Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yer: Almanya

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar bende simdi aldigim duyumlara gore, selcuk ya bjk yada gsye gidecek bir ihtimal. kendisi gsli aslinda, ama bjkde oynayan ismail koybasinin akrabasi oluyor selcuk.. belkide bjkye gidebilir. netlesmis bisey yok ama aldigim duyumlar bu dogrultuda.
    kimden duyum aldim derseniz selcuk,ismail koybasi mehmet cogum ve goghan zanin zamaninda menejerligini yapan kisilerle gorustum. onlar oyle soyluyor. zaten bunlarin hepsi akraba sayilir. yani hepsi hatay ve iskenderundan gelmeler. ben inanmak istemedim hala daha inanmiyorum ama gercektende boyle bisey olabilir. yanii selcuk eger giderse turkiyede bir takima sasirmayalim.
    ama selcuga yakistirmam eger boyle bisey yaparsa. verdigi soz vardi ve o sozunun arkasinda dursun. atsin imzasini sen sonuda nereye gidecekse gitsin. ama para kazandirarak gitmesi lazim.

Yorum

• Bugün Annan - Alan takasi vardi haberlerde,nedir son durum ?

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yer: Almanya

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar bende simdi aldigim duyumlara gore, selcuk ya bjk yada gsye gidecek bir ihtimal. kendisi gsli aslinda, ama bjkde oynayan ismail koybasinin akrabasi oluyor selcuk.. belkide bjkye gidebilir. netlesmis bisey yok ama aldigim duyumlar bu dogrultuda.
        kimden duyum aldim derseniz selcuk,ismail koybasi mehmet cogum ve goghan zanin zamaninda menejerligini yapan kisilerle gorustum. onlar oyle soyluyor. zaten bunlarin hepsi akraba sayilir. yani hepsi hatay ve iskenderundan gelmeler. ben inanmak istemedim hala daha inanmiyorum ama gercektende boyle bisey olabilir. yanii selcuk eger giderse turkiyede bir takima sasirmayalim.
        ama selcuga yakistirmam eger boyle bisey yaparsa. verdigi soz vardi ve o sozunun arkasinda dursun. atsin imzasini sen sonuda nereye gidecekse gitsin. ama para kazandirarak gitmesi lazim.

Yorum

• Arkadaş ne duyummuş herkes alıyo vahiy gibi iniyo millete

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yiğit Gökoğlan

Doğum tarihi: 05.06.1989
            Doğduğu il: Izmir
            Boyut: 1,83
            Uyruk: Türkiye
            Pozisyon: Orta saha - Sag Ofans Orta Saha
            Ayak: sag ayak
            Piyasa değeri: 700.000 €

Yiğit Gökoğlan genç gelecek vadeden bir futbolcu.Kanatları da ayrıca çok iyi kullanıyor.Ben şahsen bize isterim Yiğit Gökoğlan'ı

İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yiğit İncedemir

Date of birth: 09.03.1985
            Place of birth: Izmir
            Height: 1,87
            Nationality: Turkey
            position: Midfield - Defensive Midfield
            Foot: right
            Market value: 1.000.000 €

Yiğit İncedemir'de çok iyi bir oyuncu orta sahanın bel kemiği.Bence Selçuk ve Colman'a iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum Bilmiyorum bana katılır mısınız
            En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 00:09.
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz Trabzonsporuz Yigit gibi Oyuncular ile ne isimiz olur renktaslar Sampiyonlar Liginde oynayacagiz büyük ihtimalle .Biraz Avrupadan tecrübeli Oyuncular ile ilgilenelim. cok mu zor ?
              Renktaşım bence büyük konuşma Manisaspor'da oynayan Yiğit Gökoğlan ve Yiğit İncedemir ikiside iyi oyuncular.Ayrıca Simpson'u da unutmamak lazım
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selçuk'un menajeri kim acaba öğrenebilirmiyim?
                @Trab61

Yani Batur Altıparmak ile yemek yedim diyecektin,olacak bitecekti.İnsan menajer isimleri öğrenir önce

Yorum

• Ne demek sene sonu görüşmek......
                  Selcuk 5-10 milyon euroluk bir oyuncu. Bu oyuncunun bonservisini eline verirsen diğer kulupler 2-3 milyon euro imzalama bedeli verir oyuncuna.

Yorum

• mac izlerken bazen Onur hatali gol yese keske diyordum 2 farkli ustunluumuzde.. kardesim bana kiziodu.. delirdinmi sen diye.. yoo delirmedim bu takimda kimi sevdiysem hep gitti.. sota,Abdullah,Aurelio,Tekke.. Selcuk Milli olmasin die cok dua ettim biliodumki oda gidecek... Hep sukrettim iiki yattara boyle die.. sora JAJA iiki tatil sorunu cikario die.. JAJA nin bi eksigi olmasa GIDER tutamaz "kucuk dusunenler" Yattara devamliligi olan biri olsaydi deil Trabzon'da DoguAvrupada isi ne!.. Onur umarim hep ayni kalir cok sivrilmez..yoksa kac sene daha kalemiz emin ellerde olur ki.. Allahtan Umut kacirio yoksa bukadar fizik kuvveti yerinde guclu bir forvetin Turkiye'de isi ne!..

Malesef ama Malesef boyle dostlar.. biz Trabzon uz.. oyle yada boyle Trabzon disindan oyuncular icin bizim takim harika bir reklam.. bizleri nasil kullaniolarsa bizimde akilli olmamiz gerekir.. eger gercekten guvenip inanip oyuncu aliniyor ise 2 3 deil 5 yillik anlasmalar yapacaksin.. malesef ama malesef bu is boyle..

Baskan nasil diyorsa Trabzona oyuncu getirmek kolay mi? Istanbul dan oteye goturmek!!!!

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Trab61

Yani Batur Altıparmak ile yemek yedim diyecektin,olacak bitecekti.İnsan menajer isimleri öğrenir önce
                      eski menejeri dedim. isim vermesem daha iyi olur.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                      Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• arkadas bu aksam ki kanadali neydi adi cok hos yahu bjk tek basina madara etti yerimiz olsa gel diyecegim ama )

Yorum

• ben yigit gokoglani bundan oncede buraya yazmistim cok iyi oyuncu diye. ama kimse inanmadi. 5-6 macini canli izledim,gercekten cok suratli ve ikili mucadeleleri cok iyi. cok guclu bir futbolcu gercekten. alinsa super olur bence. sene sonunda kesinlikle dusunulmeli.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Selçuk Burak'ı bırakıp gitmez. Giderse de Avrupa'ya gider diye düşünüyorum. Ama bu Avrupa sevdası nedir anlamış değilim sanki adamın peşinde Manchester United gibi takımlar var da biz kal diyoruz.

Yorum

• evet selcuk ve burak gercekten cok iyi arkadaslar. trabzonda villa tuttular ve beraber yasiyolar. aralari eskiden beri cok iyi. bencede buraki brakip gitmez.

Yorum

• Kan içiciler gibi duruyorlar Valla

Yorum

Yükleniyor...
                                X