Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangisi forvet özellikli değil de gerçek ortasaha oyuncusuysa o alınsın.
    Sıkıntımız bu yönde bence.Ortasahanın önünde oynayacak jaja, alan ve engin gibi oyuncular var.
    Ama selçuk ve colmanın anternatifi yok.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Sezer vasat oyuncu. Kariyerinde bir türlü gereken patlamayı yapamadı. 4 milyon euro falan deniliyor. Es-Es rüya görmesin sanki Manisa'dan beleşe almamış gibi davranıyorlar ) Sezer En fazla 500 bin € yapar.

Yorum

• Yorum

• Sezer olmazsa Kayserideki Selim Teber'de düşünülebilir, onun da Sezer'den pek aşağı kalır yani yok. Sadece 29 yaşında olması Sezer'e nazaran handikap gibi görünebilir.
          2014 / 2015
          LOADING....

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bize orta sahada colman'ın hatta selçuk'un da alternafi tecrübeli, sırıtmayacak bir isim lazım. kahlenberg veya başkası ama o tarz biri lazım. sezer ok geleceğin yıldızı o da alınsa çok iyi olur ama o daha uzun vadeli bir yatırım. şu an için şampiyonluk yarışında acil ihtiyaç daha tecrübeli bir isim bence. ikisi birden alınsa en iyisi o ama çok pahalı olur o yüzden sezer sezon sonu düşünülebilir...
            gelecegin yildizi neden anlamadim.. adam catir catir oynuo.. bize karsida ne zaman oynadi ise hep sikinti yaratti... bence Selcuk un ilk geldi hali.. 3 senede defansif yonunude gelistirir (TABII OYNAYA OYNAYA) alin size 3 sene sonra yeni selcuk.

PS: Sezer ofansif diye elestirecek olursaniz Selcukda ofansif orta saha oyuncusuydu

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sezer olmazsa Kayserideki Selim Teber'de düşünülebilir, onun da Sezer'den pek aşağı kalır yani yok. Sadece 29 yaşında olması Sezer'e nazaran handikap gibi görünebilir.
              selim'i ben de çok isterim. gerçekten her şeyi olan bir futbolcu. yaşı biraz ileri ama bize yapacağı katkı çok olur. topa basar. adam geçer. şu çeker. frikik kullanır. daha ne ?
              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu çok mantıklı bir teklif olur. es-es bu teklifi geri çevirmemeli. sezer+zafer es-es'de iş yapar.
                Kim en iyi futbolcusunu verip bizde 2 senedir oynamayan adamları alır ki...

Şu takas konusunda fazla taraflıyız.

Fenerbahçe gazeteleri de Bilica Ceyhun takasını söyler bizim gibi işte.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezer konusunda Sezer'in yerinde olsam diğer takımların kadrolarına hocasına camiasına baktığımda tereddütsüz Trabzonspor'u seçerdim. Taraftarlığımı tamamen bir kenara bırakarak söylüyorum.
                  Bu sadece Sezer için geçerli değil Metin abi, TSL'de oynayan veya dışarıdan TSL'e gelme niyetinde olan her akıllı oyuncu Trabzonspor'da oynamak ister.
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezer vasat oyuncu. Kariyerinde bir türlü gereken patlamayı yapamadı. 4 milyon euro falan deniliyor. Es-Es rüya görmesin sanki Manisa'dan beleşe almamış gibi davranıyorlar ) Sezer En fazla 500 bin € yapar.
                    ...Sezer kesinlikle vasat oyuncu,katılıyorum...çok gereksiz bir transfer olur

Yorum

• Öncelikle Mehmet Çakır transferinin gayet iyi oldugunu düşünüyorum

Özellikle Gençlerbirliğinde oldukça iyi bir form tutmuştu ve çıkış yapmıştı

Prensip olarak bu anlamdaki oyuncuların alınmasının dogru oldugunu düşünüyorum

Mehmet Çakır dan sonra Doga nın da sezon sonu bedelsiz oldugu düşünülürse

bu oyuncuyu da almamız fevkalede faydalı olur

Gerek Yekta olsun gerekse Sezer olsun ciddi bonservis bedelleri verilip

alınmasına çok karşıyım ..

Yekta için 3 3.5 milyon Euro gibi bonservis bedelleri hele konuşuluyorsa

kim alacaksa alsın

Sanırım Danimarkalıyı alıp transferi kaparız ki açıkcası da yeterli olur

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezer tamam futbolu biliyor ama bize çift yönlü futbolcular lazım. Üstelik ateş pahası

Kesinlikle katiliyom hem aradigimiz cift yönlü bi futbolcu degil Sezer sadece hücüm oynamasini bile bi oyuncu bide suan fiyati anormal yüksek Sezerin suanki haliyle yapicagi 2 milyon € oda maksimum yani Senol hocaninda Sezer icin 4 milyon € ve üstü harcaticagini tahmin etmiyom...

Bos beles para harcasaydik Mehmet Cakirn yerine devre arasi en populer oyuncular konumunda olan Yekta alinirdi ve ayni özelliklere sahip oyuncular olan Yektaya en az 1-2 milyon € bosuna verlmis olurdu...

Bizimkiler isini biliyor sorun yok yani

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gelecegin yildizi neden anlamadim.. adam catir catir oynuo.. bize karsida ne zaman oynadi ise hep sikinti yaratti... bence Selcuk un ilk geldi hali.. 3 senede defansif yonunude gelistirir (TABII OYNAYA OYNAYA) alin size 3 sene sonra yeni selcuk.

PS: Sezer ofansif diye elestirecek olursaniz Selcukda ofansif orta saha oyuncusuydu
                          ok katılıyorum ama şu an colman ve/veya selçuk kart cezalısı, sakat falan olsa onları aratmayacak bir isim kadroda yok. biraz caeyhun var.

sezer bu işi onlar kadar yapar, sırıtmaz diyosanız sözüm yok. ama hemen şimdi 2-3 sene sonra değil. şuanki ihtiyaç hariç, tabiki sezer gibi birinin biz de olması süper olur.
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Usta kıyaslma değil sadce hangisi gelirse daha faydalı olur gibisnden sormuştumm..

son mermi hakkımız varsa tecrübe için atalım bence bu sene çok ama çok önemli

karşılaştırma yapalım ama kahlen bir adım önde

herşey bordo mavimiz için

Yorum

• Sezer müthis olur....

gelecek 10 senemizi garanti altina almis oluruz.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• zamanında özer'i çok istemiştim. feneri tercih etti silindi gitti o çocuk. şimdi sezer de bejeke'yi tercih ederse silinip gider. halbuki Türk futbolunun sezer gibi yeteneklere çok ihtiyacı var. Trabzonspor'a gelirse para sorunu olmaz, parasını zamanında alır, 2-3 sene sonra avrupada iyi bir takıma gider ve en önemlisi Türk milli takımı çok iyi bir futbolcu kazanmış olur. bejeke'ye giderse altına spor araba çekip mankenlerin peşinde koşmaktan kendini kurtaramaz.

Sadri başkan al şu sezer'i Türk futboluna büyük bir hizmet yap. mehmet topuz, gökhan gönül, batuhan karadeniz, özer hurmacı, ali turan ve ismini sayamadığım bir çok genç yetenek istanbul sevdasına silinip gitti. bari şu sezer'i kurtar başkan.

Yorum

Çalışıyor...
                                X