Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cleo bize uçarak gelir.Bonservisi de 500 bin falandır zaten.Umut ve Burakla da kanka olurlar kesin!

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Servet-Lugano-Bilica-Toraman-Sivok-Ferrari-Egemen-Giray...

Hani diyosunuz ya diğerlerine de stoper lazım eğer bize de lazımsa.. Evet onlara da lazım zira üstte saydığım adamların hepsi canlı bomba diye tabir edilecek stoperlerdir.Sergen bize kesinlikle çok iyi bir stoper lazım olduğunu söyledi. Diğerlerine lazım değil falan demedi.Konu Trabzonspordu ve o da bunları söyledi. Şampiyonluğa giden ve sonrasında şampiyonlar ligine katılacak olan takımın çok iyi bir stopere ihtiyacı olduğundan bahsetti.
      glovackinin eğer 2. yarı yine 3 4 maç oynayacak kadar müzmin sakatlığı varsa kesinlikle tecrübeli bir stoper alınmalı ama glo 10 maç falan oynarsa kalan maçlarda da giray mustafa idare edebiir ama genel olarak gelecek sezon için çok çok iyi bir stoper ihtiyacımız olduğu da ayrı bir gerçek ama devre arası için öncelik forvet daha sonra sol açıkta olmalı..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        glovackinin eğer 2. yarı yine 3 4 maç oynayacak kadar müzmin sakatlığı varsa kesinlikle tecrübeli bir stoper alınmalı ama glo 10 maç falan oynarsa kalan maçlarda da giray mustafa idare edebiir ama genel olarak gelecek sezon için çok çok iyi bir stoper ihtiyacımız olduğu da ayrı bir gerçek ama devre arası için öncelik forvet daha sonra sol açıkta olmalı..
        ilk yarı bittiğinde Glowacki sadece Ankaragücü-Fener ve Konyaya karşı oynamış olacak. Bence ilk yarı 14 maçta oynamayan ve her iki sakatlıkta da rakip darbesiyle değil kendi pozisyonundan doğan hareket gereği sakatlanan bir stoper adamına kesinlikle güven olmaz. Kötü adam değil ama şuana kadarki istikrarla işe yaramaz.

Yorum

• Egemen'e canlı bomba demek haksızlıktır bence. Giray belki kabul edilebilir. (Giray da ligdeki birçok stoperin üstünde yani vasatın üzerinde bir stoper.) Avrupa için stoper gerekiyor derseniz kabul. Ama süper lig için stoperlerimiz yeterli.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Egemen'e canlı bomba demek haksızlıktır bence. Giray belki kabul edilebilir. (Giray da ligdeki birçok stoperin üstünde yani vasatın üzerinde bir stoper.) Avrupa için stoper gerekiyor derseniz kabul. Ama süper lig için stoperlerimiz yeterli.
            KArdeşim Büyük düşün..Bursanın stoperleri de süperlig için yeterli ama şampiyonlar liginde folloş oldular. Bizim derdimiz de bu zaten..Avrupada forvetler topu eveleyip gevelemeden kaleye sokuyolar. Bizim stoperlerin hemen hepsinde ilk hamle zamanlaması kötü olduğu için büyük risk. Ama Egemenin canlı bomba olmadığın da söyleme bana.. Kapat gözünü ve geçmişi hatırla.!

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk yarı bittiğinde Glowacki sadece Ankaragücü-Fener ve Konyaya karşı oynamış olacak. Bence ilk yarı 14 maçta oynamayan ve her iki sakatlıkta da rakip darbesiyle değil kendi pozisyonundan doğan hareket gereği sakatlanan bir stoper adamına kesinlikle güven olmaz. Kötü adam değil ama şuana kadarki istikrarla işe yaramaz.
              hocam ben de seninle aynı görüşteyim bizim kesin çok çok iyi bir stoper almamız lazım ama devre arası için öncelik forvet ve sol açıkta olmalı diyorum biz bu defansla da zor gol yiyoruz hadi yediğimizi farzet sağlam bir forvet ve sol açık alındığı takdirde bu oyun anlayışıyla biz herkese yediğimizden bir fazlasını atarız yeter ki çok iyi bir forvet alınsın.mesala cleo veya deviç ...

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocam ben de seninle aynı görüşteyim bizim kesin çok çok iyi bir stoper almamız lazım ama devre arası için öncelik forvet ve sol açıkta olmalı diyorum biz bu defansla da zor gol yiyoruz hadi yediğimizi farzet sağlam bir forvet ve sol açık alındığı takdirde bu oyun anlayışıyla biz herkese yediğimizden bir fazlasını atarız yeter ki çok iyi bir forvet alınsın.mesala cleo veya deviç ...

ŞAmpiyonluğa gidene kadar iyi bir forvet ve sol kenar adamı bizim işimizi görür. Çok iyi stoper işi daha çok şampiyonlar ligi için düşünülmüş birşey zaten.

Yorum

• Egemen Sampiyonlar liginde oynayacak kapasitede.Liverpoola karsi iki macta süper oynadi.Egemen oynamayacaksa hic kimse oynayamaz
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Glowacki'nin bu sakatlıkları beni korkutuyor. Eğer bir kez daha sakatlanırsa Transfer Listeme Stoper mevkiinide dahil edeceğim.

Yorum

• edit.........................
                      En son mashal61 tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 17:03.

Yorum

• Egemen Avrupa icin yetersiz diyorlar ya hangi maclari izliyorlar anlamiyorum
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Liverpool maclarinda Giray'in ikinci mactaki hatasi disinda defansimiz bence gayet iyiydi. Avrupa icin takviye gerekebilir ama devre arasi gerektigini zannetmiyorum. Devre arasi bize santrafor gerekli.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Hasan Yener : Teofilo'nun gidişiyle forvette eksiğimiz var ara transferde buraya bir oyuncu katmak istiyoruz o yüzden transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz ama şu anda önemli olan bu akşamki Buca maçı.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• edit.....................
                              En son mashal61 tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 17:02.

Yorum

• Cleo'nun fantastik golleri var,Jaja gibi 300 metreden şut çekiyor derken olumlu görünüyor ama canlı izleyenlerden bilgi alsak çok daha sağlıklı olur.Topu ayağında 10 sn.tutabiliyormu kafa toplarında etkilimi,fizik gücü nasıl bilmek lazım.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X