İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu Yılmaz ÖZDİL bomba bi adam yaaaa
ZAFER BÜYÜKAVCI: Trabzonspor, ilk yarıyı açık ara önde kapadı. Uzun yıllar sonra şampiyonluğa bu kadar yakınlar... Size göre transfer yapmalılar mı? Yapılacaksa nereye? Bir de Jaja yüzünden diğer yabancılar da zamanında Türkiye’ye gelmedi. Egemen ailesi ile birlikte tesislerde idmana çıkarken, yabancılar tatil yapıyordu hâlâ.
YILMAZ ÖZDİL: Mevzu Aykut Kocaman veya Ertuğrul Sağlam olsa, akıl verme terbiyesizliğine cüret ederdik... Şenol Güneş bu! Ne yapacağını bildiğinden eminim. Jaja meselesine gelince... Çıksın golünü atsın, böyle oynasın, isterse tatilini kerhanede geçirsin birader, kime ne? Ailemize damat diye almadık onu, futbolcu diye aldık, işini yapıyorsa, sorun yok.
hahahahahahahaahaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ooo başkan ve asbaşkan kampa katılmış http://www.haber61.net/news_detail.php?id=72963Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende isme takılmam "futbola takılırım,yeteneğe takılırım" bunları es geçemiyorum nedense... Kahlenberg'den iyisini bekliyoruz iyi güzel,dua edelim de Kahlenberg'i alabilsinler...
Gerçi katkı sağlaması tartışılır biri gelse de olur "Şenol Hoca istedi vardır bir bildiği ondan iyi mi bileceğiz" ... Şenol hoca çok yıpranıyor adım gibi eminim.
Yönetim'in 1 numralı kozu Şenol Güneş ama aday çıkmadı karşılarına bir 3 yıl daha diledikleri gibi at koştursunlar...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Alternatif açısından Mehmet Çakır iyi transfer.Gerekli miydi tartışılır ama fazla mal da göz çıkarmaz.
Bu transfer döneminde yönetim bizi şaşırtmadı.Beklenen oyuncular alındı(Mehmet Çakır ekstra oldu).Kahlenberg'in transferi de 1-2 gün içinde gerçekleşir diye düşünüyorum..
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezer kiralık gidecekmiş. Başkan Radyosporda söyledi.Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Takımımızın Antalya kampına gelen Başkanımız Sadri Şener, sabah antrenmanı öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.
Ligin ilk yarısında elde edilen 5 puanlık farkın önemli olduğunu dile getiren Şener, “Her şeye rağmen 3 puanlık sistemde bu farklar kapanabilir. Önümüzde 17 maç var. Avantajlıyız, iyi ve oturmuş bur kadroya sahibiz. Ligin ikinci yarı başladıktan 5-6 hafta sonra durum daha netleşir” diye konuştu.
Ankaragücü’nde serbest kalan Mehmet Çakır’la anlaşma aşamasına gelindiğini açıklayan Şener, teknik heyetin taleplerine göre yeni arayışlarının olabileceğini vurguladı.
Trabzonspor’un ligin ikinci yarısında saha dışı faktörlerle daha fazla muhatap olup olamayacağı yönünde basın mensuplarından gelen soruyu da cevaplayan Başkanımız Şener, “Bizim saha dışında işimiz olmaz. Bugüne kadar da olmamıştır. Böyle niyeti olanlarda bizim yanımıza gelemezler” ifadesini kullandı.
Şener, kampa geç katılan oyuncuların durumuyla ilgili olarak da, “Hocamız ceza verecek, biz de onaylayacağız. Ondan sonrası kendisine ait” yorumunu yaptı.
