Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kahlenberg ile anlaştı ama yabancı kontenjanından dolayı alınamıyor diyor..yunus emre sel ama bana pek inandırıcı gelmedi.

Yorum

• İnşallah dediğiniz gibi olur. Dengesiz performans gösteren, ne zaman ne yapacağı belli olmayan oyunculardan kurtulmalı Trabzonspor.
      Benim TD ve yönetimden beklentim çok çok ağır bir para cezası ve aynı hareketin bir daha tekrarlanmaması konusunda çok sert uyarılar..

İnsan bir telefon açar şu zamanda geleceğim. Özür dilerim vb bişeyler söyler.

Yorum

• Faty Papy kiralık gider , yabancı kontenjanı açılırsa , Kahlenberg imza atacak

Umutlar sürüyor , sanki haber biraz doğrulandı gibi ?
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Anlaşmışlar wolfsburg ve kahlenberg ile tek sorun yabancı kontenjanı imiş yer açıldığı taktirde imza atılckmış .Bide kahlenbergden daha iisi bulunursa o alıncakmış
          KORE LEE

Yorum

• Kontenjanın açılması halinde Kahlenberg'e imza attırılacak.

Zafer Yelen Almanya yolunda...

Yunus Emre Sel.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja ve Alan yarın takıma katılacakmış.Yunus Emre Sel-DHA

Oh be , sonunda .
              ( İnşallah doğrudur . )

Yorum

• bir anda yanlis geldim sandim basliga baktim dogruymus yani Transfer basligiymis ama transferden cok jaja konusuluyor su jaja meselesi en azindan bu baslikta kapansa artik?
                Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Radyospor'da biz konuşuluyoruz şu an..
                  Bitince bizler ile paylaşırsan sevinirim renkdaş
                  Liverpool FC Trabzonspor
                  Steven Gerrard

Yorum

• yunus emre selin dediklerininde doğruluk payı oranının çok fazla olduğunu düşünmüyorum..

Yorum

• kontenjan felan sorun olmaz ki ya inanmadım habere
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jaja ve Alan yarın takıma katılacakmış.Yunus Emre Sel-DHA
                        Cok sükür, 1-2 güne olay kapanir umarim.
                        Hocamiz sagduyulu davranip kesecegi cezayi basinla paylasmaz insallah.
                        Olay kendi bünyemizde kapanir umarim.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Eğer Kahlenberg alınırsa taş gibi takım oluruz. Rakibe göre takım kurarız.
                          Ağasarlı_61

Yorum

• Adamlar yarın katılsa bile 4 ocakta gelmiş olacaklar. Ne yılbaşıymış be ! Şenol hoca yeni gelenlere soğuk davranacak bence.

Yorum

• Polonya’nın Wisla Krakow takımından transfer ettiğimiz Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşlerin takımımızda giyecekleri forma numaraları belli oldu. Buna göre Pawel Brozek'in 32, Piotr Brozek'in ise 14 numaralı formayı giyeceği açıklandı.
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yunus emre selin dediklerininde doğruluk payı oranının çok fazla olduğunu düşünmüyorum..
                                Yunus Emre Sel doğru haber yapar bence.

Yorum

Çalışıyor...
                                X