başkan da jaja ve alanzinho gibi kampa geç katılıyor. Şenol hoca'nın başkana beş maç VİP tribününden maç seyretmeme cezası vermesi kaçınılmaz artık. gitsin kale arkasında seyretsin napalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan da jaja ve alanzinho gibi kampa geç katılıyor. Şenol hoca'nın başkana beş maç VİP tribününden maç seyretmeme cezası vermesi kaçınılmaz artık. gitsin kale arkasında seyretsin napalım.Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar uçmayın...Jaja ve Alan kampa katılır katılmaz akşamında "transfere gerek bulunmadığı,transferi tamamladıkları" şeklinde açıklama yapılacak diye bir his var içimde.Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
en çok sakatlıktan çekiniyorum
şu hazırlık maçları sonra kupa maçları filan bi atlatsak
bu tatil sonraları riskli oluyor özellikle ara çok verilirse
tam kadro ankaragücü maçına kadar çıksak daha bi rahat olacağım..
tabi tam kadro da kastım ilk yarının kadrosu yeniler için mutlaka zaman verir hoca..
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar uçmayın...Jaja ve Alan kampa katılır katılmaz akşamında "transfere gerek bulunmadığı,transferi tamamladıkları" şeklinde açıklama yapılacak diye bir his var içimde.
Papy'nin sözleşmesinin feshinin sebebi ne olabilir o zaman..?SAATLERİN ULAŞAMADIĞI...'61.DAKİKA'DAYIM...
Yorum
-
KAHLENBERG TRANSFERİ DE SONA ERİYOR
Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerden sonra dün akşam sürpriz bir şekilde Mehmet Çakır'ı transfer eden Trabzonspor, son bombasını patlatmaya hazırlanıyor.
Yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Wolfsburg'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg'e imza attıramayan bordo mavililer, Brundili oyuncu Faty Papy'nin sözleşmesini feshederek yer açtı.
Kahlenberg'in bir iki gün içerisinde imzayı atıp, Trabzonspor'un kampına katılması bekleniyor. Bordo mavililerin Kahlenberg'in dışında aynı bölge için çok daha kaliteli bir isimle görüştüğü de iddia edildi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepapy niye yollansın o zaman boş yere mi gitti çok maliyetli diye mi gitti transfer yapılmayacaksa gitmezdi
Benim tahminim transfer olmayacağı yönünde, ama olur da isimleri geçen Kahlenberg, Annan ve Emana dan herhangi biri alınırsa, yönetim gözümüzde çapka çıkarılacak bir konuma gelir.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKAHLENBERG TRANSFERİ DE SONA ERİYOR
Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerden sonra dün akşam sürpriz bir şekilde Mehmet Çakır'ı transfer eden Trabzonspor, son bombasını patlatmaya hazırlanıyor.
Yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Wolfsburg'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg'e imza attıramayan bordo mavililer, Brundili oyuncu Faty Papy'nin sözleşmesini feshederek yer açtı.
Kahlenberg'in bir iki gün içerisinde imzayı atıp, Trabzonspor'un kampına katılması bekleniyor. Bordo mavililerin Kahlenberg'in dışında aynı bölge için çok daha kaliteli bir isimle görüştüğü de iddia edildi.
Bencede mantıklı..Kahlenberg bitti bence..Garantide..Daha iyi bir isim olmazsa bu akşam açıklanır bence...SAATLERİN ULAŞAMADIĞI...'61.DAKİKA'DAYIM...
Yorum
-
Bence şuanda takıma bir sağ bek bir de selçuk ve colmanı aratmayacak bir ortasaha oyuncusu lazım.
Colman sık sık sarı kart gören bir oyuncu ve bir maçı diğer maçı tutmuyor yani istikrarsız onun için yerine oyuncu alınmalı.
Bilmiyorum milli maç ypılacak mı eğer yapılacaksa selçuk da yorgun dönüyor bu maçlardan.Sakatlığı, kart cezasını
ve kupa maçlarını felansaymıyorum bile.Bunlardan biri biri iyi olmadığı zaman
takım çöküyor işte böyle maçlarda kahlenberg gibi oyuncuyu sokarsan oyuna yine hakim olursun.
Beke gelirsek Serkan sorunsuz futbolcu ilk yarı sürekli oynadı ama ikinci yarı ne olacağını kestiremeyiz.
Geçenlerde kart cezalısı oldu yerine mustafa oynadı hayatımda bu kadar berbat bir bek performansı görmedim.
Barış ataş oynar dedik o da oynamadı hoca sadece ortada düşünüyor sanırım onu.
Eğer tayfun gelirse sakatlığından önce 3..4 hafta önceki performansıyla oynarsa ordaki eksikliği ofansif anlamda kesin olarak kapatır.(defansı bilmem)
Tayfun çok kötü bir zamanda sakatlanmıştı çok iyi oynuyordu o zamanlar.
Eğer hocaya göre tayfun da orda oynamayacaksa bu mevkide sıkıntı çekeriz.En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 04.01.2011, 11:58.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
Yorum