Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öndeki 3'lü birbirine yakın özelliklerde olmalı , yer değiştirebilmelidirler , bu meyanda burak'ın yanına 2 isim lazım....orta alanda bir nevi aynı mesela selçuk-colman-jaja olmuyorsa selçuk ,xxxxxx,jaja yine olmaz bu yüzden uğur'un yazdığı dizilişe sıfırçeker diyorum...orta alanda jaja'nın bulunduğu her diziliş tepetaklak olur avrupada....

burak...cisse....ndoye mesela bu üçlünün yerlerini değiştir yine aynı etkiyi gösterir...selçuk...emana....krancar aynı özellik orta saha içinde geçerli...
    poetricus

Yorum

• --------------cavenaghi(pektemek)------------

drenthe(burak)--------------------burak(hamit)

-----------kahlenberg-------emana------------

------------------selçuk(alper)----------------

malik fathi-----egemen-----giray-----orhan şam

--------------------onur----------------------

Yorum

• --------------------------------jedinak----------------------------------
        --------------selçuk---------------------------------EMANA-----------
        -------------------------------------------------------------------------
        burak-------------------------------------------------------------------ozan ipek
        --------------------------------KLOSE-----------------------------------

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alttaki mesaj tek ayrıntı.. Ben de sizler gibi merak içerisindeyim diyeyim.
          Drogba olabilir mi ki? Yoksa sadece hayâl mi olur?

Yorum

• Bence Forvete alınacak Cisse Papiss Cisse olmalı.

Adam 2. bir Eto'o.

Yorum

• Bence Drogba
              Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Klose tarzı hiç bir oyuncu iş yapmaz bu ligde .
                Örnekleri çok fazla .
                Yatmak için geliyorlar ,
                Daha çok genç , aç , kendini geliştirme amaçlı oyuncular almalıyız bence.

Yorum

• Drogba doğru hamle olur Kulübüyle konuşsun serbest kalsın. 3 milyon € imza parası. 2.5 milyon € senelik 3 yıl
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.04.2011, 16:58.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    öndeki 3'lü birbirine yakın özelliklerde olmalı , yer değiştirebilmelidirler , bu meyanda burak'ın yanına 2 isim lazım....orta alanda bir nevi aynı mesela selçuk-colman-jaja olmuyorsa selçuk ,xxxxxx,jaja yine olmaz bu yüzden uğur'un yazdığı dizilişe sıfırçeker diyorum...orta alanda jaja'nın bulunduğu her diziliş tepetaklak olur avrupada....

burak...cisse....ndoye mesela bu üçlünün yerlerini değiştir yine aynı etkiyi gösterir...selçuk...emana....krancar aynı özellik orta saha içinde geçerli...
                    Orta alaninda Jajayla oynayan Methalist Uefada final oynamisdi, sevgili hocam
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• ozan ipek defans yapabilen en iyi sol açık.
                      niye milli takıma alınmaz bilmem.
                      bence alacağımız ilk isimlerden biri ozan ipek olmalı.
                      hem genç ve hem de disiplinli ve hırslı
                      "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                      Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence Forvete alınacak Cisse Papiss Cisse olmalı.

Adam 2. bir Eto'o.

avrupada en beğendiğim forvetlerin başında geliyor ama o tren kaçtı maalesef.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Başkan her zaman ''Hayalim Adebayor'' diyordu..Getirecek bu sefer galiba..

Yorum

• İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Drogba olabilir mi ki? Yoksa sadece hayâl mi olur?
                            Olsun ben 5 tane forma almayı taahhüt ediyorum
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Messi'yi eleştiren spor yazarı ne kadar alıyor? Messi ile oynayan Bojan, Jeffren, Thiago neden isyan etmiyor? Herkesin bir değeri var, değerinin üsütünden para alması lazım. Kimsenin birbirinin parasında gözü olmaması, kıskançlık olmaması, herkesin işine bakması lazım. Herkes için profesyonellik lazım. Bu yüzden dengeler lafı bana biraz hikaye geliyor. Eğer deniyorsa orda birtakım değerler ve profesyonellik oturmamış demektir, bunun üzerine çalışmak lazım
                              Bu takım içi dengeler denen geyikten ben birşey anlamıyorum NBa takip edenler bilirler Aynı takımda 15 milyon dolar alanda var 300000 dolar alanda var ama hiç bir zaman biri diğerine sen niye çok alıyorsun ben az alıyorum demiyor.
                              çok kazanan her maç 30 sayı 10 ribaunt 10 asist yapıyor mevkisine göre

Futboldada herkes aynı parayı alacak diye bi kaide yok kim iyi oynarsa o daha çok kazanır

Aynı oyunu oynayana farklı paralar verirseniz ,yada yattaraya 1800 colmana 300 verirseniz işte o zaman sorunlar çıkabilir.

Bu sorunlarıda bünyenizde profesyonel yönetici bulundurarak çözebilirsiniz büyük ölçüde.
                              En son munzevil tarafından düzenlendi; 20.04.2011, 17:39. Sebep: ...
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• PSG bizim iki oyuncumuzu 3 haftadır izliyormuş.
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X