Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tayfun var

tayfun'u kayseri'de oynadığı gibi stoper oynatmamız lazım. adama yazık oluyor. geçen sene beşiktaş maçını avni aker'de izlemiştim ve gerçekten çok üzülmüştüm tayfun'a.

bu arada sakın yanlış anlamayın, tüm futbolcularımızı çok seviyorum ve hepsi benim için dünyanın en değerli futbolcuları. ama tayfun bence stoper oynamalı. şimdiye kadar adam yokluğundan genellikle sağ bek olarak oynatıldı ve hiç parlamadan futbol hayatı bitecek böyle giderse.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nedendir ?
      Yani hüseyini eleştirmek gibi olmasın ama Fatp Papyde onu 61 ile çarpar bana göre

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyin kadar başınıza taş düşsün .
        Serdar beddua etmene gerek yok.
        Sadece attigi gollari kiyasladik.
        Seviyoruz Hüseyin`i.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nedendir ?
          çünkü hüseyin= kocaman bi sıfır(bence).

0/2= 0

0*61=0...
          Entropi İyidir.

Yorum

• Alan'ı Rossenberg istemiş...

Yorum

• Hüseyin gitti takımdan hâlâ Hüseyin tartışılıyor.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımda kale dışında alternatifsiz bölge yok . Dua edelim de Onur'un başına bir şey gelmesin .
                en korktuğum şey...Tolganın Küçük Emrahımsı halleri...Ligde 17 maçta yediğimiz toplam gol sayısının 5 te 1 ini 90 dakikada yiyerek beni şaşırtmadı...Hala Trabzonspor un yedek olsa da 18 inde bulunabilmesi tamamen Trabzon doğumlu olmasından kaynaklanıyor...Yoksa Ahmet Şahinden çok daha iyi bir kaleci değil Artık genç falan da değil...Önerim Antep in yedek kalecisi Mahmut...Serdar Kulbilge olabilse mesela, daha sağlam olabilir...Bursadaki Yavuz da Trabzolu sanırım...Karcamerskas ı alıp yedek yapamayız ama şu yukardaki üçlü Tolgaya oranla daha çok güven telkin edecektir camiaya...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alan'ı Rossenberg istemiş...
                  kaynak nedir?
                  AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

alan beyefendinin kampa geleceği yok bari oraya gitsin

Yorum

• Tolga'nın yedek kulübesinde bulunmasından memnunum ben. Takım içinde önemli bir rol oynuyor bence Her golden sonra en çok sevinenler, her futbolcunun ilk koştukları arasında hep. Ama saha içine girmediği sürece tabi. Tolga hep kulübede dursun, Onur sakatlanırsa kaleye 3. kaleci geçsin
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaynak nedir?
                        TGRT haber şimdi söyledi.Bomba haber....

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          en korktuğum şey...Tolganın Küçük Emrahımsı halleri...Ligde 17 maçta yediğimiz toplam gol sayısının 5 te 1 ini 90 dakikada yiyerek beni şaşırtmadı...Hala Trabzonspor un yedek olsa da 18 inde bulunabilmesi tamamen Trabzon doğumlu olmasından kaynaklanıyor...Yoksa Ahmet Şahinden çok daha iyi bir kaleci değil Artık genç falan da değil...Önerim Antep in yedek kalecisi Mahmut...Serdar Kulbilge olabilse mesela, daha sağlam olabilir...Bursadaki Yavuz da Trabzolu sanırım...Karcamerskas ı alıp yedek yapamayız ama şu yukardaki üçlü Tolgaya oranla daha çok güven telkin edecektir camiaya...
                          Iyide o yedigi gollerde hatasi varmiydi?

Kalede sorun olmaz,takim savunmamizin iyi olmasinin simdilik yeterli olduguna inaniyorum.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Flaş Flaş Flaş...Alan büyük ihtimalle Rosenborg'ta...

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de geçen sezon Mayıs ayında sözleşmesi bitmiş olan Ömer ile anlaşılmasını istiyordum . Oynayarak yetişmekte olan bir yıldız adayı kaleyi korurken ikinci birinin de kulübede olmasının pek manası yok . Görmüş geçirmiş , ligin hemen hemen tüm hücumcularını tanıyan bir kaleci iş görürdü . Düşünülmedi bile . Artık bu sezon böyle bitecek , Onur'un sağlığına duacıyız .

Yorum

Hemen paketleyip gönderelim. Yanında da 5 tane çengelli iğneyle bir tarak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X