olmayı Ceyhun Gülselam ve Burak Yılmaz kılpayı kaçırıyor...(bence)......
          Burak Yılmaz ? 9 gol atan mı ?
          Napması gerekiyordu abi adam, senin gözüne girmek için ?
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• GS bütün hatlarıyla Şekerspor yarı alanında!
            Erdal Hoş

Yorum

• Culio orta yaptı top öbür tarafta ki korner bayragına gitti.Spiker çok güzel orta diyor.Ezbere maç sunuyor bugün.Aslında severim Öncel'in maç sunumunu.

Yorum

Burak rustunu ispatlayali cok oldu abi.. hala bilinc altlarinda burak bize kelek yapti da fenere imza atti uzerinden oyuncuyu kabullenmeme cabasi gibi duruyor bu burak antipatisi.. burak ne yapsin daha? ucsun kacsin vursun parcalasin mi?,. istikrarli sekilde oynuyor , atiyor attiriyor. buraktan kim daha fazla katki yapiyor bu takima?
                En son ESER tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 22:56.

Yorum

• Burak bence son zamanların en formda , en çok sevilen ismi .
                  Zaten öyle olmasa Şenol Güneş oynatmaz .
                  Gerçekten çok başarılı .
                  Belki kapasitesinin çok üstünde oynuyor .
                  Belki de gerçek kapasitesi bu .

Yorum

• Bir çok kesin hükümlü yorum okudum,herkesin kendince takım üzerinde bir tasarrufu var.

Sonuçta herkes kendini sahip gördüğü için,hüküm konusunda da kendini doğal hak sahibi görüyor.

Saygım var,benimde hüküm vermeye hakkım var.

Burak bu takımın en büyük yıldızıdır,en büyük uluslararası yıldız adayıdır.

Burak bu takımın en golcü ismi olmakla beraber,en yetenekli hucüm oyuncusudur.

Burak bu takımın şu an itibariyle en önemli figürüdür.

Burak sahip olduğu yetenekler itibariyle,Türkiyede tektir.

Bence böyle...
                    Erdal Hoş

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak rustunu ispatlayali cok oldu abi.. hala bilinc altlarinda burak bize kelek yapti da fenere imza atti uzerinden oyuncuyu kabullenmeme cabasi gibi duruyor bu burak antipatisi.. burak ne yapsin daha? ucsun kacsin vursun parcalasin mi?,. istikrarli sekilde oynuyor , atiyor attiriyor. buraktan kim daha fazla katki yapiyor bu takima?
                      Bilinçaltımda öyle bişey yok aslında......SElçuk,Engin,Colman,Yattara,Jaja,alan zinho gibi yıldızların beslediği bir bölgede her santrafor gol atar...ben Burak Yılmaz ın saç baş yolduran bi santrafor olduğunu ve çift santraforlu sistemde yanındaki santraforu da bozduğunu,nerde pas vermesi nerede şut vurması gerektiğini bilmediğini düşünüyorum...ama çalışkanlığı ve özverisine diyecek lafım yok...ben hoca olsam hiçbir zamanBurak!la başlamam,yorulan yada formsuz olanın yerine ancak oynatırım...burada hocamıza akıl verme sadedinde söylemiyorum..... . İnşallah Burak konusundaki düşüncelerimde hatalıyımdır

Yorum

• Alanzinho düsmanlari Rosenborg haberlerine bakarak bos yere sevinmesinler, Alanzinho sezon sonuna kadar takimimizda kalacak ve sampiyoluga katki saglayacak, düsmanlari catlasinnn...

Yorum

• Burak hucüm hattındaki en önemli hücum elemanımız konumunda ama mükemmel bir futbolcu değil.

Topsuz alanda çok süratli ama topla koşarken yeterince hızlı bir oyuncu değil.Bunun dışında tekniği istediklerini yapmasına engel oluyor.Ama Sürekli gol aramaya olan arzusu ve bunu çok iyi yapabilmesine imkan tanıyan üstün fiziksel özellikleri, eksilerinin fazlasıyla önüne geçiyor.Toplara çok sert vurabiliyor olması,iki ayağını kullanıyor olması ve kafa toplarında etkili olması diğer artıları.

Burak'tan her vurduğunu gol yapmasını beklersek hayalkırıklığına uğrarız.Girdiği pozisyonların heyacanı yaşayalım biz,böylesi daha güzel

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir çok kesin hükümlü yorum okudum,herkesin kendince takım üzerinde bir tasarrufu var.

Sonuçta herkes kendini sahip gördüğü için,hüküm konusunda da kendini doğal hak sahibi görüyor.

Saygım var,benimde hüküm vermeye hakkım var.

Burak bu takımın en büyük yıldızıdır,en büyük uluslararası yıldız adayıdır.

Burak bu takımın en golcü ismi olmakla beraber,en yetenekli hucüm oyuncusudur.

Burak bu takımın şu an itibariyle en önemli figürüdür.

Burak sahip olduğu yetenekler itibariyle,Türkiyede tektir.

Bence böyle...
                            Düsüncelerine saygi duyuyorum abi, ama cok fazla abarttigini düsünüyorum. Burak kendini cok gelistirdi dogru, takimada oldukca fazla katki sagladi son dönemde, ama takimin en EGOIST futbolcusu olduguda ortada. Hele bugün Sekerspor macinda yaptiklariyla yeniden antipatimi kazandi, bu konuda ceki düzen vermezse kendine asla büyük bir futbolcu olamayacak...
                            En son Oemer61 tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 00:01.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak hucüm hattındaki en önemli hücum elemanımız konumunda ama mükemmel bir futbolcu değil.

Topsuz alanda çok süratli ama topla koşarken yeterince hızlı bir oyuncu değil.Bunun dışında tekniği istediklerini yapmasına engel oluyor.Ama Sürekli gol aramaya olan arzusu ve bunu çok iyi yapabilmesine imkan tanıyan üstün fiziksel özellikleri, eksilerinin fazlasıyla önüne geçiyor.Toplara çok sert vurabiliyor olması,iki ayağını kullanıyor olması ve kafa toplarında etkili olması diğer artıları.

Burak'tan her vurduğunu gol yapmasını beklersek hayalkırıklığına uğrarız.Girdiği pozisyonların heyacanı yaşayalım biz,böylesi daha güzel
                              ..güzel cevaptı...

Yorum

• Eğer Selçuk giderse ve Sezer'in üzerinde durulursa Selçuk'un yerini doldurabileceğine inanıyorum.(Badur)

Yorum

Çalışıyor...
                                X