İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kaçamak cevap yok...
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehem iftira atacaksın hem de git bundan öğren diyeceksin. ucuz laflar bunlar. sen burda bu taraftara senin yöneticin senin klübünü soyuyor diye taş gibi bi laf ettiğine göre bekliyoruz, bu paralar hangi futbolcu transferinde, ne kadar ve hangi menejerlere peşkeş çekilmiştir.
kaçamak cevap yok...[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sözleşmesi 1 yıl sonra sona eriyor. O Kadar fazla olacağını sanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem iddalısın, başkan ya da yönetim kurulu hangi menejere hangi futbolcu için ne kadar parayı peşkeş çekmiştir bunları açıklamayan yalancıdır, iftiracıdır... tek tek isimleri ve miktarları açıklamazsan seni müfteri yalancı ilan edeceğim.
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun forumlarina goz attim kafalarindaki rakam asagi yukari buymus daha azina verilmez yerine bedava Selcuk alinir diyorlar bu rakamlar olmasa bile kesinlikle ucuz bi fiyat cikmaz karsimiza.
Unutalım gitsin.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleF.Caicedo nasıl topçudur alabilirmiyiz ve takıma uyarmı?“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi bir Golcü... Ama City nin verecegini pek zannetmiyorum =)
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca sence ikizleri istemişmidir?
yönetimi savunmak amacıyla yazmıyorum, matrixe karşı çıkışım yönetim çok iyi demek değl.
ama bu klübün yöneticilerini başkanını dolandırıcılıkla, menejerlere klübün parasını peşkeş çekmeyle suçlamak bu kadar kolay olmamalı. insan böyle bir suçlamayı belge olmadan kesin bilgi olmadan yaparsa, elbette iftira atıyordur, müfteridir.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 yıl kiralıyamazmıyız satın alma opsiyonu ile birlikte.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişey anlatmaya çalışmana gerek yok abicim laf nlatmaya çalıştığın kişi bazen yönetimci bazen tam karşısında o günkü şartlara göre konuşuyor heralde (kulübün çalışma şartları değil kulübün o ve çevresine göre olan tutumuna!!) o yüzden böyle bir tipe ben bu forumda he dedim geçtim sende he de geç abi.
Senin yaptığın taraftarlığı ben bıraktım koçum
He diyecen tabiBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişey anlatmaya çalışmana gerek yok abicim laf nlatmaya çalıştığın kişi bazen yönetimci bazen tam karşısında o günkü şartlara göre konuşuyor heralde (kulübün çalışma şartları değil kulübün o ve çevresine göre olan tutumuna!!) o yüzden böyle bir tipe ben bu forumda he dedim geçtim sende he de geç abi.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehem iftira atacaksın hem de git bundan öğren diyeceksin. ucuz laflar bunlar. sen burda bu taraftara senin yöneticin senin klübünü soyuyor diye taş gibi bi laf ettiğine göre bekliyoruz, bu paralar hangi futbolcu transferinde, ne kadar ve hangi menejerlere peşkeş çekilmiştir.
kaçamak cevap yok...
bunlar yapılan şeyler sadece bizde değil diğer 3 büyk kulpte de var.
Bu türkiyede transferin yapılış biçimi.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende mi geldim koçum Hoşgeldin sende bakıyorum da yine formdasınız
Senin yaptığın taraftarlığı ben bıraktım koçum
He diyecen tabi
Yorum
Yorum