Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devre arası hepimizin beklentisi olan iki sağlam yabancıyı alabilmemiz için öncelikle Teofilo'nun 3 milyonunun gelmesi lazım.
    O yüzden dua edelim de kendine parası olan bir takım bulsun.

o davanin sonuclanmasi 2-3 yil sürer
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Devre arası nokta transfer yapılacağını sanmıyorum..

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bahsi geçen Koreli oyuncu eski Koreli oyuncumuz Lee Eul Young kadar fayda sağlayacaksa hemen gelsin derim.

Zira oyun disiplini ve futbol bilgisi olarak iyi yabancılarımızdan birisiydi Lee Eul Young.

Ama ben böyle bir transfer olacağını tahmin etmiyorum. Olabilirde ama

Katılıyorum..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Forvete onun yüzünden futbolcu bakıyoruz. Teofilo 2 milyon € desek, onun yerine alacağımız da en az 2-3 milyon € desek zararımız 4-5 milyon €. Alanzinho'dan da 4 milyon € içerdeyiz bence. Diğerleri de pazarları düşük oyuncular. Yabancı transferinde başarılı olduğumuz söylenemez. Jaja, biraz da Colman. Türklerle gidiyoruz. Kaliteli yabancılarla desteklemek lazım. Kolay adapte olacak ve kalitesini belli edecek oyuncular gerek
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yekta,İvan de Souza ve Brandao transferleri yeterli olur diye düşünüyorum. İvan de Souza sol bek değil de sol ortada daha verimli olan bir oyuncu o bölgede faydalanabiliriz kendisinden Brandao Ş.L maçında hala diri olduğunu gösterdi Marsilya'da şans bulamamasının sebebi Remy ve Gignac gibi üst düzey oyuncuların olması Jaja ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum ikisi de biribirini tanıyor.
            En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 25.11.2010, 17:06.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Şu Ongjen Vukojevic için zamanında Dinamo Zagrep ile ön görüşme yapmıştık keşke o zaman bitirseydik bu transferi. 2-2,5 Milyon gibi rakamlar konuşuluyordu o zaman ama D.Kiev kaptı adamı. Şimdi en az 7-8 Milyonu bulur o adamın maliyeti en az..

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yekta,İvan de Souza ve Brandao transferleri yeterli olur diye düşünüyorum. İvan de Souza sol bek değil de sol ortada daha verimli olan bir oyuncu o bölgede faydalanabiliriz kendisinden Brandao Ş.L maçında hala diri olduğunu gösterdi Marsilya'da şans bulamamasının sebebi Remy ve Gignac gibi üst düzey oyuncuların olması Jaja ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum ikisi de biribirini tanıyor.

Abi sen dahil bi cok kisi Brandao ismini zikrediyor ama bence bizimkilerin transfer listesinde bile oldugunu tahmin etmiyom olsa keske ama bizimkiler devre arasi maliyeti düsük tuttursa kazanriz tutmazsa sezon sonu yollariz modunda oyuncular bakiyor sanki...

Brandao gercekden cok tecrübeli bi oyuncu ama bizimkilerin teklif dahi getirceklerini tahmin etmiyom...

Brandao Niang in gibi sence kendini Türkiyede fizik acisindan dis gecirebilirmi...?

Yorum

• Sadri Şener'in tekrar başkan seçileceği kesinleştiğine göre devre arasında yekta, muhammet veya emenike transferleri gerçekleşecektir diye düşünüyorum. hatta jaja gibi son dakika sürpriziyle bir bomba transfer daha gelebilir. ne de olsa başkan'ın önü açık.

Yorum

• Devre arasında en az 3 transfer yaparak ''Taş gibi'' bir takım olmalıyız..

Yorum

• Kim Chi Woo Seoul'un bu sene oynadığı 28 maçın 20'sinde oynamış, 1 gol atmış. Kaç asisti var bilmiyorum.

Daha detaylı bilgileri Balta'dan alacağız artık..
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi sen dahil bi cok kisi Brandao ismini zikrediyor ama bence bizimkilerin transfer listesinde bile oldugunu tahmin etmiyom olsa keske ama bizimkiler devre arasi maliyeti düsük tuttursa kazanriz tutmazsa sezon sonu yollariz modunda oyuncular bakiyor sanki...

Brandao gercekden cok tecrübeli bi oyuncu ama bizimkilerin teklif dahi getirceklerini tahmin etmiyom...

Brandao Niang in gibi sence kendini Türkiyede fizik acisindan dis gecirebilirmi...?
                        Fiziksel açıdan zorlanacağını hiç sanmıyorum güçlü bir oyuncu. Elinizde Brandao gibi bir oyuncu varsa oyunu rakip kaleye yıkmakta zorlanmazsınız topu olumlu kullanması,top saklaması, hava toplarını indirmesi, ver-kaçlara girmesi gibi özellikleriyle oyuna çok katkısı olan bir oyuncu bir de üstüne gol yollarında etkili. Ben bizim takımda çok iş yapacağına inanıyorum keşke gündemimize gelse.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

Fiziksel açıdan zorlanacağını hiç sanmıyorum güçlü bir oyuncu. Elinizde Brandao gibi bir oyuncu varsa oyunu rakip kaleye yıkmakta zorlanmazsınız topu olumlu kullanması,top saklaması, hava toplarını indirmesi, ver-kaçlara girmesi gibi özellikleriyle oyuna çok katkısı olan bir oyuncu bir de üstüne gol yollarında etkili. Ben bizim takımda çok iş yapacağına inanıyorum keşke gündemimize gelse.
                          Abi yanlış hatırlamıyorsam Brandao sene başında gündemimize bir ara girmişti...

Shaktar zamanlarından beri takip ederim kendisini fiziksel açıdan kesinlikle sıkıntı yaşamayacaktır...

Yorum

• Jaja & Brandao gerçekten çok çok iyi olurdu....

Yorum

Bilgi icin cok sagol, ne kadar gümdemimizde dahi olmadigina inandigim halde insallah bi girisim olur...
                              Gelicek sezon nasipse SL de boy göstericegmiz icin alinirsa eger elimizdeki en tecrübeli oyuncu olur, ins. forvet konusunda hata yapmazlar...

Yorum

• Brandao'nun çok tanınmayan versiyonunu alalım.

BAYE DJIBY FALL

Lokomotif Moskova'dan Molde'de kiradaydı bu sene. Norveç Ligi bittiği için Moskova'ya geri dönecek. (Gerçi Rusya'da da bitiyor bu hafta lig. ) 30 maçın 28'inde görev almış ligde. (24'ü 90 dakika.)

Oynadığı 28 maçta 16 gol, 1 asisti var. 150 dakika başına 1 gol düşüyor. Yani yaklaşık 1,5 maç. Bu sezon toplamda da 32 maçta 18 golü var.

Bu sene attığı gollerin tümü;

Bu da başka bir video;

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Çalışıyor...
                                X