İç transferde sözleşmesi sezon sonunda dolacak oyuncularla ilgili de açıklamada bulunan Şener, “Bu oyuncularımızın gitmeyi isteyecekleri herhangi bir sebep söz konusu değil. Şampiyonluğu kovalayan bir takımdan niçin ayrılmak istesinler ki! Burada hava iyi, ambiyans olumlu” dedi."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
-----H. Ahmet Sarı nikah tazeliyor
Trabzonspor A2 takımından ara transfer döneminde pilot takım Trabzon 1461’e kiralanan Genç Milli futbolcu Hasan Ahmet Sarı ile yarın 5 yıllık daha sözleşme yapılacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve geleceğin önemli yıldızlarından biri olacağı düşünülen 18 yaşındaki Hasan Ahmet Sarı, Bordo-Mavili kulüple nikah tazeleyeceği için çok mutlu olduğunu belirtti. Genç futbolcu, “İkinci yarıda Trabzon 1461 takımında başarılı olup, önümüzdeki sezon Trabzonspor A takımının değişmezleri arasına girmek istiyorum. Golleri artık, bu büyük takım için atmak amacındayım” diye konuştu. ---------günebakış
Alın size asıl transfer Muhammed Demir'in transferinden bile daha önemli
Muhammed-Hasan Ahmet birkaç yıl sonraki forvet hattımız olmalı
Yorum
-
senol hocanın bankosu
alanyagencay
koca bir yuh .. mehmet cakırı elestırenlere yahu ben bu adam ıcın maclara gıderdım muthıs bır topçu sagda solda ılerı sutta hepsınde var ya sadece tv ozetlerınde ve gazeteden takıp edıp ınt bır vıdeo ızleyıp yorum yapanlar menagerlerın agına dusen lerdır. mehmet cakır ıdda edıyorum selcuktan da ıyı cok cıddıyım. 20 nın uzerınde macını ızledım müthiş biri inanın bana. ayrıca ankaragucunden nıye kadro dısı kaldıgını bılmeden ıyı olsa ank gucu kadro dısı bırakırmıydı dıyen arkadasım bılmıyosan ogren oyle konus. HEP DESTEK TAM DESTEK SAMPİYON TRABZONSOR hızlı top teknıgı mukemmel pas yuzdesı ınanılmaz muthış biri senol hocayı herkez taktır edıyoda senol gunesın ısrarla ıstedıgı bu adama nıye camur atıosunuz mehmet ckır sıstem adamı mukemmel bır karakterı var goreceksını en faydalı transfer olucak . buna ınanın selcuk geldıgındede aynısını yazmıstım defalarca. cunku mehmet cakırın 20 nın uzerınde macını ızledım . süper bir transfer izleyın lafınızı yutacaksınız . atmayın laf olsun dıye konusmayın burası trabzon zarar vermeyın basıtce cahılce konusarak. bır ızleyın oyle yorum yapın.
fırçayı basmış...
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol hocanın bankosu
alanyagencay
koca bir yuh .. mehmet cakırı elestırenlere yahu ben bu adam ıcın maclara gıderdım muthıs bır topçu sagda solda ılerı sutta hepsınde var ya sadece tv ozetlerınde ve gazeteden takıp edıp ınt bır vıdeo ızleyıp yorum yapanlar menagerlerın agına dusen lerdır. mehmet cakır ıdda edıyorum selcuktan da ıyı cok cıddıyım. 20 nın uzerınde macını ızledım müthiş biri inanın bana. ayrıca ankaragucunden nıye kadro dısı kaldıgını bılmeden ıyı olsa ank gucu kadro dısı bırakırmıydı dıyen arkadasım bılmıyosan ogren oyle konus. HEP DESTEK TAM DESTEK SAMPİYON TRABZONSOR hızlı top teknıgı mukemmel pas yuzdesı ınanılmaz muthış biri senol hocayı herkez taktır edıyoda senol gunesın ısrarla ıstedıgı bu adama nıye camur atıosunuz mehmet ckır sıstem adamı mukemmel bır karakterı var goreceksını en faydalı transfer olucak . buna ınanın selcuk geldıgındede aynısını yazmıstım defalarca. cunku mehmet cakırın 20 nın uzerınde macını ızledım . süper bir transfer izleyın lafınızı yutacaksınız . atmayın laf olsun dıye konusmayın burası trabzon zarar vermeyın basıtce cahılce konusarak. bır ızleyın oyle yorum yapın.
fırçayı basmış...aynı fikirdeym colmanla aynı seviyede diyebilirm
!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
Yorum