kahlenberg ile anlaştı ama yabancı kontenjanından dolayı alınamıyor diyor..yunus emre sel ama bana pek inandırıcı gelmedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İnşallah dediğiniz gibi olur. Dengesiz performans gösteren, ne zaman ne yapacağı belli olmayan oyunculardan kurtulmalı Trabzonspor.
Benim TD ve yönetimden beklentim çok çok ağır bir para cezası ve aynı hareketin bir daha tekrarlanmaması konusunda çok sert uyarılar..
İnsan bir telefon açar şu zamanda geleceğim. Özür dilerim vb bişeyler söyler.
Yorum
-
Kontenjanın açılması halinde Kahlenberg'e imza attırılacak.
Zafer Yelen Almanya yolunda...
Yunus Emre Sel.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja ve Alan yarın takıma katılacakmış.Yunus Emre Sel-DHA
Oh be , sonunda .
( İnşallah doğrudur . )
Yorum
-
bir anda yanlis geldim sandim basliga baktim dogruymus yani Transfer basligiymis ama transferden cok jaja konusuluyor su jaja meselesi en azindan bu baslikta kapansa artik?Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRadyospor'da biz konuşuluyoruz şu an..Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja ve Alan yarın takıma katılacakmış.Yunus Emre Sel-DHA
Hocamiz sagduyulu davranip kesecegi cezayi basinla paylasmaz insallah.
Olay kendi bünyemizde kapanir umarim.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Polonya’nın Wisla Krakow takımından transfer ettiğimiz Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşlerin takımımızda giyecekleri forma numaraları belli oldu. Buna göre Pawel Brozek'in 32, Piotr Brozek'in ise 14 numaralı formayı giyeceği açıklandı.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyunus emre selin dediklerininde doğruluk payı oranının çok fazla olduğunu düşünmüyorum..
Yorum
Yorum