Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja istanbulda antalyaya daha geçemedi geçmek üzere
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• orta sahada son pasları ve gol vuruşlarını iyi yapabilen üst düzey bir adam almamız şart,bunun eğrisi doğrusu yok,lig başından beri attığımız gollere bakın hepsi zorlama ve duran toptan gelen goller,öne geçtiğimiz maçlarda tamam ya şimdi kontraaaktan atarız 2 yi diyemiyoruz.engin ve colman 2 si de iyi topçu ama son paslarda ve gol vuruşlarında ne kadar doğru kararlar verdikleri tartışılır, tekrar tekrar yazıyorum brozek ve mehmet çakır transferleri doğru takviyelerdir ama yeterli değiller.bu transferlerin anlam kazanabilmesi için kesinlikle ve kesinlikle orta sahaya üst düzey kalitede bir topçu almalıyız...hocanın istediği zaten belli yönetim de bunu bile bile almıyorsa orada hiç oturmasın...
      En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 05.01.2011, 22:47.

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        takimin en kötülerindendi
        hatta en kötüsü desem pekde yalan olmaz
        Azıcık Umut, azıcık Engin, Onlardan biraz fazla Yattara, çok az Barış ve en fazla puan alan Tolga vardı, gerisi boş...
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          jaja geldi alan geldi colman geldi neyin haberını yapacaklar
          Kriz bitti ya haber yapılacak konumuz kalmadı adamlarda haklı
          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orta saha Transferi bence yapilmali ama bugünkü Baris Atas'in performansina bakilirsa sart degil.

Barış Ataş iyi performans sergiledi. Hatta yeri gelir kullanılabilir fakat Selçuk tarzında adam değil. Çok iyi mücadele ediyor, defansif yönü kuvvetli fakat pas dağıttığını görmedim ben bu maç ? Her pası ya yanlara, ya da geriye oldu.

Orta sahaya transfer yapılıp kapatılabilir transfer şahsi görüşüm.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bende orta alana Selçuk ve Colman ayarında bir takviyeye hayır demem ancak Hoca görüyordur bunu onlar yokken defansdan çıkamadık adeta...
              Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Şenol Hoca'nın tribünde yabancı oyuncu istemediğinden eminim. Teo zaten gelmeyecek ve sözleşmesi dondurulacak inşallah. Papy'ninde sözleşmesi feshedildi. Dolayısıyla doya doya nurtopu gibi 6+2 yabancımız oldu. Ben bu saatten sonra yabancı oyuncu transferinin olacağını düşünmüyorum. Alanzinho\Annan takası olabilir diye düşünüyordum ki, Bremen maçından sonra bence Barış ATAŞ yüzünden bu transferinde olmayacağını anladım. Barış'ın belki kariyeri Annan kadar yok ama gerek oyun şekli, gerek yapısı, gerekse oynadığı mevkii itibarıyla benzer çok özellikleri var gibi geldi bana. Üzerinde durulursa sanırım yerli Antonhy ANNAN bizim takıma transfer olalı çok olmuşa benziyor.
                Belki bana öyle geliyordur ama sanki kalecimizde bugün düşman çatlatır gibi oynadı. Böyle oynarsa eğer, kalemizde emin ellerde gözüküyor.
                ortasahaya direkt oynayacak üstdüzey kalitede bir takviye şart abi buraya kadar gelmişiz artık bir zahmet alanzinhoda otursun tribünde zaten ne verdiği belli değil..kaleciye gelince de tolga abartıldığı kadar kötü kaleci değil onun için sıkıntı olmaz Allahın izniyle..

