Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Emenikesi yaa Adam gibi bir yıldız alın..
    FIRTINA

Yorum

• Ne Tekke si lütfen yapmayın bunu.

Konusunun geçmesi bile beni üzüyor.

Fatih Tekke diye birisini tanımıyorum ben!

Yorum

• emenike yakışır

bizum çöyde pi laf denur: Soba borusi isa, al oni
        http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...366_1622_n.jpg

Yorum

• Bize Jaja kalıbresinde adamlar lazım. Jaja'nın gol atanını bulmalıyız. Güçlü fizikli, top saklayabilen, topu iyi kullanabilen hava toplarında etkili ve servis yapabilen bir isim lazım.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• jajanın ayakları iyi

topa sert vurabiliyor. isabetli de vuruyor

ben antep maçındaki performansını çok beğendim

bir sene sonra şenol hoca bu adamı messi yapar

Yorum

• Sağbek konusunda Serkan her nekadar iyi olsa da alternatifi yok, bence Serkan ı hem zorlayacak belki yedek bırakabilecek fizik gücü yüksek kademe anlayışı iyi bir sağbek de düşünülmelidir. Serkan'ı ortasaha da kullanma şansımızda olur böylece. Şampiyonlar ligini düşünerek
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 15:57.

Yorum

• Habibou nun hocasi Hugo Broos.Bari 1 iyilik yap bize de yolla habibou yu bize be Hugo ;D
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Trabzonspor'un istediği Fenerli!

Devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Bilica, Türkiye'de kalmaya sıcak baktığı için Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Sarı-lacivertliler takasta Ceyhun ya da Selçuk'u istiyor

İlk 11'de yer bulamayan Fabio Bilica, devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanıyor. Brezilyalı oyuncuya stoper arayışında olan Trabzonspor'un teklif götürdüğü bildirildi. Türkiye'de kalmaya sıcak bakan Bilica, Fenerbahçe'yle anlaşmaları halinde Trabzonspor forması giyecek. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için, bordo-mavililerle sözleşme yenilemeyen Ceyhun ya da Selçuk'tan birini isteyeceği de gelen haberler arasında.

Deniz Derinsu / Sabah

Selçuk verilir mi yau..

Yorum

• Yapılacak transfer ya da transferler kesinlikle devre arası kampı başlamadan bitirilmelidir. Uyum süreci falan derken 1 ay geçiyor zaten, bu konuda hassasiyet göstereceklerini umuyorum.
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• arkadaşlar bu habib habibou için link verebelir misinz ya youtobe açmıyo başka sitelerde de çok ismi geçiyo merak ettim

Yorum

• Devre arası yabancı transferinde adresler yabancı olmaz.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize Jaja kalıbresinde adamlar lazım. Jaja'nın gol atanını bulmalıyız. Güçlü fizikli, top saklayabilen, topu iyi kullanabilen hava toplarında etkili ve servis yapabilen bir isim lazım.
                          Bunları söyleyince aklıma direk PSG Hoarau geldi aklıma.

Mükemmel bir oyuncu
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tomas Jun
                            Bizde atamayıp orda 1 gol atmıştı herhalde.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak DikkatLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'un istediği Fenerli!

Devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Bilica, Türkiye'de kalmaya sıcak baktığı için Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Sarı-lacivertliler takasta Ceyhun ya da Selçuk'u istiyor

İlk 11'de yer bulamayan Fabio Bilica, devre arasında Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanıyor. Brezilyalı oyuncuya stoper arayışında olan Trabzonspor'un teklif götürdüğü bildirildi. Türkiye'de kalmaya sıcak bakan Bilica, Fenerbahçe'yle anlaşmaları halinde Trabzonspor forması giyecek. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için, bordo-mavililerle sözleşme yenilemeyen Ceyhun ya da Selçuk'tan birini isteyeceği de gelen haberler arasında.

Deniz Derinsu / Sabah

Selçuk verilir mi yau..
                              Bilica ve selçuk takası he.Komikmiş

Yorum

• İlk olarak DikkatLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'un istediği Fenerli!

Deniz Derinsu / Sabah

Selçuk verilir mi yau..
                                Sadece selçuk yetmez üstüne para da vericez
                                bilica abi bu.

Haberciler iyice saçmaladı artık.
                                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X