Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan İngiltereden bir sürprizle döner gibime geliyor.Sürprizin ismide sürpriz.

Sol tarafta oynamış olan, aynı zamanda santraforda oynayabilen bir Türk.

Tuncay.Olur mu olur...

Transferde en az Jaja kadar şaşıracağımızı düşündüğümden en ekstra transferi hayal ettim.
    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
    Erdal Hoş

Yorum

• ilk hazırlık maçını ne zaman oynayacağız ?
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk hazırlık maçını ne zaman oynayacağız ?
        5 ocak 20:30
        http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• İlk olarak AnlAy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke Beyin Cerrahi Olsaydı İnsanlara Faydası Olurdu En Azından

Mantık problemi..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Jovanovic ve Annan transferleri olursa harika olur. Özellikle Jovanovic'in takımımıza çok yakışacağını düşünüyorum. Kendisini hem solda hemde forvette kullanabiliriz. En çok sevdiğim yönü çok hırslı bir oyuncu olması. Bu da bizim takımın karakterine uyuyor.

Yorum

• - Sadri Başkan eli boş gelmesinde , en az 2 transfer bekliyorum , paran var takım havaya girmiş yapın artık şu yapıcaklarınızı , zorlayın tüm şartları yahu...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mantık problemi..
                ßırak allah aşkına
                http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan İngiltereden bir sürprizle döner gibime geliyor.Sürprizin ismide sürpriz.

Sol tarafta oynamış olan, aynı zamanda santraforda oynayabilen bir Türk.

Tuncay.Olur mu olur...

Transferde en az Jaja kadar şaşıracağımızı düşündüğümden en ekstra transferi hayal ettim.
                  Gücümüze güç katar. Çok müthiş bir transfer olur.

Yorum

• Brozeklerin ikisinin birden alinabilecegini sanmiyorum.

Wisla krakow da hedefi olan bir takim,2 önemli oyuncusunu birden vermeye yanasmayacaktir.

Bence forvet olarak pawel brozek yeterli de degil ve bu transferin olma ihtimalini de yüksek görmüyorum.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şampiyonluk sanki transfer ihitmallerine bağlıymış gibi bir yaklaşım var .

Sanki bursanın 5 fenerin 9 puan gerisindeyiz . Bizim avatajımız oturmuş bir takım olmamız .

Yorum

• İlk olarak fc-st-pauli-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ceyhun süper yetenekmis pas yapamiyor ve hüseyinden bile yavas
                        - ççç ççç ççç
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak AnlAy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ßırak allah aşkına
                          Ona buna laf atmak zorunda mısın?
                          Ayrıca Ferhat'ın geleceği var en azından.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyonluk sanki transfer ihitmallerine bağlıymış gibi bir yaklaşım var .

Sanki bursanın 5 fenerin 9 puan gerisindeyiz . Bizim avatajımız oturmuş bir takım olmamız .
                            Hic transfer yapmasak bile sampiyon olabiliriz dogru.

Ama belli futbolculara bagimli kalmamak,sakatlik cezalar,formsuzluklari da hesaba katmamiz gerektiginden transfer yapmamiz gerekiyor.

2-3 transfer yaparsak sampiyon oluruz mantigi yanlis oldugu gibi hic transfer yapmasak da olur yaklasimi bence dogru degildir.
                            En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 21:55.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonluk sanki transfer ihitmallerine bağlıymış gibi bir yaklaşım var .

bunu bende bir türlü anlamıyorum bence cok iyi bir kadromuz var.İstikrarlı yetenekl azimli istekl.....

Bir iki takviye olursa kadro derinligi acısından iyi olur..Yoksa ortada sıkıntı yapacak bir durum yok.Bu arada rakiplerin transferleri ne zaman uyum saglıyacak ne zaman takım olacaklarda bizi yakalayacaklar..Geciniz efendim...

Kemerlerinizi baglayın....7 geliyoooooooooorrrrrrrrrrrrr
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

Çalışıyor...
                                X