Yorum

• Akıllıca oynayıp, ince paslar atabilen orta saha oyuncusuna ihtiyaç olduğu gözüküyor. Fakat Egemen ve Glowacki gibi defanstan iyi top yapan, Colman, Selçuk, Jaja gibi öldürücü paslar atabilen oyuncularımızında olmadığını unutmamak lazım. Bu isimler takıma girince eminimki daha iyi oynayacağız. Ama yinede Umut tipinde, Alex tekniğinde araya top atabilecek, dart sallar gibi öldürücü son pasları atabilecek bir orta saha oyuncusuna hiçbir zaman hayır denmez. Sanıyorum ki, hocamız bu tiplerin mücadele edebilenini arıyor. Bu bağlamda ben geçen sene adı geçen Geovanni'nin veya Emana'nın, Kahlenberg'den daha yararlı olacağını düşünüyorum. Ama bu kadroda bizi şampiyon yapacaktır.
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akıllıca oynayıp, ince paslar atabilen orta saha oyuncusuna ihtiyaç olduğu gözüküyor. Fakat Egemen ve Glowacki gibi defanstan iyi top yapan, Colman, Selçuk, Jaja gibi öldürücü paslar atabilen oyuncularımızında olmadığını unutmamak lazım. Bu isimler takıma girince eminimki daha iyi oynayacağız. Ama yinede Umut tipinde, Alex tekniğinde araya top atabilecek, dart sallar gibi öldürücü son pasları atabilecek bir orta saha oyuncusuna hiçbir zaman hayır denmez. Sanıyorum ki, hocamız bu tiplerin mücadele edebilenini arıyor. Bu bağlamda ben geçen sene adı geçen Geovanni'nin veya Emana'nın, Kahlenberg'den daha yararlı olacağını düşünüyorum. Ama bu kadroda bizi şampiyon yapacaktır.
                    Abi Geovannin de Emananın da defansif yönü Kahlenberg den zayıf ve presi sevmeyen oyuncular o tipde bir oyuncudan ziyade iki yönüde iyi oynayan bir futbolcu daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum ...
                    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Geovannin de Emananın da defansif yönü Kahlenberg den zayıf ve presi sevmeyen oyuncular o tipde bir oyuncudan ziyade iki yönüde iyi oynayan bir futbolcu daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum ...
                      Defansif adamlarımız var zaten gerektiğinde kullanabileceğimiz. Barış, Ceyhun gibi..

İki yönlü olsun ama atak yönü daha kuvvetli olsun. Emana'ya fitim ben.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barış Ataş iyi performans sergiledi. Hatta yeri gelir kullanılabilir fakat Selçuk tarzında adam değil. Çok iyi mücadele ediyor, defansif yönü kuvvetli fakat pas dağıttığını görmedim ben bu maç ? Her pası ya yanlara, ya da geriye oldu.

Orta sahaya transfer yapılıp kapatılabilir transfer şahsi görüşüm.

Selcuk ayarinda bir Transfere kimse hayir demez zaten.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Defansif adamlarımız var zaten gerektiğinde kullanabileceğimiz. Barış, Ceyhun gibi..

İki yönlü olsun ama atak yönü daha kuvvetli olsun. Emana'ya fitim ben.
                          Jaja nın olduğu bir orta sahada Emana yı kullanırsan orta sahayı rakibe emanet edersin... Elde Jaja Alan hatta M.Çakır gibi oyuncular varken Emana biraz lüks ve gereksiz...
                          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jaja nın olduğu bir orta sahada Emana yı kullanırsan orta sahayı rakibe emanet edersin... Elde Jaja Alan hatta M.Çakır gibi oyuncular varken Emana biraz lüks ve gereksiz...
                            Yapma abi, Emana Mehmet Çakır, Jaja, Alanzinho tipi oyuncu değil ki. Ofansif değil yani..

Yorum

Yapma abi, Emana Mehmet Çakır, Jaja, Alanzinho tipi oyuncu değil ki. Ofansif değil yani..
                              Kendisini Kamerun milli takımında izlemişliğim var. Gördüğüm kadarıyla oyunun defansif tarafında pek taşın altına sokmuyordu elini...
                              Ağasarlı_61

Yorum

• kimi aliyoruzz
                                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

Çalışıyor...
                                X