Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcus Tulio Lyuji Murzani Tanaka (# 4 Tulio)

Marcus Tulio Tanaka [田中 マルクス 闘莉王], the center back/libero (and also defensive midfielder] of the Japanese team "Urawa Reds Diamonds" [浦和レッドダイヤモンズ] and of the Japan National Team [15/3]. Born in São Paulo to a Japanese-Brazilian father and Italian-Brazilian mother, he is just with Yuji Nakazawa [中澤 佑二] of Yokohama F-Marinos [横浜F・マリノス] the best player in Japan at this post and I think it's sure that we can will see him one day in Europe. Music: Tha Blue Herb - The suburbs of Hip Hop Enjoy! Another link: http://www.youtube.com/watch?v=UiXXWqEon3E

Bu adama müthiş bir sempatim var.Bir stoperden çok çok ötesi.Ama aşırı sinirli
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Buradaki gündeme yönelik; Vittek tek forvet veya çift forvet oynayabilecek, gol vuruşu oldukça iyi ve net olan kaliteli bir santrafor .. Sağlıklı ve formda olduğu sürece bu ligin en iyi birkaç forvetinden biridir benim gözümde .. Alınırsa hayır demem .. Hatta Sestak'ı da promosyon olarak alsak ona da hayır demem ..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Sadri Başkan nerede ya gerçekten İngilterede mi?
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben hüseyini hiç bi zaman tam olarak beğenmedim fatihli gökdenizli szymek li kadroda sırıtıyordu ama ceyhun için bu sözler çok erken.hee 2 sene daha oynar(zamanı örnek verdim),ama yinede cacık olmaz ise eyvallah derim.ama dediğin gibi burak yılmazıda gördük beşiktaşta,fenerde.alışamadı kaldıramadı o ortamı ama o tecrübelerinden ders aldı.geçen sene bile sinirlerimizi zorlamıyormuydu,bu sene Allaha şükür maşaallahı var.

ben yanlışta düşünüyor olabilirim.bunun farkındayım.ama ceyhunda yetenek var.yetenek olduğu ama kullanamadığı belli.

ben ceyhun hızlı demiyorum.ceyhun atik demiyorum.ama ceyhun yetenekli diyorum.yetenekli olmak için hıza gerek kalmayabilir.şenol hocamız ceyhunuda eğitebilirse,o zaman tam anlamıyla TAŞ gibi bir orta sahamız olur.

sorunu belli.topu oyuna sokarken ne yapacağını bilememesi.ama olsun renktaş,geçecek.yeteneğini gösterecek bu çocuk.çünkü iyi olduğu maçlarıda gördük.

güvendiğim şeyde şu;

burak yılmaz neydide ne oldu ya şenol hocanın elinde,ceyhun oynadıkça açılsın neler neler yapar

hüseyinle ceyhunu karşılaştırmayalım lütfen
          Trabzonspor'luluğundan şüphe etmediğim-fener ve liverpool maçına gittik- kuzenime aynen katılıyorum.Dediklerinin altına imzamı da atarım.
          Şahsen ben Ceyhun'u ilerleyen zamanlarda Tugay gibi olacağını düşünüyorum...

Yorum

• Ne söylenmişti geçenlerde:
            Hatırı sayılır bir Avrupa Ligi,Milli olmuş bir forvet,Aynı ülkede, başka takımda bir orta saha oyuncusu,O'da milli ama farklı ülkeden...

Puzzle'ı birleştirince;Eğer bu forvet Grafite ise, arkalarda bir arkadaşımızında yazdığı gibi orta saha oyuncusuda Pranjic olabilirmi?
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Brozek'lerin ikisi de olmasın bari. Diğeri Malecki olsun.

Yorum

• - Bu Orhan Gülle , Hasan Ali , Necip felan şuan bizde oynasa eminimki yerden yere vuruyorduk şimdi...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hüseyinın hayatı boyunca attıgı gollerı ceyhun bı macta attı...ceyhunla huseyını karılastırmk abes bi konu bence...
                  ama ceyhunun eksıklerı de cok..

Yorum

• Kendi oyuncularımıza sallamayı bırakıp ne zaman Transfer konuşacaz acaba ?

Yorum

• bu kadar beklettiler bizi kolay iş degil diyor baska transfer inş bekledigimize deger yeni gelecek oyunculardan en iyisi hangisiyse onun formasını alacagım

Yorum

• var mı bi gelişme sabahtan bu yana
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          var mı bi gelişme sabahtan bu yana
                          Yok açıklamalar çalışmalarımız sürüyor yönünde daha ne kadar sürecek orası belli değil.
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İyi bir forvet bulunamıyorsa Deniz Yılmaz alınabilir, alternatif olarak. İyi golcü transferi yaza bırakılır. Tabi kaliteli forvet şart ama ben gereksiz bir yabancı transferi yerine bu şekil bir Türk daha mantıklı diye düşünüyorum.
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok açıklamalar çalışmalarımız sürüyor yönünde daha ne kadar sürecek orası belli değil.
                              eyvallah süleymancım...heyecanla bekliyoruz...
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• En gec Pazar günü Transferimiz gelecek
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X