İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transfer bence cok mantıklı..
1-)Herzaman bize yararlı olan bi ekolden oyuncu aldık..
2-)Uyum sorunu olmayacak oyuncular aldık...
3-)Yedek kaldıysa da sorun cıkarmayacak oyuncular aldık...
4-)2m euro ya 2 oyuncu bu piyasada bedava demektir...
Sabah dediğim gibi Bize su an az da olsa katkı yapacak kumar seklınde buyuk umutla alınan oyunculardan daha mantıklıdır...
2. yarı o bazılarımızın burda hayranlıkla bakıp iç yandıgı beşiktasın transferlerınden cok daha yararlı olacagına inancım tam...
Bekleyip görecegiz...
Bu sinirli yorumları ben her oyuncu alındıgında dınledıgım ıcın alıskınım Ne bileyim cm de kotuymus fm de wonderkıd gecmısteymıs...
Ben yonetıme daha dogrusu senol hocaya guvenıyorum bu oyunculara da(polonyalı olduklarından)güvenim tam....İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu ?İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi neden olmuyor sorun ne acaba ?
Sezon sonuna mı kaldı transfer yoksa ?
Ama neyin ne olacağı belli olmaz yine de..
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun şimdi cenaze namazınaEntropi İyidir.
Yorum
-
piotr brozek videosunu buldum barcelona-wisla maçında sol bek nasıl olunur ders vermiş.
Yorum
-
pawel brozek öne geçtiğimiz maçlarda defansın arkasına sarkıp çok iş yapacaktır,bize lazım olan bir adamdı ama tam aradığımız adam olduğunu düşünmüyorum..inşallah içerde ki maçlarda ilk golü bulmada sıkıntı yaşamayız..
orta sahaya ise colmanın bölgesine çok çok iyi bir adam almalıyız.yönetim buraya fedakarlıktan kaçmayıp jaja ayarında yere sağlam basan bir trasfer yaparsa çok iyi bir takım oluruz..
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaktik basit,menajer oyunu.forvet almasını bekledi menajeri.şimdi gelmek istediğini söyleyecek.geldiği zamanda, huzursuzluk çıkaracak,tabi 2 forvetimiz zaten olduğu için onu düşük fiyatla juniorsa satacağız.menajerinin oyunu bu.başka hiç bir şey değil.menajerlik işi çakallık işidir.
Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
İlk olarak Çetocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi site niye yayınlamadı transferi orada kimse yokmuAlayına isyan anti istanbul
Yorum
-
Kendi oyuncularımız hakkında gözümüzü bile kırpmadan öyle saçma yorumlar yapabiliyoruz ki, gerçekten şaşırıyorum. Bu yorumu yaptığımız oyuncular ligimizin en iyi oyuncuları belki de. Herkesin özendiği oyuncular. Yaptıkları şeylerin cezası var. Klübümüzün gereken cezayı verebilme özelliği de var. Bize düşen birşey yok yani. Amerika çetesiymiş. Hadi canım.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler resmıyette ıs bıtmedıkı yanı resmı sıte acıklasın ımzalar atıldıgı an resmı sıtede olcaktır yanıBakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
Kaliteli iki yedek elaman alindi oynayanlar isi daha siki tutmak zorundalar gunumuz futbolunun gercekleri artik boyle bu arada oynamayan oyuncularin sayisi fazlalasti kenarda kalipta mutsuz veya umursamaz oyuncular toplulugu yaratmamak icin teknik heyetin cok dikkatli olmasi lazim hayirlisi olsun diyelim ama her transferin,de bir risk tasidigi kacinilmaz bir gercek bu iki oyuncu ne yaparsa yapsinlar ancak sampiyonluk gelirse basarili sayilacaktir....
Yorum
Yorum