Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Romaric i unutun,8-10 milyon euro arasi fiyati var.adamlar zaten 8 milyon euro odemis.
    Abi sözleşmesi 1 yıl sonra sona eriyor. O Kadar fazla olacağını sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onu Mahmut Aksuya sor o sana söyler

ama şurayı oku:

http://www.haber61.com/haber.php?haber_id=176
      hem iftira atacaksın hem de git bundan öğren diyeceksin. ucuz laflar bunlar. sen burda bu taraftara senin yöneticin senin klübünü soyuyor diye taş gibi bi laf ettiğine göre bekliyoruz, bu paralar hangi futbolcu transferinde, ne kadar ve hangi menejerlere peşkeş çekilmiştir.
      kaçamak cevap yok...

Yorum

• F.Caicedo nasıl topçudur alabilirmiyiz ve takıma uyarmı?

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hem iftira atacaksın hem de git bundan öğren diyeceksin. ucuz laflar bunlar. sen burda bu taraftara senin yöneticin senin klübünü soyuyor diye taş gibi bi laf ettiğine göre bekliyoruz, bu paralar hangi futbolcu transferinde, ne kadar ve hangi menejerlere peşkeş çekilmiştir.
          kaçamak cevap yok...
          şenol hoca sence ikizleri istemişmidir?
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi sözleşmesi 1 yıl sonra sona eriyor. O Kadar fazla olacağını sanmıyorum.
            Dun forumlarina goz attim kafalarindaki rakam asagi yukari buymus daha azina verilmez yerine bedava Selcuk alinir diyorlar bu rakamlar olmasa bile kesinlikle ucuz bi fiyat cikmaz karsimiza.

Yorum

madem iddalısın, başkan ya da yönetim kurulu hangi menejere hangi futbolcu için ne kadar parayı peşkeş çekmiştir bunları açıklamayan yalancıdır, iftiracıdır... tek tek isimleri ve miktarları açıklamazsan seni müfteri yalancı ilan edeceğim.
              bişey anlatmaya çalışmana gerek yok abicim laf nlatmaya çalıştığın kişi bazen yönetimci bazen tam karşısında o günkü şartlara göre konuşuyor heralde (kulübün çalışma şartları değil kulübün o ve çevresine göre olan tutumuna!!) o yüzden böyle bir tipe ben bu forumda he dedim geçtim sende he de geç abi.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dun forumlarina goz attim kafalarindaki rakam asagi yukari buymus daha azina verilmez yerine bedava Selcuk alinir diyorlar bu rakamlar olmasa bile kesinlikle ucuz bi fiyat cikmaz karsimiza.
                O Zaman başka abi.

Unutalım gitsin.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  F.Caicedo nasıl topçudur alabilirmiyiz ve takıma uyarmı?
                  Iyi bir Golcü... Ama City nin verecegini pek zannetmiyorum =)
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Iyi bir Golcü... Ama City nin verecegini pek zannetmiyorum =)
                    1 yıl kiralıyamazmıyız satın alma opsiyonu ile birlikte.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şenol hoca sence ikizleri istemişmidir?
                      ben transferleri sorgulamıyorum. hatalar yapılıyor beklenen alınamıyor vesaire. içinde iyiniyet olan her türlü yanlış karar anlayışla karşılanabilir.
                      yönetimi savunmak amacıyla yazmıyorum, matrixe karşı çıkışım yönetim çok iyi demek değl.
                      ama bu klübün yöneticilerini başkanını dolandırıcılıkla, menejerlere klübün parasını peşkeş çekmeyle suçlamak bu kadar kolay olmamalı. insan böyle bir suçlamayı belge olmadan kesin bilgi olmadan yaparsa, elbette iftira atıyordur, müfteridir.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 yıl kiralıyamazmıyız satın alma opsiyonu ile birlikte.
                        Iyi Oyuncu ama Adebayor, Tevez, Balotelli ve Dzeko nun Mevkisinde herhalde Seneyede Sans bulamaz... ya iyi bir avrupali Takima satilir... yada yine kiralanir... bence kiralayabiliriz...
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bişey anlatmaya çalışmana gerek yok abicim laf nlatmaya çalıştığın kişi bazen yönetimci bazen tam karşısında o günkü şartlara göre konuşuyor heralde (kulübün çalışma şartları değil kulübün o ve çevresine göre olan tutumuna!!) o yüzden böyle bir tipe ben bu forumda he dedim geçtim sende he de geç abi.
                          Sende mi geldim koçum Hoşgeldin sende bakıyorum da yine formdasınız

Senin yaptığın taraftarlığı ben bıraktım koçum

He diyecen tabi
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence hiç uzatmaya gerek yok.

Yorum

kaçamak cevap yok...
                              İftira atmıyorum bak diyorum ki sen uzak kalmışsın gel trabzona biraz

bunlar yapılan şeyler sadece bizde değil diğer 3 büyk kulpte de var.

Bu türkiyede transferin yapılış biçimi.
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sende mi geldim koçum Hoşgeldin sende bakıyorum da yine formdasınız

Senin yaptığın taraftarlığı ben bıraktım koçum

He diyecen tabi
                                demek ki halen daha cevap vermiyorsun. bu durumda sen bir iftiracı ve müfterisin...

Yorum

Çalışıyor...
                                X