Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eyvaaahhh nevzat sakarada sallamalar baslamis..

adam 6 ayin sonunda kesin istenmeyen adam ilan edilir..

birakin su onyargiyi yaaaa.. rahat birakinda islerini yapsin adamlar
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• kimseyi almasınlar ilk yarıdaki takımı biraraya toplasınlar yeter =)
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim şahsi görüşüm eğer yabancı kalitemiz hep bu seviyede kalacaksa o halde o parayı kaliteli yerliler için harcamalıyız. 4 milyon € Brozeklere vereceğime gider Ömer Toprak'ı ya da Mehmet Ekici'yi alırım. Veya 2. ligden ya da Ümit Millilerden oyuncular katarım
        Ömer Toprak'ı ben de birkaç kere izledim,Çok kaliteli bir stoper...

Malum kazayı geçirmese şimdi Alman milli takımında oynuyordu,yabancı stoper almaktansa Ömer Toprak çok daha mantıklı olur...

Hem milli takım,Hem Şampiyonluk yarışı için bizi tercih edebilir bonservisi de çok yüksek değildir...

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya arkadas sen nerden biliyorsun.Bi cikip diyon yok amcan söyle dedi yok dayim söyle dedi.Birakin artik burda milleti kandirmayi.Gidip Güney Amerikadan capsiz capsiz adam alacana daha iydir.
          Ister inanin ister inanmayin .Tamam ozaman bidaha bilgi verirsem serefsizim
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Yönetim niye bu kadar capsiz anlamiyorum.1 Transfer döneminde aynisini yaptilar Uefadan elendik simdi yine aynisi insan bikerede kampa yetisdiremezmi ya.Bu kadarda olmaz ya.
            Bizde böyle şeyler çok oluyor. Bu bişey değil bundan önce atay aktuğ döneminde şampiyonlar ligine gidecez adamlar transfer yapmadılar elendik. Gerçi böyle yorumlar için şu an erken.

Yorum

• aslında forvete mehmet yıldızı alsak bizim işimizi bu sene olsun görür açıkcası..sezer biraz da para ver bak nasıl veriyorlar...

Yorum

• ayrıca Konyaspor John Utaka ile anlaşmak üzereymiş...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faty Papy'e şans vermeliyiz kendisi ikinci bir Selçuk olabilir..
                  Biraz zamana ihtiyacı var kadro geniş kimi kesecende onu alacan ama hazırlık maçlarında denenmesinde fayda var.
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• arkadaşlar habu yabancılar böledir kim gelmez bu seviyediki takıma şu durumda.. cezları yiceklerini biliyorlar haklarını sonuna kadar kullanıyorlar derim ben

Yorum

• Her transfer dönemi transferler gecikince aklıma Umutun transferi geliyor örnek olarak..
                      Çok uğraşmıştık.

Tam bir yılan hikayesine dönmüştü transferi. Ha aldık ha alıyoruz derken resmi siteden "Umut Bulut'u transfer ettik" diye duyurulmuştu..

Aslında transfer problemi bizde kronik. yönetim le de pek ilgisi yok..

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ayrıca Konyaspor John Utaka ile anlaşmak üzereymiş...
                        Ziya Dogan ön Libero yapar bunu
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biraz zamana ihtiyacı var kadro geniş kimi kesecende onu alacan ama hazırlık maçlarında denenmesinde fayda var.
                          bence fayda yok kalsın o onun gibi bir sürü türk futbolcu bulursun yabancı kontenjanını doldurmaya hiç gerek yok...

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayrıca Konyaspor John Utaka ile anlaşmak üzereymiş...
                            ziya dogan felsefesini yansıtan bir futbolcu daha ligimize geldi
                            7777777777777777777777777777777777

Yorum

• ilk önce takımı toplasak daha iyi olacak sanırım haberler hiçte iç açıcı değil...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Amcan dan mı haberler? Kimleri alacak mışız peki onları öğrenebildin mi?
                                var mı ? bir gelişme ...
                                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                                [/COLOR]

Yorum

Yükleniyor...
                                X