Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Eğer futbolcu izleme komitesi olsam Polonya , Hırvatistan , Ukrayna , Rusya , pazarının bir adım dışına çıkmam.
    - Vallahi ben bunlar kadar şehrimize uyan profesyonel , işine duyarlı insanlar görmedim .
    - Syzmek , Glowacki , Vugrineç , Cale , Gabriç Cyzio,Yuri daha sayamadıklarım vs...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu kamp neden 2 gün sonra başlatılmıyor ben onu anlamıyorum.
      Oyuncular zaten sorunlu.Yani kriz çıkarmak için çırpınıyoruz resmen.
      Millete zorla malzeme veriyoruz.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• yahu transfer olsada rahatlasak millet kırılış gidiyor burada şu transfer forumunu çok seviyorum ya,sabırsızlıktan dolayı mutlaka patlıyoruz biryerden sonra

renktaşlar,avrupada noel haftası.iletişim kurmak zor olabilir.oyuncuyla anlaşılsa bile yeni yılda yapılır ancak transfer bence. benim düşüncem,ama tekrar ediyorum,iyi bir hamle yapacaklardır.hocamızın istediği gibi.kim gelirse gelsin.ister tanınmış,ister tanınmamış olsun,işimize yarasında. forvetimiz goller,orta sahamız ve sol açığımız asistler ypasında başka birşey istemem,sabrın sonu selamet, acelenin sonu felaket...
        En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 13:33.
        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kamp neden 2 gün sonra başlatılmıyor ben onu anlamıyorum.
          Oyuncular zaten sorunlu.Yani kriz çıkarmak için çırpınıyoruz resmen.
          Millete malzeme veriyoruz.
          2 gün sonra başlaması demek tüm takımın 2 gün daha antrenman yapmaması demek.
          Bu işler sandığımız kadar kolay işler değil.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şöyle düşünün...3 Ocak dense bu kez de 5inde gelenler olabilirdi ...
            bende öyle düşündüm abi,hani 2. ocak dese şenol hoca, kesin bizimkiler 4ünde gelirdi.29unda dedi belkide 2sinde başlamayı planlıyordu selçuğa serkana 2. ocağa kadar izin verdiğinize göre asıl iş o zaman başlıyor belki
            Entropi İyidir.

Yorum

• En erken giden Colman değil miydi?

Bence en erken gelmesi gerekende Colman'dı.

Yorum

• Oyuncuların kampa geç gelmesi falan bence insanların kafalarına takacağı son şey olmalı.

Sonuç olarak bu adamların bu işi futbol oynamak. 2 gün geç gelmek ile çok da şey değişmez.

Kaldı ki bunun böyle olacağı zaten belli idi, biz yıllardır ligimizde tatile erken çıkmak için kırmızı gören, gitti mi gelmeyen onca yabancı görmedik mi ? Bunlar ile çalışmadık mı ?

Sanki ilk kez Trabzonspor'un başına geliyormuş gibi haberler yapılıyor.

Herkes paşa paşa takımına dönecek ve o iki günlük yatışın cezasını hem maddi, hemde antrenmanda manevi olarak verecektir.

Bu konu hakkın da bu kadar çok konuşmaya gerek yok.

Baksanıza bir çoğumuzun durumlardan haberimiz bile yok, oyunculardan kimileri izinli...

Yorum

• şimdi yukardaki resimde atrenman yapan oyuncularımızın yılbaşısı, eşi, dostu, sevgilisi falan yok mu?

çok ciddi yaptırım uygulanmalı...Özellikle Jaja ve Colman a...Gerekirse a2 bile denenebilir...hem erken git hem geç dön...neden ??? Onur daha mı çok kazanıyor Jaja dan ? sanmam...

Adalet...Geç olmadan...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• kampın erken başlama sebebi büyük ihtimal şenol hocanın bremen ve schalke karşısında takımı görmek istemesindendir diye düşünüyorum..çünkü başka bir açıklaması yok..

Yorum

• Alanzinho neden gec katiliyor? Hala anlamis degilim..
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar polonya basınnda çok az yer verilmiş bu habere ordada aynı şeyler deniliyo türk basınına göre 4 milyon dolara bitebilir
                        türkyedede polonya basınına göre 4 milyona bitebilir

Şu an içinde bulunduğumuz durumun tam ve net özeti budur

FIKRA :

Sonbaharda, kızılderililer seflerine kısın soguk gecip gecmeyecegini sormuslar. Herhangi bir fikri olmayan sef,
                        kısın soguk gececegini ve hazırlanmak icin odun toplamaları gerektigini soylemis.
                        Iyi bir onder olan sef, en yakın telefon kulubesine gittikten sonra Ulusal Hava Durumu Servisi'ni arayip sormus:
                        - Kıs soguk mu gececek?
                        Telefondaki adam:
                        - Evet, bu kıs soguk olacak.
                        Sef, koye geri donup odun toplama isini hızlandırmıs. Bir hafta sonra, sef tekrar Ulusal Hava Durumu Servisi'ni
                        aramis:
                        - Kıs cok mu soguk gececek?
                        Telefondaki adam:
                        - Evet, bu kıs gercekten oldukca soguk olacak.
                        Boylelikle sef geri donup adamlarına bulabildikleri butun odun parcacıklarını dahi toplamalarını soylemis.
                        Daha sonra, sef tekrar Ulusal Hava Durumu Servisi'ni aramıs:
                        - Bu kısın cok soguk gecegine kesinlikle emin misiniz?
                        Telefondaki adam:
                        - Kesinlikle, çünkü kizilderililer deli gibi odun topluyor!
                        BÜLENT

Yorum

• Biraz empati yapmak lazım. Heriflerinin özel günlerinden 1 gün önce kampa çağırmak ne demek?
                          Ramazan bayramından 1 gün önce Brazilya'ya uçmak gibi birşey.
                          Böyle olacağı belliydi. O zaman yılbaşından sonra açıcaksın kampı.

Yorum

• Çok zor bir döneme giriyoruz...Trabzonspor'u takip eden gazetecisinden( ki onlar da başarısını isterler) yöneticisine, teknik ekibinden yönetimine kadar herkesin sakin olması gerektiği bir dönem....Her hadiseyi "eyvah krizzzzz", her olumsuzluğu "gördünüz mü ulan" şeklinde dillendirilmek ve dillendilirileni dillendirmek bunun tersi....Başlıktaki hava korkarım camianın çoğunda var....Eller tetikte durma vakti değil....Sakin olup, sakin düşünme, sakin konuşma ve sakin davranma vakti.....Her anlamda ve herkes için....Bu günden Nisan'a kadar...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Transfer başlığındaki mevzu bile değişti yeni birilerini istemiyoruz eskiler yerinde dursun diye yırtınıyoruz =)
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımımız ligin ikinci devresi hazırlık kampının ilk antrenmanını tamamladı

Gloria Otel'e ait sahada gerçekleştirilen çalışmada oyuncularımıza izin dönüşü vücudu yoğun tempoya hazırlayacak bir program uyguladı. Antrenmana Jaja, Alanzinho ve Colman ile izinli olan Selçuk ve Yattara katılmadılar. Ekibimiz günün ikinci çalışmasını saat 17.30'da gerçekleştirecek. Ayrıca idmanı izlemeye gelen Trabzonsporlu minik futbol okulu öğrencileri futbolcularımızla fotoğraf çektirdiler.

Zafer Yelende kampa katilmis demek oliyorki Senol hoca son kez görmek istiyor olabilir...
                                Normalde elden cikartilcak diye biliyordum...
                                Hayirlisi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X